123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zomerproducten

Zomerproducten kopen?

In onze webshop kunt u al uw zomerproducten kopen. Zorg met onze gespecialiseerde schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen dat alle producten die u in de zomer gebruikt perfect gereinigd zijn. In ons assortiment vindt u altijd de handigste en nieuwste schoonmaakmiddelen, zodat bijvoorbeeld uw tuin, auto, caravan en boot schoonmaken een eenvoudige klus wordt.

Schoonmaken met diverse zomerproducten

Wij hebben een ruim assortiment aan zomerproducten. Op 123schoon.nl vindt u dan ook altijd wat u zoekt. Met de producten die u in onze webshop kunt vinden kunt u onder andere:

  • Onkruid verwijderen: Gebruik bijvoorbeeld onkruidbranders van verschillende grote merken om uw tuin volledig te ontdoen van onkruid.
  • Tegels reinigen: Verwijder bijvoorbeeld groene aanslag met een groene aanslagreiniger om te zorgen dat uw terrastegels er altijd mooi uit blijft zien.
  • Tuinmeubelen schoonmaken: Houten tuinmeubelen schoonmaken doet u met alle schoonmaakmiddelen van 123schoon.nl. Ook uw andere tuinmeubels reinigt u hiermee. Meer informatie leest u in onze blog over tuinmeubelen schoonmaken.
  • BBQ reinigen: Gebruik een HG BBQ reiniger of andere gespecialiseerde reiniger om uw barbecue mee schoon te maken. Op effectieve wijze verwijdert u vet en aangebrande etensresten, voor een perfect resultaat.
  • Zonnescherm reinigen: Gebruik een speciale zonnescherm reiniger voor het schoonmaken van uw zonneschermen. Zo zien deze er de hele zomer het beste uit.
  • Zonnepanelen reinigen: Door regelmatig zonnepanelen reiniger te gebruiken zorgt u ervoor dat het rendement van uw zonnepanelen het allerhoogst is én dat deze er stralend bij liggen.
  • Auto wassen: Voor het wassen van uw auto kunt u op 123schoon.nl onder andere velgenreiniger kopenluchtverfrissers aanschaffen en autoshampoo bestellen. Maak zo het interieur en het exterieur van uw auto schoon.
  • Boot schoonmaken: Voordat u gaat varen kunt u het beste uw boot schoonmaken. Het interieur schrobben, het teakdek schoonmaken en andere onderdelen reinigen; alle producten hiervoor vindt u in ons ruime assortiment.
  • Caravan wassen: Ook uw caravan wassen doet u met onze gespecialiseerde producten. Maak de caravan van binnen en van buiten schoon, bijvoorbeeld met caravan shampoo.
  • Ongedierte bestrijden: Bestrijd alle vervelende beestjes in uw tuin met ongedierte bestrijders. Hiermee kunt u muggen verjagen, slakken bestrijden en nog veel meer. Voor alle soorten ongedierte vindt u in onze webshop middelen ter bestrijding.

Zwembad kopen?

Ook als u op zoek bent naar een zwembad voor de nodige verkoeling in de zomer bent u bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zwembaden vindt u altijd wat u zoekt, of het nu om een opblaasbaar zwembad, een opblaasbare jacuzzi of een peuterbadje gaat. Ga voor voordelige, gebruiksvriendelijke en veilige baden.

 

Het zwembad schoonmaken? In onze blog over zwembad onderhoud leest u hoe dit moet. Schaf alle producten hiervoor aan op 123schoon.nl en u geniet deze zomer optimaal van het mooie weer in de tuin.

Uzelf beschermen tegen de zon?

Tijdens de zomer is het zeer belangrijk dat u uw huid goed tegen de krachtige zon beschermt. Bij 123schoon.nl kunt u dan ook terecht voor zonbeschermingsproducten. Van zonnebrand en lippenbalsem met SPF om uzelf te beschermen tegen UV stralen, tot aftersun voor een goede huidverzorging na het zonnen.

 

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook snelbruiner en zonnebankcrème. Zo kunt u het proces om bruin te worden versnellen, zodat u minder lang uzelf hoeft bloot te stellen aan schadelijke UV straling. Liever helemaal niet in de zon voor een kleurtje? Kijk dan bij onze zelfbruiners.