123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Toilet- en keukenpapier

Toilet- en keukenpapier kopen?

Op deze pagina vindt u ons grote aanbod aan toilet- en keukenpapier. Selecteer hieronder welk type product u nodig heeft en bekijk direct onze gehele collectie. U vindt hier producten van grote merken als Page, Kleenex en Edet, maar ook van ons voordelige 123schoon-huismerk.

Thuisgebruik

1 - 0 van 0

Bestel toilet- en keukenpapier online

Bestel op deze pagina toilet- en keukenpapier voor thuis . Bij ons vindt u een groot aantal producten die zich kenmerken door hun hoge kwaliteit en prettige gebruik. Lees hieronder meer over toilet- en keukenpapier of selecteer hierboven direct de gewenste groep.

Toilet- en keukenpapier : ons assortiment

In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten en merken toilet- en keukenpapier. Denk hierbij aan vochtig toiletpapier, normaal wc-papier, keukenpapier en tissues van verschillende merken zoals Page, Edet en ons vertrouwde 123schoon huismerk. Hieronder lichten wij de verschillen toe:

Wc-papier

Met wc-papier gaat u voor een hygiënisch en comfortabel toiletbezoek. De toiletrollen van Page, Edet en ons 123schoon huismerk zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Voor een (Tork-)dispenser of voor een normale toiletrolhouder, voorzien van een print of niet, of in een extra zachte uitvoering; wij verkopen het allemaal. Zo vindt u bij ons altijd het toiletpapier dat aan uw wensen voldoet.

Het toilet- en keukenpapier in ons assortiment is beschikbaar in meerdere lagen. U heeft de keuze tussen 1-laags, 2-laags, 3-laags of 4-laags papier. Houd er bij deze keuze rekening mee dat dikker papier over het algemeen zachter en kwalitatiever zal aanvoelen dan dunner papier. 4-laags papier is ook duurder dan 1-laags papier omdat u in principe meer papier krijgt.

Vochtig toiletpapier

Vochtig toiletpapier van Page of Edet zorgt voor een extra fris en hygiënisch gevoel na een toiletbezoek en kan van pas komen naast het gebruik van standaard toiletpapier. Doordat het hier gaat om milde doekjes, die dermatologisch getest zijn, voorkomt dit irritaties aan de huid. Controleer altijd op de verpakking of de doekjes doorgespoeld mogen worden.

Keukenrollen

Keukenpapier kan gebruikt worden voor allerlei dagelijkse klusjes, van het opvegen van geknoeid drinken tot het drogen van oppervlakken. Omdat een hoge absorptie van vloeistoffen belangrijk is, zijn al keukenrollen in ons assortiment minstens 2-laags en zijn ze gemaakt van sterk materiaal. Hierdoor is het gebruik betrouwbaar, terwijl het toch eenvoudig is om het papier snel af te scheuren.

Tissues

Met tissues van Kleenex, Tempo of ons huismerk kunt u bijvoorbeeld de neus snuiten, vloeistoffen opvegen en meer. De zakdoekjes kenmerken zich vaak door hun zachte materiaal, waardoor minder snel een geïrriteerde huid ontstaat. Omdat de huid van het gezicht extra gevoelig is, zeker tijdens een verkoudheid, is dit zeer belangrijk. De handige tissuedozen zijn eenvoudig en hygiënisch in gebruik.

Zakdoekjes

Deze zachte en stevige zakdoekjes zitten in een handige losse verpakking die u gemakkelijk mee kunt nemen als u op pad gaat. Zakdoekjes zijn niet alleen geschikt voor het snuiten van de neus maar kunnen voor meerdere handelingen van pas komen. Denk hierbij aan het afvegen van het gezicht of handen of het opruimen van geknoeid drinken. Zakdoekjes zitten in handige en compacte verpakkingen waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen.

Toilet- en keukenpapier voor zakelijk gebruik

Het toilet- en keukenpapier dat u op deze pagina kunt vinden kan wel in kantoren gebruikt worden, maar is met name geschikt voor particulier gebruik. Bent u op zoek naar grotere verpakkingen of dispenservullingen van bijvoorbeeld Tork of Katrin? Bekijk dan onze pagina met producten voor bedrijfshygiëne, wij bieden een ruim assortiment met o.a. handdoekrollen, toiletpapier en tissues. Hier kunt u voor kleine en grote sanitaire ruimtes, keukens en andere professionele omgevingen toiletpapier, gevouwen handdoeken, handdoekrollen en poetsdoeken bestellen.

Bent u een zakelijke klant en wilt u graag advies en een scherpe offerte ontvangen voor het zakelijk gebruiken van toilet- en keukenpapier? Neem dan eens een kijkje op onze offertepagina.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Mag je vochtig toiletpapier doorspoelen?

Op de meeste verpakkingen van vochtig toiletpapier staat dat de doekjes doorgespoeld mogen worden. Echter mogen dit er maximaal 1 of 2 per toiletbezoek zijn. Meer dan 1 of 2 vochtige toiletpapiertjes per keer doorspoelen kan ervoor zorgen dat uw toilet en op langere termijn zelfs het riool verstopt kan raken.

Is 1- of meerlaags papier beter?

De keuze tussen 1- of meerlaags papier is afhankelijk van het doeleinde waarvoor u het papier wilt gebruiken. Tissues en zakdoekjes zijn vaak 1- of 2-laags. Voor keukenpapier en wc-papier geldt echter, hoe meer lagen, hoe betrouwbaarder het papier is en hoe meer vloeistoffen het papier kan opnemen. Daarnaast spelen kosten ook nog een belangrijke rol, papierrollen met meer lagen zijn prijziger dan 1-laags papier.

Is keukenpapier hetzelfde als wc-papier?

Nee, keukenpapier is niet hetzelfde als wc-papier. Keukenpapier valt namelijk niet uit elkaar wanneer het in contact komt met water, toiletpapier doet dit wel. Keukenpapier is steviger dan wc-papier en speciaal ontwikkeld om niet op te lossen in water. Daarnaast bestaat keukenpapier uit meer en stevigere lagen papier. Spoel keukenpapier ook niet door de wc, dit kan verstoppingen veroorzaken.

Waar koop ik de goedkoopste papierrollen?

Op 123schoon vindt u een ruim assortiment met verschillende soorten papierrollen. Wij verkopen keuken- en toiletpapier voor de laagste prijs en hebben altijd voordelige aanbiedingen zodat u uw papierrollen altijd tegen bodemprijzen kunt aanschaffen.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over ons toilet- en keukenpapier of komt u er tijdens het bestellen niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.