123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vaatwas

Vaatwastabletten en afwasmiddelen bestellen?

Met onze afwasmiddelen, vaatwastabletten en vaatwaspoeder krijgt u al uw vieze vaat glanzend schoon. Bestel bij ons ook grote verpakkingen, de beste aanbiedingen en ecologische middelen. Bekijk vaatwas per merk of vaatwas per soort.

Vaatwas per soort

1 - 0 van 0

Bestel goedkoop vaatwasmiddelen online

Maakt u gebruik van een vaatwasmachine of wast u uw vuile vaat met de hand af? Bij ons vindt u voor beide mogelijkheden de juiste producten. Lees hieronder meer over ons assortiment aan vaatwasmiddelen of kies uit bovenstaande groepen direct het product dat u nodig heeft.

Alles voor een stralend schone vaat

Bij ons bestelt u voordelig vaatwasmiddelen van bekende merken als Dreft, Finish en Sun. Zo weet u zeker dat uw vaat stralend schoon wordt en dat al het vuil en vet ook daadwerkelijk worden verwijderd. Om uw vuile vaat in de vaatwasser net dat beetje extra te geven of om de levensduur van de vaatwasmachine te verlengen vindt u in ons assortiment ook vaatwasser reiniger, glansspoelmiddel of onthardingszout. 

Voor de handafwas kunt u naast afwasmiddel ook handige accessoires mee bestellen. Bekijk bijvoorbeeld onze gootsteenorganisers om uw afwasborstel, afwasmiddel, spons of vaatdoek netjes op te bergen. Zo blijft u aanrecht droog en netjes. En laat uw gewassen vaat drogen op het afdruiprek of op de afdruipmat. 

Goedkoop vaatwasmiddelen online bestellen

Naast ons reguliere assortiment bieden wij ook vaatwastabletten aanbiedingen of afwasmiddel aanbiedingen, zodat u niet met regelmaat nieuwe hoeft te bestellen en een voorraad kunt aanleggen. Dit is een goede keuze voor bedrijven, horecagelegenheden en grootverbruikers. Maar eigenlijk is dit voor iedereen de beste oplossing, want een grote doos afwastabletten betekent uiteraard dat u minder per tablet betaalt. Per vaatwasbeurt bent u op deze manier dus voordeliger uit. Bij de producten kunt u de prijs per vaatwasbeurt terugvinden in de specificaties.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik het beste vaatwasmiddelen bewaren?

Bewaar vaatwastabletten of afwasmiddelen altijd in de originele verpakking en zorg dat deze goed blijft afgesloten. Gebruik geen producten die vochtig zijn geworden of qua substantie zijn gewijzigd ten opzichte van het origineel. Bewaar vaatwasmiddelen ook altijd buiten het bereik van kinderen.

Kan ik vaatwastabletten ergens anders voor gebruiken?

Vaatwastabletten worden ook wel gebruikt om andere apparaten schoon te maken. Bijvoorbeeld de wasmachine, frituurpan, magnetron, oven, theepot, of toilet. Raadpleeg ons Helpcentrum om hier meer over te lezen.

Kan ik afwasmiddel gebruiken voor de vaatwasser?

Gebruik nooit afwasmiddel in uw vaatwasser. In tegenstelling tot vaatwastabletten bevat afwasmiddel veel meer schuim. Dit is slecht voor de levensduur van de vaatwasmachine en het maakt uw vuile vaat niet schoon. Ook kan het schuim uit de vaatwasser lopen en zo de keuken(vloer) vervuilen.

Heeft u vragen over onze vaatwasproducten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.