123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Schoonmaakartikelen

Bestel schoonmaakartikelen online

Wij streven ernaar om een ruim aanbod aan schoonmaakartikelen direct uit voorraad leverbaar te hebben. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij kwalitatief hoogwaardige artikelen aanbieden. Zo is 123schoon.nl uw schoonmaakpartner die er voor u is als u het echt nodig heeft en waar u al uw schoonmaakartikelen voor de beste prijs kunt bestellen.

Het aanbod schoonmaakartikelen voor thuis of kantoor

Schoonmaakartikelen voor kantoor en schoonmaakartikelen voor thuis kunnen erg van elkaar verschillen. Zo wordt er voor kantoorruimtes vaker gebruik gemaakt van artikelen die grotere oppervlakten kunnen reinigen, terwijl schoonmaakartikelen voor thuis meer gewaardeerd worden wanneer deze juist ruimte besparen.

In ons assortiment kunt u de nieuwste en handigste schoonmaakartikelen ontdekken. 123schoon.nl richt zich niet alleen op de gebruiksvriendelijkheid van onze producten, maar ook de duurzaamheid van onze artikelen staat hoog in het vaandel.

Uitblinkers van nieuwe schoonmaakartikelen

Als u opzoek bent naar nieuwe schoonmaakartikelen die een andere functionaliteit geven aan de producten waar u aan gewend bent, dan willen wij u graag attenderen op onze top 5 van handige vernieuwende producten:

Top 5 handige en innoverende schoonmaakartikelen
  1. Afwasborstels voor spoelbakken
  2. Scrub Daddy schuursponzen met veranderende hardheid
  3. De tripple action vloermop
  4. Het klik-systeem van Leifheit
  5. De mopemmer met voetpers van Vileda

Professionele schoonmaakartikelen van Vikan

Vikan levert schoonmaakartikelen in allerlei kleuren. Het voordeel hiervan is dat artikelen van een bepaalde kleur aan een bepaalde hygiënische zone toegewezen kunnen worden. Bedrijven die aan zware hygienische regels moeten voldoen worden dan ook geadviseerd van deze kleurgebonden schoonmaakartikel-methode gebruik te maken.

Het voorkomt gemakkelijk dat een bezem uit (bijvoorbeeld) de keuken per ongeluk in de toiletten gebruikt wordt. Zo kan kruisbesmetting zeer effectief voorkomen worden. De kleurgecodeerde schoonmaakartikelen van Vikan worden geleverd in 12 verschillende kleuren. En kunnen de volgende dag bij u geleverd worden door 123schoon.nl.

Ook schoonmaakmiddelen nodig?

Heeft u naast deze hulpmiddelen ook schoonmaakmiddelen nodig? Ook die koopt u voordelig op 123schoon.nl! Bekijk ons ruim assortiment van de beste schoonmaakmiddelen, zoals allesreinigers, wasmiddelen, glasreinigers en wc reinigers. Uitblinken met alles voor het schoonmaken van uw huis, bedrijf en kantoor. Daar staan wij voor.

Schoonmaakartikelen kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over schoonmaakartikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten