123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123schoon.nl
meer dan 2,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Home Winkelwagentje Klantenservice Blog Algemene Voorwaarden Privacy Over 123schoon.nl Contact Inloggen Klik hier voor verzendinfo naar Belgi\u00eb

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123schoon.nl

Betaalopties:

achteraf betalen met acceptgiro
veilig betalen via Bancontactonline betalen met PayPal

Wij zijn aangesloten bij:

Wij versturen met:

Beoordeling door klanten:
9/10 -
297 beoordelingen

Bestellen vanuit België

• Bij het inloggen geeft de website aan dat mijn e-mailadres of wachtwoord niet juist is. Wat nu?
    Als u de melding krijgt dat het e-mailadres of wachtwoord onjuist is, controleer dan eerst of het e-mailadres juist is. Mogelijk heeft u sinds kort een nieuw e-mailadres, of gebruikt u meerdere e-mailadressen. U kunt het e-mailadres controleren door in uw inbox te kijken of u daar in het verleden e-mail van ons ontvangen heeft.

Is het e-mailadres juist, maar krijgt u nog steeds de melding? Dan ligt dit aan het wachtwoord. U kunt dan de meest voorkomende oorzaken controleren:

- Zijn er spaties voor of achter het wachtwoord ingevoerd? (Als u het wachtwoord kopieert en plakt dan komt er vaak een spatie achter te staan)
    - Zit er een hoofdletter in het wachtwoord of staat Caps Lock aan? Ons systeem is hoofdlettergevoelig.
    - Heeft u meerdere wachtwoorden achter elkaar opgevraagd? Het kan zijn dat u niet het meest recente wachtwoord probeert te gebruiken.

U kunt via de website een nieuw wachtwoord instellen. Klik hier om dit te doen.

Lukt het na het instellen van een nieuw wachtwoord niet om in te loggen? Neem dan contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Terug Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Om 123schoon.nl beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten