123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Wasmiddelen

1 - 0 van 0

Bestel uw wasmiddel voordelig online bij 123schoon.nl

Door wasmiddelen toe te voegen aan uw vuile was in de wasmachine worden uw favoriete kledingstukken weer fris en schoon. Ook blijven kleuren behouden en de materialen in hun originele vorm. Lees hieronder meer over ons aanbod aan wasmiddelen of bestel bovenaan direct het wasmiddelproduct dat u nodig heeft.

Alles voor een schone was

Met de juiste wasmiddelen wordt uw kleding en textiel elke wasbeurt weer helemaal schoon. Bovendien worden de oorspronkelijke kleuren van het wasgoed beschermd. Zwarte kleding blijft zwart, witte kleding blijft wit en de bonte was behoudt zijn felle kleuren. Om dit helemaal te garanderen kunt u het beste wasmiddel, wasmiddel capsules of waspoeder kopen dat speciaal bestemd is voor een bepaalde kleur of soort was. Natuurlijk mag ook wasverzachter niet ontbreken, voor een heerlijk zachte was. 

In ons assortiment vindt u wasmiddelen voor de volgende doeleinden:
  • Zwaar vervuilde was: Als uw kleding echt zwaar vervuild is, is een wasje draaien niet altijd genoeg. Door vooraf een voorwas te doen, wordt al het vuil al voor de echte wasbeurt effectief losgeweekt uit de vezels van het textiel. Hierdoor kunnen zelfs hardnekkige vlekken worden verwijderd.
  • Kleren met vlekken: Heeft u kleding of textiel met hardnekkige vlekken die maar moeilijk weg willen gaan? Vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn, fruit en schimmel kunnen het u soms erg lastig maken. Vlekverwijderaars zijn speciaal gecreëerd om hier korte metten mee te maken.
  • Kleine wasbeurten tussendoor of op vakantie: Heeft u kleding die eigenlijk gewassen moet worden, maar geen tijd of zin om de machine aan te zetten? Bijvoorbeeld omdat u op vakantie bent, of omdat u maar een paar kledingstukken wilt wassen? Een handwas kan dan de oplossing zijn. 
  • Verkleuringen: Een rode sok die per ongeluk in de witte was terechtkomt kan zorgen voor vervelende verkleuringen. Met ontkleurders kunt u direct na het verkleuren het herstelproces inzetten, om de oude kleuren van uw textiel en kleding weer helemaal terug te halen. Liever voorkomen dan genezen? Gebruik dan kleurvangers. Deze zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van afgevende kleuren tijdens het wassen.
  • Het fris houden van kleding tussen wasbeurten door: Met kledingverfrissers frist u uw textiel in enkele seconden op en worden nare geurtjes direct geneutraliseerd. Handig voor als u geen tijd heeft om te wassen. Hang bovendien geurbuiltjes op in de kast, zodat de kleding ook lekker blijft ruiken als het langdurig niet gebruikt wordt. 

Goedkoop wasmiddelen online bestellen

Bij ons koopt u wasmiddelen van verschillende bekende merken. Zo hebben wij wasmiddelen van onder andere Robijn, Ariel, Persil, Omo, Witte Reus, Silan en Neutral. Ook bieden wij wasmiddel aanbiedingen aan, wasmiddel in voordeelverpakkingen. Zo kunt u goedkoop een voorraad inslaan en bent u altijd klaar voor iedere wasbeurt. De aanbiedingen wisselen regelmatig, maar de korting kan oplopen tot wel 60%. Ook voor (kleine) bedrijven en ondernemers is dit vaak een voordelige keuze. De wasmiddelen worden de volgende dag bij u bezorgd.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat voor soorten wasmiddelen zijn er?

Om vuile was schoon te krijgen bestaan er 3 soorten wasmiddelen: waspoeder, vloeibaar wasmiddel en wasmiddel capsules. Deze zijn verkrijgbaar van verschillende merken. U kunt ze allemaal gebruiken om een was te draaien in de wasmachine. Bij 123schoon kunt u voordelig deze wasmiddelen online bestellen.

Hoe kan ik het beste de was sorteren?

Als u veel vuile was heeft kunt u deze het beste sorteren op kleur of op materiaal. Als richtlijn kunt u het wasgoed scheiden in donkere was, witte was en gekleurde was (bonte was). Zo blijven kledingstukken het langst mooi na iedere wasbeurt. Heeft u specifieke kledingstukken van bijvoorbeeld zijde, wol of kasjmier? Draai deze ook in een aparte was.

Waarom moet ik de was sorteren?

Als u de was sorteert in donker, wit of gekleurd en deze in aparte wasprogramma’s draait, dan blijven deze kledingstukken het langst mooi na iedere wasbeurt. Kleuren kunnen tijdens het wassen niet in elkaar overlopen waardoor kledingstukken op hun mooist blijven.

Kan ik wasmiddelen met elkaar combineren?

Het is niet nodig om wasmiddelen met elkaar te combineren. Kies voor 1 variant: wasmiddel capsules, vloeibaar wasmiddel of wasmiddel poeder. Deze zijn afzonderlijk van elkaar geschikt voor een volledig wasprogramma. Wel kunt u additieven toevoegen zoals wasverzachter, vlekverwijderaar of geurparels. Op 123schoon vindt u een ruim assortiment aan wasmiddelen en additieven.
 

Meer weten over het wassen van uw kleding en ander textiel? In onze blog met wastips leest u onze tien beste tips voor de perfecte wasbeurt, zodat uw kleding altijd mooi de machine uit komt. Als u verdere vragen heeft over de wassymbolen op het etiket van uw wasgoed, bekijk dan onze blog over wassymbolen. Heeft u vragen over onze wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.