123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Schoonmaakartikelen

Bestel schoonmaakartikelen online

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan schoonmaakartikelen van bekende merken als Vileda, Leifheit, Scrub Daddy en Swiffer. Wij willen u alleen kwalitatief hoogwaardige artikelen aanbieden, voor de beste prijs en met een snelle levering. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel bovenaan deze pagina direct de schoonmaakartikelen die u nodig heeft; zoek per type product of op merk.

Ruim aanbod schoonmaakartikelen

In ons assortiment kunt u de nieuwste en handigste schoonmaakartikelen voor thuis of op kantoor ontdekken. Deze kunnen voor iedere omgeving net van elkaar verschillen en daarom heeft u bij ons een ruime keuze. Wij richten ons niet alleen op de gebruiksvriendelijkheid van onze producten, maar ook de duurzaamheid van onze artikelen en een snelle levering staan hoog in het vaandel.

Schoonmaakartikelen van bijvoorbeeld Vikan of Leifheit Professional zijn ideaal voor op de werkvloer te gebruiken. Vikan biedt kleurgecodeerde producten om de hygiëne per ruimte te waarborgen en Leifheit biedt professionele reinigingskarren om vloeren krachtig en snel te kunnen dweilen.

Om thuis schoon te maken zijn op dit moment producten van Scrub Daddy en Spunj echte musthaves. Vrolijk gekleurde sponzen, borstels en doeken maken schoonmaken thuis een stuk leuker én efficiënter. 

Top 5 handige en innoverende schoonmaakartikelen

Als u opzoek bent naar nieuwe schoonmaakartikelen die een andere functionaliteit geven aan de producten waar u aan gewend bent, dan willen wij u graag attenderen op onze top 5 van handige vernieuwende producten:

  1. Scrub Daddy: o.a. schuursponzen met veranderende hardheid
  2. Het klik-systeem van Leifheit
  3. Spunj ultra-absorberende sponzen en doeken
  4. Bissel vlekkenreinigers
  5. De mopemmer met voetpers van Vileda

Ook schoonmaakmiddelen nodig?

Heeft u naast deze hulpmiddelen ook schoonmaakmiddelen nodig? Ook die koopt u voordelig bij ons. Bekijk ons ruim assortiment van de beste schoonmaakmiddelen, zoals (hervulbare) allesreinigers, sanitairreinigers, glasreinigers en bleekmiddelen. Uitblinken met alles voor het schoonmaken van uw huis, bedrijf en kantoor. Daar staan wij voor.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarvoor dient een microvezeldoek?

Met microvezeldoeken kunt u zonder schoonmaakmiddel snel en simpel grote hoeveelheden stof afnemen van gladde oppervlakken. Het stof wordt vastgehouden tussen de vezels van de zachte doek. De doeken zijn zowel droog als vochtig te gebruiken om schoon te maken. Bij 123schoon vindt u een ruim assortiment aan microvezeldoekjes voor een lage prijs.

Wat kan ik met een wonderspons?

Gebruik een wonderspons om lastige vlekken te verwijderen van diverse oppervlakken of spullen. De spons hoeft u alleen maar nat te maken. De stevige schuimzijde van de spons bevat een fijne microstructuur en een licht schurend effect waardoor iedere vlek moeiteloos verdwijnt.

Wat is een luiwagen?

Met een luiwagen kunt u harde ondergronden schrobben en boenen. De borstel bestaat uit een houten frame met daaraan stevige borstelharen. U kunt luiwagens met de hand gebruiken of verbinden aan een bezemsteel. Luiwagens zijn geschikt voor binnen en buiten.


Heeft u vragen over onze schoonmaakartikelen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.