123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Voertuigreiniging

Voertuigreiniging bestellen?

Bestel hier alle producten voor het reinigen van uw auto, motor, boot, caravan of (elektrische) fiets. Maak zowel de binnen- als de buitenkant van deze voertuigen op snelle en effectieve wijze schoon. U vindt geschikte producten door het juiste voertuig of uw favoriete merk te selecteren.

Tip: Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.

Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Schoonmaakproducten voor uw voertuig

Zou u graag terug willen naar het gevoel dat u had toen u uw auto, motor, boot, fiets, camper of caravan net had aangeschaft? Toen het voertuig nog keurig schoon en glimmend was? Door uw voertuig regelmatig in de was te zetten, te waxen en te polijsten kunt u dit gevoel terugkrijgen en ziet uw auto, motor, boot, fiets of caravan er weer uit alsof hij net gekocht is.

Hieronder leest u meer over het reinigen van verschillende voertuigen. Bovenaan de pagina kiest u het juiste voertuig om alle geschikte producten te vinden. U kunt hier ook zoeken op merk. Zo vindt u direct alle producten van topmerken als Meguiars, Muc-Off en Sonax.

Auto wassen

Reinig uw auto zowel vanbinnen als vanbuiten met onze autoreiniging. Met autoshampoo's wordt het exterieur van de auto weer keurig schoon en glanzend. Zelfs als u last heeft van kleine krasjes of andere lakimperfecties, zult u merken dat ook daar na een reinigingsbeurt niks meer van te zien is. Zo ziet uw auto er weer perfect uit.

Niet alleen de lak dient schoongemaakt te worden. Ook voor de andere onderdelen van de auto zijn speciale reinigers. Zo hebben we velgen- en ruitenreinigers, zodat alle onderdelen de reiniging krijgen die ze nodig hebben. Hiermee straalt en glimt uw hele auto weer, alsof hij net nieuw is. Door uw auto ook nog te waxen na het wassen zorgt u ervoor dat hij goed beschermd is tegen vocht, UV-straling en vuil.

Ook het interieur van de auto ziet er spic en span uit en ruikt heerlijk met onze producten. Verfris de bekleding, verspreid een heerlijke geur en maak het dashboard keurig schoon.

Motor schoonmaken

Om te zorgen dat u altijd prettige motorritjes kunt maken, bestelt u bij ons alle producten voor het reinigen van uw motor. Wij verkopen speciale producten voor de kettingen, de remschijven en de lak, maar u kunt bij ons ook terecht voor het schoonmaken van uw motorkleding, motorbril of helm. Met behulp van al deze producten gaat u veilig de weg op. 

Zorg met motorreiniger dat alle vervuilingen moeiteloos verdwijnen en behandel de lak dan met polish en wax om voor een stralende glans te gaan en extra bescherming aan te brengen. Door de kettingen met kettingspray en -reinigers te behandelen, verlengt u de levensduur hiervan en kunt u zelfs het vermogen van uw motor(fiets) verhogen. 

Wij verkopen dus alle producten voor een schone motor. Bestel onze complete sets om direct alles in huis te halen, voor een lage prijs!

Boot schoonmaken

Boten worden vaak blootgesteld aan een hoop vervuiling. Regen, vies oppervlaktewater, kalkaanslag, schimmels, algenaanslag... Hierdoor ziet uw boot er misschien niet meer zo keurig uit als eerst. Gelukkig kunt u bij ons een hoop reinigers vinden die ervoor zorgen dat uw boot er weer stralend uitziet.

We hebben reinigers voor zowel de buitenkant van uw boot als voor de binnenkant. Met shampoo's en reinigers wordt uw boot weer keurig schoon, terwijl de wax en polish ervoor zorgen dat hij weer zijn oude glans en kleur terugkrijgt. Ook ramen, kappen en houten onderdelen kunnen eenvoudig gereinigd worden. En met de specifieke reinigers voor de romp en bodem van de boot verwijdert u bijvoorbeeld ook schimmel- en weervlekken of roestvlekken.

Als de buitenkant van uw boot er kraakhelder uitziet, wilt u natuurlijk dat de binnenkant ook meedoet. Met onze producten wordt al uw teak, tapijt en bekleding weer zeer schoon. Ook het sanitair krijgt u eenvoudig fris met onze schoonmaakmiddelen.

Caravan wassen

Als u op pad wilt met uw caravan of camper, wilt u natuurlijk wel dat hij er mooi uitziet. Gebruik hiervoor onze speciale reinigers. Maak eerst schoon met de shampoo's en reinigers, om de lak vervolgens helemaal glanzend te maken en te beschermen tegen invloeden van buitenaf met de wax en polish. Ook uw velgen, ramen en ruiten zien er weer keurig uit als u aan de slag bent geweest met de reinigers.

Ook binnen van een schone caravan of camper genieten? Zorg er dan voor dat uw sanitair er netjes uitziet, dat uw tapijt kraakhelder is en dat ook de bekleding niet ontsierd wordt door vlekken. Zo maakt u altijd indruk met uw prachtige caravan of camper en geniet u optimaal tijdens uw uitstapjes!

Fiets reinigen

Een ritje maken is gewoon nét wat leuker op een schone fiets. Bovendien kunnen goede reinigers ervoor zorgen dat de fiets beschermd is tegen corrosie en slijtage. In onze webshop vindt u producten om bijvoorbeeld het frame van uw fiets mee te reinigen, maar ook om de kettingen en andere draaiende onderdelen mee schoon te maken. Ook kunt u met de oliën die wij verkopen de draaiende onderdelen invetten. En de fietswax zorgt ervoor dat de buitenkant van de fiets goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf, waardoor bijvoorbeeld corrosie en vuil geen kans meer hebben. Zo ziet uw fiets er glanzend schoon uit én is hij langdurig beschermd. Op naar een hoop fijne ritjes!

 

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het beste de auto mee wassen?

U kunt het beste autoshampoo gebruiken. Bij ons vindt u daarnaast speciale sponzen, borstels en doeken om de auto mee schoon te maken, zodat u geen beschadigingen toebrengt aan de auto. In ons assortiment vindt u autoshampoo van onder andere HG, Sonax en Meguiars. Voor het interieur kunt u onder andere een cockpitspray gebruiken van HG, Meguiars of Sonax.

Kan ik mijn auto wassen met schoonmaakazijn?

Dat kan. U kunt dit met een doek over uw net gewassen auto wrijven voor extra glans. De geur van het schoonmaakazijn verdwijnt vanzelf bij het opdrogen. Zowel schoonmaakzijn als speciale auto schoonmaakdoeken zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Kan ik een normale spons gebruiken voor het schoonmaken van mijn voertuig?

Dit wordt niet aangeraden. Vuil en zand kunnen zich namelijk ophopen in een spons, waardoor u krassen kunt krijgen op uw auto. Het wordt aangeraden om voor het schoonmaken van uw auto, motor, boot, caravan of camper een schoonmaakdoek, washandschoen of spons te gebruiken van het materiaal microvezel.
 

Heeft u vragen over voertuigreiniging of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.