123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Vaatwas

Bestel alles voor een schone vaat: vaatwastabletten, afwasmiddel en meer

Vaatwasmiddelen voor vaatwasser


Heeft u elke avond weer een hele stapel vieze borden staan die afgewassen moeten worden? Of bent u gezegend met een vaatwasser die het vuile werk voor u opknapt? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Op 123schoon.nl koopt u namelijk alles voor een schone vaat, van afwasmiddel tot vaatwastabletten.

Alles voor een schone vaat en gereinigde vaatwasser

Afwassen is waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid. Daarom maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Bij ons vindt u kwalitatieve vaatwasmiddelen, bijvoorbeeld van bekende merken als Dreft, Finish, Sun en Calgon. Zo weet u zeker dat uw vaat stralend schoon wordt en dat al het vuil en vet ook daadwerkelijk worden verwijderd. Hierdoor hoeft u niet meer eindeloos te schrobben of te boenen om een schone vaat te krijgen.

 

Bij ons kunt u terecht voor producten voor:

  • De vaatwasser: De vaatwasser is in steeds meer huishoudens te vinden. Dat betekent ook dat goede vaatwastabletten onmisbaar zijn. Alleen water maakt uw vaat tenslotte niet helemaal schoon. Daarom hebben wij ook vaatwaspoeder. Door ook nog glansspoelmiddel toe te voegen weet u zeker dat al uw vaat stralend en streeploos uit de machine komt.
  • De handwas: Ook als u geen vaatwasser heeft kunt u dus bij ons terecht. U vindt bij ons diverse afwasmiddelen, waarmee uw gehele vaat zonder al te veel moeite te doen weer schoon wordt.

Bij ons vindt u zowel vaatwasmiddelen van de grotere en bekendere merken als van het voordelige merk At Home. Ook daarmee wordt uw vaat stralend schoon, terwijl u flink bespaart op de kosten. Daarnaast hebben we grote verpakkingen vaatwastabletten, zodat u niet telkens nieuwe hoeft te bestellen. Dit is een goede keuze voor bedrijven, horecagelegenheden en grootverbruikers. Maar eigenlijk is dit voor iedereen de beste oplossing, want een grote doos afwastabletten betekent dat u minder per tablet betaalt. Per afwasbeurt bent u op deze manier dus voordeliger uit.

 

Ook uw afwasmachine blijft keurig dankzij de producten die u bij ons kunt kopen. Met een smerige vaatwasser worden uw borden, glazen en bestek namelijk niet meer zo schoon als eerst. Voorkom dit door regelmatig uw vaatwasser te reinigen, zodat al uw vaat perfect schoon wordt! Bestel bijvoorbeeld onthardingszout, waarmee het water in uw vaatwasser onthard wordt en de vaatwasser wordt beschermd tegen kalkaanslag. Ook vaatwasmachinereiniger of ontkalker is ideaal voor het reinigen van uw vaatwasser.

 

Als de filters van uw vaatwasser kapot zijn kan dit er ook voor zorgen dat de vaatwasser minder goed werkt dan eerst. Zo kunnen er grote etensresten in de afvoer terecht komen. Het water wordt dan minder goed afgepompt. Door regelmatig de filter te vervangen blijft uw vaatwasser goed werken en geniet u altijd van een schone vaat.

Heeft u vragen over onze vaatwasproducten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten