123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle producten voor een ultieme zomer

Schoonmaakmiddelen

Koop al uw schoonmaakmiddelen voordelig

Op 123choon.nl kiest u uit een ruim assortiment aan schoonmaakmiddelen het middel dat u nodig heeft. In onze webshop verkopen wij schoonmaakmiddelen voor thuisgebruik en professionele schoonmaakmiddelen. Ook voor schoonmaakmiddelen voor moeilijke vlekken of klussen bent u bij ons aan het juiste adres. In overzichtelijke groepen bovenaan deze pagina kunt u het product kiezen waar u naar zoekt.

Specifieke schoonmaakmiddelen voor elke schoonmaakklus

Bij ons vindt u dus altijd het schoonmaakmiddel dat u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar bleekmiddelen, keukenreinigers of toiletreinigers; u kiest uit honderden verschillende schoonmaakmiddelen. Daarnaast verkopen wij bijvoorbeeld ook voertuigreinigers en andere speciale reinigers. Ook voor natuurlijke of biologische schoonmaakmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres.

Let op: Meng nooit schoonmaakmiddelen met elkaar. Er kunnen dan gevaarlijke combinaties ontstaan, waarbij bedwelmende of chemische reacties vrij kunnen komen. Omdat dit soort reacties schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, raden we u sterk aan om schoonmaakmiddelen niet te mengen en enkel te gebruiken voor de toepassing waarvoor deze bedoeld is.

Schoonmaakmiddelen aanbieding

Houd onze schoonmaakmiddelen aanbiedingen in de gaten om altijd voordelig te kunnen schoonmaken. Wij hebben bijvoorbeeld scherpe aanbiedingen voor wasmiddelen en vaatwastabletten.

Ook schoonmaakartikelen nodig?

Als u naast schoonmaakmiddelen ook schoonmaakartikelen nodig heeft bent u op 123schoon.nl aan het juiste adres. Bij ons kiest u uit een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen, bijvoorbeeld voor thuisgebruik of professionele schoonmaakartikelen, het juiste artikel dat u nodig heeft, zodat elke schoonmaakklus met de juiste schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen uitgevoerd kan worden.

Met ons ruime assortiment aan schoonmaakmiddelen kunt u dus elke schoonmaakklus voordelig, nauwkeurig en snel klaren. Al onze producten worden verder snel geleverd en hebben een voordelige prijs. Heeft u vragen over onkruidborstels of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten