123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Bedrijfshygiëne

Producten voor de bedrijfshygiëne kopen?

Op deze pagina vindt u een groot en veelzijdig aanbod aan producten voor de hygiëne op de werkvloer of in openbare ruimtes, zoals: dispensers, dispenser vullingen, professionele handhygiëne, professionele schoonmaakmiddelen en professionele schoonmaakartikelen.

Tip: Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.


Snel zoeken
Uitgelichte series
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Bestel voordelig bedrijfshygiëne producten

Bij ons vindt u een groot en veelzijdig assortiment aan producten voor de bedrijfshygiëne. Met deze professionele reinigingsproducten behoudt u de netheid en de hygiëne van uw werkomgeving, en dat voor de beste prijs. Kies hierboven direct voor het product dat u nodig heeft of lees hieronder meer over ons assortiment aan professionele reinigingsproducten.

Verschillende soorten producten voor de bedrijfshygiëne

Bedrijfspanden beschikken over vele verschillende soorten ruimtes en elke ruimte heeft andere eisen wat betreft de hygiëne. Daarnaast gelden er in een kantoorpand of school andere schoonmaakeisen dan in een restaurant. Daarom bieden wij een gevarieerd assortiment aan, wat bestaat uit de volgende typen producten:

  • Dispensers: voor het gedoseerd beschikbaar maken van bijvoorbeeld handdoeken, zepen, verschillende soorten toiletpapier en luchtverfrissers. Essentieel voor de sanitaire ruimte, maar ook handig voor in werkruimtes.
  • Dispenser vullingen: de inhoud voor de dispensers, zoals toiletpapier en handdoekjes. In grote variatie beschikbaar waardoor dispensers voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet, bijvoorbeeld voor het toebrengen van handzeep óf handdesinfectiemiddelen.
  • Professionele handhygiëne: middelen om de handen zowel schoon als geconditioneerd te houden. Belangrijk bij werkzaamheden die veel van de handen eisen, zoals in een garage of op een werkplaats.
  • Professionele schoonmaakmiddelen: krachtige schoonmaakmiddelen voor professioneel gebruik. Wij verkopen veelzijdige allesreinigers maar ook gespecialiseerde middelen als ontvetters en absorptiekorrels.
  • Professionele schoonmaakartikelen: robuust en veelzijdig schoonmaakgerei voor intensief gebruik. Hiermee voorziet u uw bedrijf en het schoonmaakpersoneel van de beste professionele artikelen om elke ruimte schoon te houden. Behoefte aan een systematische aanpak die voldoet aan de HACCP richtlijnen? Bekijk dan de kleurgecodeerde schoonmaakartikelen van Vikan.

De HACCP richtlijnen

HACCP is een wettelijk voorgeschreven voedselveiligheidssysteem dat richtlijnen geeft voor het hygiënisch omgaan met levensmiddelen. Deze richtlijnen hebben 7 basisprincipes die bedrijven kunnen toespitsen op hun eigen organisatie om alle risico’s, omtrent veiligheid en hygiëne op plekken waar met voedsel wordt gewerkt, tot een minimum te beperken. Hierbij kunt u denken aan bepaalde hygiënische kleding, het gebruiken van dispensers, dispenservullingen of kleurgecodeerd schoonmaken. Wilt u meer te weten komen over de HACCP richtlijnen? Bekijk dan onze blog over de HACCP richtlijnen.

Het kiezen van het juiste bedrijfshygiëne product

Voor een hygiënische werkomgeving adviseren wij een combinatie van producten. Alhoewel de verschillende typen producten uiteraard los te gebruiken zijn, komen bijvoorbeeld de professionele schoonmaakartikelen het beste tot hun recht als zij gebruikt worden voor het toepassen van professionele schoonmaakmiddelen. Dit komt doordat deze schoonmaakmiddelen in vergelijking met reinigers voor thuisgebruik krachtiger zijn en bedoeld zijn voor het verwijderen van hardnekkige vuiltypen.

Wat betreft ons aanbod voor professionele handhygiëne is het belangrijk om te vermelden dat het verzorgen van handen vooral bij intensieve handarbeid minstens net zo essentieel is als het schoonmaken van de handen. Daarom vindt u bij ons niet alleen handzeep, maar ook handcrème.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat wordt er verstaan onder bedrijfshygiëne?

Bedrijfshygiëne zijn alle vrijwillige en wettelijke maatregelen die een bedrijf moet nemen om te voorkomen dat de gezondheid van personen nadelig worden beïnvloed. Denk hierbij aan maatregelen tot bestrijding van stof en het creëren van een steriele werkomgeving.

Wat zijn voorbeelden van bedrijfshygiëne?

Bij bedrijfshygiëne kan er op verschillende punten worden gelet, zoals: aandacht voor persoonlijke hygiëne, aandacht voor sociale hygiëne, aandacht voor wet- en regelgeving en meer. Dit kan worden gedaan door gebruik te maken van de juiste hygiënische kleding, het gebruik maken van dispensers of door kleurgecodeerd schoon te maken.

Wat is het HACCP systeem?

HACCP geeft richtlijnen voor het hygiënisch omgaan met levensmiddelen, zodat risico’s omtrent veiligheid en hygiëne worden geminimaliseerd. Deze richtlijnen zijn wettelijk voorgeschreven en zijn gebaseerd op 7 basisprincipes die iedereen op hun eigen organisatie kan toespitsen.
 

Heeft u vragen over producten voor de bedrijfshygiëne of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.