123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Alle producten voor een ultieme zomer

Toilet- en keukenpapier

Toilet- en keukenpapier kopen?

Op deze pagina vindt u ons grote aanbod aan toilet- en keukenpapier. Selecteer hieronder welk type product u nodig heeft en bekijk direct onze gehele collectie. U vindt hier producten van grote merken als Page, Kleenex en Edet, maar ook van ons voordelige 123schoon-huismerk.

Thuisgebruik

Bestel toilet- en keukenpapier online

Bestel op deze pagina altijd het juiste toilet- en keukenpapier voor thuis of op kantoor. Bij ons vindt u een groot aantal producten die zich kenmerken door hun hoge kwaliteit en prettige gebruik. Heeft u vandaag uw bestelling geplaatst? Dan ontvangt u de producten morgen al in huis.

Welke verschillende soorten papier zijn er?

In onze ruime collectie vindt u toilet- en keukenpapier voor verschillende toepassingen in de keuken, de badkamer, het toilet of een andere ruimte in uw woning of kantoorpand. Hieronder lichten we de verschillen toe.

  • WC papier: Met WC papier gaat u voor een hygiënisch en comfortabel toiletbezoek. De toiletrollen van Page, Edet of ons 123schoon-huismerk zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Voor een (Tork-)dispenser of voor een normale toiletrolhouder, voorzien van een print of niet, of in een extra zachte uitvoering; wij verkopen het allemaal. Zo vindt u bij ons altijd het toiletpapier dat aan uw wensen voldoet.
  • Keukenrollen: Keukenpapier kan gebruikt worden voor allerlei dagelijkse klusjes, van het opvegen van drinken tot het drogen van oppervlakken. Omdat een hoge absorptie van vloeistoffen belangrijk is, zijn al onze keukenrollen minstens 2-laags en zijn ze gemaakt van sterk materiaal. Hierdoor is het gebruik betrouwbaar, terwijl het toch eenvoudig is om het papier snel af te scheuren.
  • Tissues: Met tissues van Kleenex, Tempo of ons huismerk kunt u de neus snuiten, vloeistoffen opvegen en vele andere dagelijkse handelingen uitvoeren. De zakdoekjes kenmerken zich vaak door hun zachte materiaal, waardoor hiermee minder snel een geïrriteerde huid ontstaat. Omdat de huid van het gezicht extra gevoelig is, zeker tijdens een verkoudheid, is dit zeer belangrijk. De handige tissuedozen zijn eenvoudig en hygiënisch in gebruik.
  • Vochtig toiletpapier: Vochtig toiletpapier van Page of Edet zorgt voor een extra fris en hygiënisch gevoel na een toiletbezoek en kan hierdoor van pas komen naast het gebruik van standaard toiletpapier. Doordat het hier gaat om milde doekjes, die meestal dermatologisch getest zijn, zorgt dit niet gauw voor irritaties. Lees goed op de verpakking of de doekjes kunnen worden doorgespoeld.
  • Zakdoekjes: Deze zachte en stevige tissues zitten in een handige losse verpakking die u gemakkelijk mee kunt nemen als u op pad gaat. Op de momenten dat u de deur uitgaat is dit dus een betere keuze dan het gebruik van tissueboxen.

Het papier dat u bij ons koopt is vaak beschikbaar in meerdere lagen. In de keuze tussen 1-laags, 2-laags, 3-laags of 4-laags papier moet u er rekening mee houden dat dikker papier over het algemeen kwalitatiever en zachter aanvoelt. Dunner papier is daarentegen vaak voordeliger.

Toilet- en keukenpapier voor professionals kopen?

Het toilet- en keukenpapier dat u op deze pagina kunt vinden kan wel in kantoren gebruikt worden, maar is met name geschikt voor particulier gebruik. Bent u op zoek naar grotere verpakkingen of dispenservullingen van bijvoorbeeld Tork of Katrin? Bekijk dan onze pagina met producten voor bedrijfshygiëne. Hier kunt u voor kleine en grote sanitaire ruimtes, keukens en andere professionele omgevingen toiletpapier, gevouwen handdoeken, handdoekrollen en poetsdoeken bestellen.

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons toilet- en keukenpapier of komt u er tijdens het bestellen niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u helpen.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten