123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Alles voor stofzuigers

Onderdelen en accessoires voor stofzuigers kopen?

Heeft u onderdelen of accessoires voor uw stofzuiger nodig? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Hier vindt u onder andere voordelige borstels, filters, accu’s, luchtverfrissers en onderdelen voor stofzuigers van merken als AEG, Bosch, Dyson en Philips.

1 - 0 van 0

Bestel voordelige onderdelen en accessoires voor stofzuigers

Met de stofzuiger onderdelen en accessoires in ons assortiment zorgt u er niet alleen voor dat uw stofzuiger optimaal presteert, maar ook dat u het meeste haalt uit het stofzuigen. Met een combinatie van een nieuwe accu, hoogwaardige filters, de juiste borstel en een lekker ruikende luchtverfrisser zorgt u ervoor dat uw woning of pand na het stofzuigen weer spic en span is.

Voor welke stofzuigersoorten kan ik onderdelen en accessoires bestellen?

Bij 123schoon.nl vindt u onderdelen en accessoires voor alle soorten stofzuigers. Voor slede stofzuigers (met stofzak), steelstofzuigers, robotstofzuigers, en voor kruimeldieven. Daarnaast bieden wij deze onderdelen en accessoires aan voor een groot aantal merken, zoals AEG-Electrolux, Bosch, Dyson, iRobot, Neato en Philips.
 

Wij bieden zowel originele onderdelen en accessoires aan van de merken zelf, als onderdelen en accessoires van ons huismerk. Deze doen qua kwaliteit niet onder voor het origineel, maar zijn wel een stuk voordeliger.

Hoe haal ik de beste prestaties uit mijn stofzuiger?

Voor de optimale werking van uw stofzuiger zijn vier onderdelen zeer belangrijk. Drie daarvan, de accu en de motor- en microfilter, zijn belangrijk voor elke stofzuiger ongeacht de soort. Wanneer de accu oud of beschadigd is, of wanneer de filter verstopt is, zal de zuigkracht van de stofzuiger afnemen. De stofzuigerzak is alleen belangrijk als u een stofzuiger met stofzak heeft. Wanneer deze vol is zal de zuigkracht ook afnemen.
 

De accu en de filter hebben beide invloed op de werking van de motor. De accu zorgt voor de stroom, en de motorfilter zorgt ervoor dat de luchtcirculatie van en naar de motor goed werkt. Daarnaast heeft de microfilter als doel om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk stof in de warme lucht terecht komt die door de uitlaat wordt uitgestoten.

 

Stofzuigerzakken zorgen voor de opvang van de opgezogen stof (en ander vuil). Wanneer de zak vol komt te zitten wordt de luchtcirculatie geblokkeerd, waardoor de zuigkracht zeer snel afneemt. Microvezel stofzuigerzakken hebben hierbij als voordeel dat deze afname in zuigkracht pas optreedt als de zak helemaal vol is. Bij papieren stofzuigerzakken wordt de zuigkracht geleidelijk lager, maar deze zijn wel voordeliger.

Wat is de handigste accessoire voor slede- en steelstofzuigers?

Een van de handigste accessoires die u bij 123schoon.nl kunt kopen, en verreweg het makkelijkste om te gebruiken, zijn de stofzuiger luchtverfrissers. Dit zijn geurstaafjes die in de stofzak geplaatst moeten worden, of geurkorrels die moeten worden opgezogen. Ze verspreiden een heerlijke geur, waardoor bij het stofzuigen niet alleen uw woning schoner maar ook een stuk frisser wordt.
 

Doordat de geurstaafjes en geurkorrels in de stofzak of -reservoir worden blootgesteld aan de luchtcirculatie, laten zij de geur vrij die vervolgens in de uitgeblazen lucht terecht komt. Wij verkopen geurstaafjes en geurkorrels met verschillende lekkere geuren, zoals lavendel, citroen en eucalyptus.

Welke onderdelen kan ik kopen voor robotstofzuigers?

Robotstofzuigers vereisen diverse onderdelen die verschillen van de onderdelen voor normale stofzuigers. Daarom vindt u in het assortiment van 123schoon.nl een groot aantal onderdelen en accessoires die speciaal voor de robotstofzuiger bedoeld zijn, zoals zijborstels, zwenkwielen, zuigmonden, filters en borstels.
 

Daarnaast kunt u in ons assortiment ook onderhoudssets vinden. Dit zijn selecties van meerdere producten waarmee u doorgaans alle essentiële onderdelen van uw robotstofzuiger in één keer kunt vervangen. Hierin zitten vaak borstels, filters én reinigingstools.

 

Heeft u vragen over ons assortiment van stofzuigeronderdelen en -accessoires? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.