123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
Email: info@123schoon.nl
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Filters & Ontkalkers

Filters & Ontkalkers

Filters en ontkalkers voor uw huishoudelijke apparaten

Filters en Ontkalkers

Goed onderhouden huishoudelijke apparaten zorgen voor een prettig, veilig en hygiënisch gevoel. Kalkaanslag, nare geurtjes en ophopingen van vet kunnen de apparaten namelijk soms behoorlijk smerig maken. Met de producten van 123schoon.nl krijgt u al uw huishoudelijke apparaten weer keurig schoon.

Waarom gebruikt men filters en ontkalkers?

Filters van apparaten zorgen ervoor dat de grotere vuiligheden weggefilterd worden. Zo zorgt de filter in de vaatwasser ervoor dat er geen grote etensresten in de afvoer terecht komen, terwijl een waterfilter in de koelkast schone ijsblokjes creëert door chloor, kalkdeeltjes en bacteriën weg te filteren. Daarnaast zorgen filters er meestal voor dat onprettige geurtjes worden geneutraliseerd. Een filter is dus superbelangrijk voor een goede en schone werking van uw apparaten!

Wij hebben filters voor de volgende apparaten:
  • Afzuigkap: Een niet goed functionerende afzuigkap(filter) kan zorgen voor ongezonde, vrijkomende fijnstof. Niet erg gezond! Bovendien kan dit zorgen voor (vet)aanslag in de rest van uw keuken. Schaf dus een metaalfilter, koolstoffilter of vetfilter aan (in de handleiding van uw afzuigkap staat vaak welke filter u nodig heeft) óf reinig uw huidige filter met een afzuigkapontvetter.
  • Friteuse: Door goede filters gaat frituurvet langer mee, worden vieze luchtjes voorkomen en blijft de pan langer schoon. Zo ruikt uw huis na het snacken bijvoorbeeld minder lang naar frituurvet en hoeft u de pan minder vaak te reinigen.
  • Koelkast: Side-by-side-koelkasten hebben een waterfilter nodig voor schoon en fris water. Hierdoor worden chloor, bacteriën en kalkdeeltjes uitgefilterd, waardoor gekoeld drinkwater en ijsblokjes schoon en puur uit de machine komen.
  • Koffiemachine: Perfecte kopjes koffie zijn ook zeer afhankelijk van de filters. Doordat de filters de hoeveelheid chloor in het koffiewater verminderen én de zware metalen die in leidingen zitten uitfilteren, blijft de smaak en het aroma van uw koffie optimaal. Ook wordt de levensduur van het koffiezetapparaat verlengd.
  • Luchtbehandeling: Gezonde lucht inademen is zeer belangrijk. De verspreiding van ongewenste kalk, schimmels, bacteriën en schadelijke gassen moet dan ook worden voorkomen. Ook de vervelende luchtjes die mogelijk kunnen ontstaan zijn onprettig. Filters houden de lucht van bijvoorbeeld uw airco schoon en gezond.
  • Vaatwasser: Zoals al genoemd zorgen filters in vaatwassers ervoor dat er geen grote etensresten in de afvoer terecht komen. Zo blijft de vaatwasser het water goed afpompen. Hierdoor worden vervelende luchtjes in de vaat ook voorkomen.
  • Wasmachine: Als u geen filters heeft in uw wasmachine kunnen vuiligheden uw leidingen behoorlijk aantasten. Bovendien wordt uw was hierdoor een stuk minder schoon. 
De filters van apparaten moeten regelmatig worden gereinigd of zelfs worden vervangen voor het meest schone effect. Bovendien is ook het ontkalken van de apparaten ook regelmatig nodig. Dit kan onder andere met ontkalkers, wateronthardertabletten, reinigingstabletten en ontvetters. Hiermee worden al uw producten weer superschoon.

Kijk voor de juiste filters en reinigingsproducten per apparaat en merk. U kunt dan klikken op het machinenummer of onderdeelnummer, zodat u altijd de juiste producten aanschaft.

Filters en ontkalkers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over filters en ontkalkers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten