123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Helpcentrum

123schoon Helpcentrum

In dit Helpcentrum vindt u antwoorden op allerlei vragen rondom schoonmaken. Navigeer eenvoudig naar een van de categorieën en selecteer een onderwerp waar u graag meer informatie, tips en adviezen over wilt lezen.

1 - 0 van 0

Bekijk tientallen handige schoonmaaktips in het 123schoon Helpcentrum

In het 123schoon Helpcentrum vindt u een ruime verzameling van schoonmaak- en opruimtips, die voor allerlei uiteenlopende toepassingen gebruikt kunnen worden. Navigeer bovenaan deze pagina naar een van de verschillende onderdelen van het Helpcentrum om altijd de informatie te vinden die u zoekt. Hier kunt u ervoor kiezen om een van onze informatieve blogs te bekijken of om meer te lezen over de specifieke onderwerpen.

Wat zijn de Zwembadhulp en de Vlekkenhulp?

In de Zwembadhulp vindt u antwoorden op alle veelgestelde vragen rondom het opzetten, weghalen, reinigen en onderhouden van een zwembad in uw tuin. Of u nu in het bezit bent van een opblaasbaar zwembad, een opzetzwembad of een vast zwembad, hier leest u alles wat u moet doen om de levensduur van het bad te verlengen en hier optimaal gebruik van te kunnen maken. Vind hier meer informatie over het gebruik van chloor, het verschil tussen zwembadfilters, het verwarmen van uw zwembad en nog veel meer. In vijf handige categorieën worden alle belangrijke vragen beantwoord.

Aan de hand van onze expertise en kennis helpen we u in onze Vlekkenhulp met het oplossen van de hardnekkigste vlekken, bijvoorbeeld ontstaan door aarde, boter, verf, bloed of verschillende sauzen. In de Vlekkenhulp vindt u het beste advies en handige tips en tricks voor alle soorten vlekken, en zorgt u dat u alle resten verwijdert zonder het materiaal van de vloer, het meubelstuk of het kledingstuk aan te tasten.

Met al onze waardevolle tips, adviezen en stappenplannen kunt u ieder (schoonmaak)probleem eenvoudig oplossen. Heeft u nog vragen over een van de onderdelen van het Helpcentrum? Of ziet u uw vraag er niet tussen staan? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij u verder helpen.