123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dove douchegel

Dove douchegel voordelig bestellen

Op deze pagina vindt u ons assortiment met douchegels van Dove. De douchegels zijn hydraterend, verzorgend en verzachtend voor de huid. De verzorgende formule houdt de vochtbarrière van de huid in stand en bevat natuurlijke ingrediënten die diep doordringen in de huid. Bij ons vindt u douchegel voor vrouwen én mannen. Wanneer u vandaag vóór 23:59 uur besteld, ontvangt u de producten morgen al in huis.


1 - 24 van 40

Dove douchegel goedkoop kopen

Bij ons vindt u een breed aanbod aan Dove douchegels. Deze douchegels zitten vol natuurlijke ingrediënten om uw huid te reinigen, voeden en hydrateren. Ideaal voor ieder huidtype. Lees hieronder meer over de douchegels van Dove of bestel hierboven direct de douchegel die u zoekt.

De natuurlijke ingrediënten in de Dove douchegels

Alle douchegels van Dove zijn niet alleen reinigend, ze hydrateren en voeden de huid ook. Dit komt onder andere doordat de formules pH-neutraal zijn en voor een kwart uit vocht inbrengende crème bestaan. Daarnaast zijn de douchegels vrij van zeep en sulfaten. Dit maakt de douchegel van Dove ook ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Voor een zachte en soepele huid zitten de douchegels boordevol cleansers en is het ontwikkeld met de unieke NutriumMoistureTM technologie van Dove. Dankzij de douchegels van Dove blijft uw microbioom in balans en geniet u van een mooie, zachte huid. Bovendien zijn de douchegels volledig dierproefvrij.

De milieuvriendelijke verpakkingen van de douchegels van Dove

Met de Dove douchegels kiest u een douchegel die goed is voor uw huid en de planeet. De flessen waar de douchegel in zit bestaan voor 100% uit gerecycled plastic. Voor de doppen is Dove nog op zoek naar de beste duurzame oplossing. Zo draagt Dove mee aan het doel van moederbedrijf Unilever om voor 2025 de hoeveelheid aan nieuw plastic in verpakkingen te verlagen met 50%. Met Dove kiest u dus voor een zeer duurzame en ecologisch verantwoorde douchegel.

Men+Care douchegel van Dove

De douchegels Men+Care zijn speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. De gels bevatten mild reinigende ingrediënten die de huid verfrissen en weer schoon laten aanvoelen. Daarnaast zijn de middelen gemaakt met de MicroMoisture technologie van Dove. Hierdoor wordt de huid ook gehydrateerd zonder vettig aan te voelen en wordt de huid sterker gemaakt. Dit maakt de Men+Care douchegels ook geschikt voor mannen met een gevoelige huid. Zo bevat deze douchegel alles in één en kunt u de dag weer fris en fruitig door.

Maak uw douche ritueel af met Dove shampoo en conditioner

Tijdens het douchen reinigt u uw haar natuurlijk ook. Dit kunt u ook doen met de shampoo en conditioner van Dove. De Dove shampoo en conditioner verzorgen en versterken het haar. Zo voelt deze na het wassen weer zijdezacht en oogt het haar gezonder. Dankzij de shampoo wordt uw haar van binnenuit gevoed. Beide verzorgen de hoofdhuid op een milde manier, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

Het verzorgen van uw huid na het gebruiken van Dove douchegel

Na het gebruiken van Dove douchegel is uw huid weer schoon en gehydrateerd. Als u uzelf extra wilt verwennen, kunt u uw huid na het afdrogen nog verzorgen met Dove bodylotion. Zo hydrateert u uw huid extra zonder dat deze plakkerig aanvoelt. Het zorgt voor een langdurige voedende verzorging en zo komt u de dag door met een gladde, zachte en stralende huid. De zelf bruinende bodylotion geeft uw huid zelfs nog een zomerse gloed.

 

U kunt na het douchen ook nog gebruikmaken van de deodorant van Dove. Zo bent u de hele dag beschermd tegen onaangename geurtjes. De deodorant van Dove zit ook vol verzorgende bestanddelen, hydraterende crème en natuurlijke ingrediënten om uw gevoelige okselhuid niet te irriteren. De deodoranten zijn beschikbaar in veel verschillende type en geuren, zodat er altijd wel iets voor u tussen zit. Ook vindt u bij ons Men+Care deodorant.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de douchegels van Dove geschikt voor mensen met een gevoelige huid?

Ja, de douchegels van Dove zijn geschikt voor alle huidtype s. De douchegels zitten vol voedende en hydraterende ingrediënten, waardoor het zeer mild is voor de huid.

Kan Dove douchegel dagelijks gebruikt worden?

Ja, de douchegels van Dove zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De milde formule en verzorgende aspecten zorgen ervoor dat uw huid beschermd is tegen uitdroging en gezond oogt en aanvoelt.

Zijn de douchegels van Dove milieuvriendelijk?

De douchegels van Dove zijn milieuvriendelijk. De verpakkingen zijn namelijk gemaakt van gerecycled plastic. De Powered by Plants lijn van Dove bestaat zelfs voor 98% uit natuurlijke ingrediënten.
 

Heeft u nog vragen over Dove douchegel of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.