123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Huis

Schoonmaakproducten voor uw huis kopen?

Bestel op deze pagina alle producten om uw huis stralend schoon te houden. Van schoonmaakmiddelen voor iedere ruimte tot klusbenodigdheden en klimaatbeheersing. Bij ons vindt u een ruim assortiment van bekende merken voor de beste prijs. Vandaag besteld is morgen in huis.

Tip: Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.


Snel zoeken
Uitgelichte series
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Bestel producten om uw huis schoon te maken

Maar in welke volgorde kunt u uw huis schoonmaken? Eén van onze tips is om een vast schema aan te houden wat betreft het schoonmaken, zodat u hier een goede routine in krijgt. Werk bijvoorbeeld van hoog naar laag: dus begin op zolder, dan de badkamer en de slaapkamers en vervolgens de keuken, woonkamer en het toilet. Of kies er juist voor om het per huishoudelijk klusje op te delen. Eerst overal stofzuigen, dan het hele huis poetsen. Een schoonmaakschema biedt in ieder geval houvast.

Onze schoonmaakmiddelen voor in huis

Ons assortiment bestaat uit schoonmaakmiddelen die u kunnen helpen in uw routine: 
  • Badkamer: Reinig onder andere ramen, spiegels en glazen douchewanden met onze glasreinigers. Ook kalk en schimmel zijn verleden tijd en uw voegen zullen er keurig uitzien. En voorkom een rommelige badkamer met onze handige badkamer accessoires, zoals douchemanden, handdoekrekken en haken.
  • Keuken: U hoeft nooit meer te koken in een smerige keuken dankzij onze afvalbakken, keukenpapier en reinigers. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw staal en RVS er mooi uit blijft zien, dat al uw verstoppingen eenvoudig verholpen worden en dat u geen last meer heeft van hardnekkig vet.
  • Toilet: Ook het toilet blijft keurig fris met ons uitgebreide assortiment van onder andere luchtverfrissers, handzepen, toiletreinigers en hygiënezakjes.
  • Vloeren: Verwijder het meest hardnekkige vuil van uw vloeren en laat ze weer stralend glanzen. De reinigers zijn onder andere geschikt voor laminaat, kunststof, natuursteen, parket, tapijt en tegels.
  • Meubels: Uw meubels zien er weer als nieuw uit met onze meubelreinigers. Maak hiermee uw houten, leren en stoffen meubels schoon.
  • Lucht: Het hele huis ruikt weer fris dankzij luchtverfrissers. Bovendien zorgen luchtbevochtigers ervoor dat de lucht niet te droog is en verwijderen luchtreinigers vervelende stoffen uit de lucht.
  • Overige: Ook voor andere producten voor in uw huis kunt u bij 123schoon.nl terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stofzuigers, een vliegenhor, zonnepanelen reiniger of een ultrasoon reiniger.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Welke schoonmaakspullen zijn handig voor in huis?

Eigenlijk zijn alle schoonmaakspullen en artikelen die u op deze pagina vindt relevant voor diverse schoonmaakklussen. Dit kan om algemene, dagelijkse schoonmaakklussen gaan of om specialistische reiniging.

Kan ik alle plekken in mijn huis zelf schoonmaken?

In principe wel. Voor alle soorten vervuilingen zijn namelijk schoonmaakartikelen en schoonmaakmiddelen te vinden. Het kan wel zijn dat u apparatuur of oppervlakken heeft die een professionele behandeling vereisen, of plekken die door u zelf moeilijk te bereiken zijn. Maar dit zijn uitzonderingen.

Zijn speciale schoonmaakmiddelen nodig voor in huis?

Alhoewel u ver kunt komen bij het schoonmaken van de verschillende ruimtes en objecten in uw woning met een standaard schoonmaakmiddelen of een allesreiniger zult u situaties tegenkomen waarin een speciaal schoonmaakmiddelen nodig is. Denk aan vuil dat te hardnekkig is, of aan oppervlakken die te gevoelig zijn voor de meeste middelen of apparaten.
 

Zoals u kunt zien hebben wij een ruim assortiment van producten waarmee u uw huis kunt schoonmaken. Hiermee weet u zeker dat uw huis en tuin er altijd piekfijn uitzien! Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.