123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Bedrijfshygiëne

Bestel bedrijfshygiëne producten online

Bij 123schoon.nl vindt u een groot en veelzijdig assortiment aan producten voor de bedrijfshygiëne, zoals dispensers, dispenser vullingen, professionele handhygiëne, professionele schoonmaakmiddelen en professionele schoonmaakartikelen. Met deze professionele producten behoudt u de netheid en de hygiëne van uw werkomgeving, en dat voor de beste prijs.

Verschillende soorten producten voor de bedrijfshygiëne

Bedrijfspanden beschikken over vele verschillende soorten ruimtes, en elke ruimte heeft andere eisen wat betreft de hygiëne. Een kantoorpand of school heeft bijvoorbeeld andere eisen dan een restaurant. Daarom bieden wij een assortiment dat gevarieerd is, en wat bestaat uit de volgende typen producten:

  • Dispensers: voor het gedoseerd beschikbaar maken van bijvoorbeeld handdoeken, zepen, verschillende soorten toiletpapier en luchtverfrissers. Essentieel voor de sanitaire ruimte, maar ook handig voor in werkruimtes.
  • Dispenser vullingen: de inhoud voor de dispensers, zoals toiletpapier en handdoekjes. In grote variatie beschikbaar waardoor dispensers voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet, bijvoorbeeld voor het toebrengen van handzeep óf zeep voor het lichaam.
  • Professionele handhygiëne: middelen om de handen zowel schoon als geconditioneerd te houden. Belangrijk bij werkzaamheden die veel van de handen eisen, zoals in een garage of op een werkplaats.
  • Professionele schoonmaakmiddelen: krachtige schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik. Wij verkopen veelzijdige allesreinigers maar ook gespecialiseerde middelen als ontvetters en absorptiekorrels.
  • Professionele schoonmaakartikelen: robuust en veelzijdig schoonmaakgerei voor intensief gebruik. Hiermee voorziet u uw bedrijf en het schoonmaakpersoneel van de beste professionele artikelen om elke ruimte schoon te houden. Behoefte aan een systematische aanpak die voldoet aan de HACCP richtlijnen? Bekijk dan de kleurgecodeerde schoonmaakartikelen van Vikan.

Het juiste product voor de bedrijfshygiëne kiezen?

Voor een hygiënische werkomgeving adviseren wij een combinatie van producten. Alhoewel de verschillende typen producten uiteraard los te gebruiken zijn, komen bijvoorbeeld de professionele schoonmaakartikelen het beste tot hun recht als zij gebruikt worden voor het toepassen van professionele schoonmaakmiddelen, omdat deze in vergelijking met schoonmaakmiddelen voor thuisgebruik krachtiger zijn, en bedoeld zijn voor hardnekkige vuiltypen.

 

Wat betreft ons aanbod voor professionele handhygiëne is het belangrijk om te vermelden dat het verzorgen van handen vooral bij intensieve handarbeid minstens net zo essentieel is als het schoonmaken van de handen. Daarom vindt u bij ons niet alleen handzeep, maar ook handcrème.

Producten voor de bedrijfshygiëne kopen?

Heeft u vragen over producten voor de bedrijfshygiëne of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten