123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Filters & Ontkalkers

Bestel voordelige filters of ontkalkers

Bekijk hier onze filters en ontkalkers voor uw huishoudelijke apparaten. Hiermee verlengt u de levensduur van uw apparaten én verbetert u de hygiëne in uw woning. Alle producten ontvangt u morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel alle benodigde filters en ontkalkers

Filters en Ontkalkers

Het goed onderhouden van uw huishoudelijke apparaten is nodig voor het behouden van de hygiëne in uw woning. Voorkom hiermee diverse problemen, zoals kalkaanslag, nare geurtjes en ophopingen van vet. Op deze pagina hebben wij al onze filters en ontkalkers voor onder meer koelkasten, wasmachines en friteuses voor u verzameld. Bent u op zoek naar schoonmaakmiddelen om kalk van oppervlakken in bijvoorbeeld uw douche of keuken te verwijderen? Dan kunt u terecht bij onze kalkreinigers.

Filters en ontkalkers: ons assortiment

In onze webshop kunt u filters en ontkalkers voor de volgende apparaten bestellen:

  • Afzuigkap: Een niet goed functionerende afzuigkap(filter) kan zorgen voor ongezonde, vrijkomende fijnstof. Bovendien kan dit ertoe leiden dat er (vet)aanslag ontstaat in de rest van uw keuken. Bestel dus tijdig een nieuwe filter óf reinig uw huidige filter met een afzuigkapontvetter. In onze webshop vindt u metaalfilters, koolstoffilters en vetfilters voor afzuigkappen van grote merken als Siemens, AEG en Bosch. In de handleiding van uw afzuigkap kunt u altijd vinden welk filter u precies nodig heeft.
  • Friteuse: Bestel goede filters voor uw friteuse van DeLonghi, Moulinex, Seb of Tefal. Het gebruik hiervan zorgt er namelijk voor dat frituurvet langer meegaat, dat vieze luchtjes worden voorkomen en dat de pan langer schoon blijft. Zo ruikt uw huis na het frituren bijvoorbeeld minder lang naar frituurvet en hoeft u de pan minder vaak te reinigen.
  • Koelkast: Amerikaanse koelkasten hebben een waterfilter nodig voor het behouden van schoon en fris water. Bij ons bestelt u filters voor alle grote merken. Hiermee worden chloor, bacteriën en kalkdeeltjes uitgefilterd, waardoor gekoeld drinkwater en ijsblokjes schoon en puur uit de machine komen.
  • Koffiezetapparaat: Houd uw koffiezetapparaat van onder meer Dolce Gusto, Nespresso, Senseo, DeLonghi of Siemens schoon met allerlei filters, reinigers en ontkalkers. Deze producten zijn zeer belangrijk voor zowel de smaakbeleving als de kwaliteit van uw machine. Een filter zorgt er bijvoorbeeld voor dat het koffiewater gezonder wordt (doordat schadelijke stoffen hieruit verwijderd worden) en dat zware metalen of kalk die in leidingen terecht kunnen komen uitgefilterd worden. Het is dan wel noodzakelijk om ook ontkalkers te blijven gebruiken, waarmee u kalkdeeltjes die niet door de filter opgevangen worden ook uit uw apparaat (en uit de leidingen) kunt verwijderen.
  • Luchtbehandeling: Gebruik een van onze filters in uw apparaat van Brink, DeLonghi, Dyson of Philips om de verspreiding van kalk, schimmels, bacteriën en schadelijke gassen te voorkomen. Ook ontstaan er hiermee minder snel vervelende luchtjes.
  • Vaatwasser: U kunt een filter gebruiken in uw vaatwasser om te zorgen dat er geen grote etensresten in de afvoer terechtkomen. Zo blijft de vaatwasser het water goed afpompen. Hierdoor worden vervelende luchtjes in de vaat ook voorkomen. Bestel bij ons filters van AEG, Electrolux, Tricity of Zanussi.
  • Wasmachine: Gebruik ontkalkings- of reinigingsmiddelen om uw wasmachine van Miele goed schoon te houden. Hiermee verlengt u de levensduur hiervan, wordt uw was een stuk schoner én verwijdert u kalkaanslag en vuiligheden uit de leidingen.

Filters en ontkalkers: waarom zijn deze belangrijk?

Zoals we eigenlijk al hebben aangegeven zijn filters, reinigers en ontkalkers zeer belangrijk om te zorgen dat uw apparaat goed blijft werken en altijd schoon blijft. Vuiligheden komen niet in het apparaat terecht of worden op grondige en effectieve wijze weggehaald. Vaak kunnen deze producten er zelfs voor zorgen dat de levensduur van uw machine verlengd wordt.

De filters van apparaten moeten regelmatig worden gereinigd of zelfs worden vervangen voor het meest schone effect. Vaak kunt u in de gebruiksaanwijzing van uw machine informatie vinden over de frequentie waarmee dit moet gebeuren. Ontkalken moet over het algemeen iedere twee tot vier maanden gedaan worden, maar ook hierbij geldt dat dit afhankelijk is van het apparaat en uw gebruik. Bekijk daarom altijd goed wat er voor uw specifieke apparaat nodig is.

Hoe vind ik de juiste filter of ontkalker?

Kies allereerst om wat voor apparaat het gaat: een afzuigkap, friteuse, koelkast, koffiezetapparaat, luchtbehandelaar, vaatwasser of wasmachine. Vervolgens kunt u selecteren op merk. In sommige gevallen vindt u hier alle producten die wij voor het reinigen, ontkalken en filteren van machines van dit merk aanbieden, maar soms kunt u ook nog selecteren op machinenummer of onderdeelnummer. Controleer voordat u gaat zoeken naar het juiste product altijd de handleiding van uw machine. Zo bent u ervan verzekerd dat u de geschikte producten aanschaft voor uw specifieke apparaat.

Heeft u vragen over filters en ontkalkers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.