123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Gezondheid

Gezondheidsproducten bestellen?

Op deze pagina vindt u al onze producten voor het bevorderen en onderhouden van een goede gezondheid, of voor gebruik bij verschillende medische problemen. Bekijk hieronder ons ruime assortiment, opgedeeld in zes handige categorieën.

1 - 0 van 0

Lees alles over onze gezondheidsproducten

Of u nu last heeft van blessures of wonden, supplementen wilt slikken als aanvulling op een gezond eetpatroon, binnenkort gaat bevallen of last heeft van allergieën; voor alle benodigde gezondheidsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie van grote merken als Hansaplast, HeltiQ en Davitamon. Bestel vandaag nog en ontvang de producten morgen al.

Welke gezondheidsproducten heeft u nodig?

Welke gezondheidsproducten u nodig heeft is afhankelijk van de toepassing en uw eigen situatie. Hieronder hebben wij de verschillen tussen de producten toegelicht.

Producten voor corona preventie

Bacteriën en virussen zijn met het blote oog niet zichtbaar, maar zijn toch overal aanwezig en makkelijk overdraagbaar. Zeker het coronavirus is op dit moment zeer besmettelijk. Met verschillende corona preventie producten kunt u uzelf beter beschermen. Bij ons bestelt u bijvoorbeeld mondkapjes, handzepen en een hoop andere producten waarmee de kans op besmetting verkleind wordt.

EHBO producten

Onze EHBO producten kunnen gebruikt worden in noodsituaties. Wij hebben zowel voor thuis als voor op de werkvloer een groot aantal producten voor het behandelen van verschillende soorten verwondingen en letsels. U kunt in deze sectie niet alleen aanvullingen kopen voor uw EHBO doos, zoals pleisters, sporttape, gaaskompressen en EHBO dekens, maar ook een volledige en complete EHBO doos met navullingen aanschaffen. Op deze manier kunt u deze producten gebruiken voor verschillende medische situaties, onder meer voor (sport)blessures aan de enkel, pols, elleboog of knie, voor snij-, brand- of schaafwonden, likdoorns of blaren of voor situaties waarin er sprake is van onderkoeling of oververhitting.

Met al deze producten kunt u in het geval van diverse lichamelijke ongemakken niet alleen op een veilige manier voor bescherming, verzorging en extra ondersteuning zorgen, maar kunt u vaak ook de genezing versnellen.

Condooms

Het gebruik van condooms verkleint de kans op een zwangerschap of een seksueel overdraagbare aandoening. In deze sectie vindt u verschillende condooms van Durex en leest u alles over het uitkiezen van de geschikte condooms voor u en uw partner. 

Kraamverzorgingsproducten

Voor, tijdens en na de bevalling zijn er verschillende producten nodig om voor een voorspoedig verloop te gaan. Zo kunt u met de producten die u in deze sectie vindt uw kraambed gereed maken, zorgen dat alle benodigde producten klaarliggen voor de verloskundige en zorgen dat u zelf helemaal klaar bent voor het moment dat de baby er eenmaal is.

Producten voor steken en beten

In deze sectie vindt u alle producten waarmee u de huid kunt behandelen als u gebeten of gestoken bent door insecten, zoals teken, de processierups of muggen. Met deze producten kunt u de huid verzorgen, zodat u de ongemakken van een gevoelige of jeukerige huid kunt verzachten. Wij bieden diverse producten voor thuis of onderweg, allemaal makkelijk in gebruik, zodat u hiermee snel kunt handelen.

Vitamines en voedingssupplementen

Als u behoefte heeft aan een aanvulling op uw vitamines en mineralen is het gebruik van vitaminetabletten en -oliën of voedingssupplementen aan te raden. Dit kan in bepaalde fases van uw leven van pas komen, bijvoorbeeld tijdens zwangerschappen, als u ouder wordt of juist in de kinderjaren, omdat er dan ondanks een gezond eetpatroon toch een tekort in uw lichaam zou kunnen ontstaan. Supplementen kunnen dan stimulerend werken voor verschillende lichaamsfuncties, bijvoorbeeld voor het hart, de hersenen, de botten, de weerstand en de spieren.

Wij verkopen diverse vitamines en voedingssupplementen. Bij de producten kunt u meer informatie vinden over de samenstelling en kunt u lezen voor welke toepassing het te gebruiken is. Hier kunt u ook altijd een ingrediëntenlijst bekijken en zien in hoeverre het product zich verhoudt tot de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons aanbod aan gezondheidsproducten? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen.