123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Wasmiddelen

Bestel uw wasmiddel voordelig online bij 123schoon.nl

Een was draaien, ophangen en opvouwen is waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid. Hardnekkige vlekken, verkleuringen en zweetgeurtjes... Om al uw kleren weer helemaal als nieuw te krijgen bent u soms wel even bezig. Met de producten van 123schoon.nl komt u al een heel eind.

Ruim assortiment wasmiddelen

Met de juiste wasmiddelen wordt uw kleding en textiel elke wasbeurt weer helemaal schoon. Bovendien worden de oorspronkelijke kleuren van het wasgoed beschermd. Zwarte kleding blijft zwart en de bonte was behoudt zijn felle kleuren. Om dit helemaal te garanderen kunt u het beste wasmiddel of waspoeder kopen dat speciaal bestemd is voor een bepaalde kleur of soort was. Natuurlijk mag ook wasverzachter niet ontbreken, voor een heerlijk zachte was. Geurparels zorgen er daarnaast voor dat kleding heerlijk ruikt als het uit de machine komt.

 

U kunt ook kiezen voor wasmiddelcapsules in plaats van voor wasmiddel of waspoeder. Deze capsules bevatten net genoeg wasmiddel voor één wasbeurt. De alles-in-een-pods zijn daarnaast voorzien van alles wat de was nodig heeft; ook vlekkenmiddel en witmakers zijn hierin dus verwerkt.

 

Op 123schoon.nl koopt u wasmiddelen van verschillende grote merken. Zo hebben wij wasmiddelen van onder andere Robijn, Ariel, Persil, Omo, Witte Reus, Silan en Neutral. Bovendien zijn er wasmiddelen voor de volgende doeleinden:

  • Zwaar vervuilde was: Als uw kleding echt zwaar vervuild is, is een wasje draaien niet altijd genoeg. Door vooraf een voorwas te doen, wordt al het vuil al voor de echte wasbeurt effectief losgeweekt uit de vezels van het textiel. Hierdoor kunnen zelfs hardnekkige vlekken worden verwijderd.
  • Kleren met vlekken: Heeft u kleding of textiel met hardnekkige vlekken die maar moeilijk weg willen gaan? Vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn, fruit en schimmel kunnen het u soms erg lastig maken. Vlekverwijderaars zijn speciaal gecreëerd om hier korte metten mee te maken.
  • Kleine wasbeurten tussendoor of op vakantie: Heeft u kleding die eigenlijk gewassen moet worden, maar geen tijd of zin om de machine aan te zetten? Bijvoorbeeld omdat u op vakantie bent, of omdat u maar een paar kledingstukken wilt wassen? Een handwas kan dan de oplossing zijn. 
  • Verkleuringen: Een rode sok die per ongeluk in de witte was terechtkomt kan zorgen voor vervelende verkleuringen. Met ontkleurders kunt u direct na het verkleuren het herstelproces inzetten, om de oude kleuren van uw textiel en kleding weer helemaal terug te halen. Liever voorkomen dan genezen? Gebruik dan kleurvangers. Deze zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van afgevende kleuren tijdens het wassen.
  • Het fris houden van kleding tussen wasbeurten door: Met kledingverfrissers frist u uw textiel in enkele seconden op en worden nare geurtjes direct geneutraliseerd. Handig voor als u geen tijd heeft om te wassen. Hang bovendien geurbuiltjes op in de kast, zodat de kleding ook lekker blijft ruiken als het langdurig niet gebruikt wordt. 
  • Een klein budget: Goedkope wasmiddelen scoren? Houd onze aanbiedingen in de gaten! Met een wasmiddel aanbieding bespaart u al gauw tot 50 procent op de kosten. Bovendien haalt u dan een grote hoeveelheid wasmiddelen in huis, zodat u voorlopig vooruit kunt. 

Als de was gedaan is, wilt u natuurlijk ook de rest van uw huis schoonmaken. Daarom kunt u bij 123schoon.nl nog veel meer bestellen voor het schoonmaken van uw huis. Van vaatwastabletten tot stofzuigerzakken en van schuurmiddelen tot luchtverfrissers. Alle producten worden door ons supersnel bezorgd, zodat u snel kunt genieten van een schoon en fris huis. En dat doet u natuurlijk het best in uw schone, net gewassen outfit.

 

Meer weten over het wassen van uw kleding? In onze blog met wastips leest u onze tien beste tips voor de perfecte wasbeurt, zodat uw kleding altijd mooi de machine uit komt.

Wasmiddelen kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over wasmiddelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten