123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Vuilniszakken

1 - 0 van 0

Vuilniszakken kopen?

Vind bij ons altijd de vuilniszakken die u zoekt. Wij hebben een ruime keuze uit standaard afvalzakken en vuilniszakken met verschillende speciale eigenschappen. Ook bieden wij diverse formaten en capaciteiten. Of u dus een kleine afvalzak wilt kopen voor uw pedaalemmer of een grote vuilniszak voor in de kliko of afvalcontainer, het kan bij ons allemaal.

Welke vuilniszakken moet u online bestellen?

Er zijn verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een geschikte vuilniszak. Hieronder hebben we deze aspecten voor u toegelicht.

Afmetingen van de vuilniszak

Het is belangrijk om bij het uitkiezen van een geschikte vuilniszak de vorm van uw prullenbak mee te nemen. Er bestaat namelijk een verschil tussen ronde of rechthoekige prullenbakken. Een afvalzak die perfect in een ronde bak past, past mogelijk niet in een rechthoekige, ook als de inhoud in liters precies overeen lijkt te komen. Reken aan de hand van de onderstaande formules uit wat de afmetingen van uw vuilniszak moeten zijn.

Rechthoekige vuilnisbakken:

  • Meet de hoogte, breedte en diepte van uw prullenbak of binnenemmer.
  • Om de breedte van de afvalzak te berekenen telt u de breedte en diepte van de afvalbak bij elkaar op. Als uw bak een brede rand heeft, telt u er twee of drie centimeter bij op.
  • Om de lengte van de afvalzak te berekenen telt u de hoogte van de bak op bij de helft van de breedte / diepte (de langste van de twee). Reken 10 of 20 cm extra zodat hij goed om de rand heen kan.

Ronde vuilnisbakken:

  • Meet de hoogte en diameter van uw prullenbak of binnenemmer.
  • Om de breedte van de afvalzak te berekenen doet u de diameter van de bak x 3,14 en deelt u het dan door twee.
  • Om de lengte van de afvalzak te berekenen doet u de hoogte van de bak, plus de helft van de langste zijde van de bak. Reken 10 of 20 cm extra zodat hij goed om de rand heen kan.

Met deze berekeningen weet u wat de lengte en breedte van de afvalzak moet zijn om precies in uw prullenbak te kunnen passen. Zo kunt u eenvoudig een geschikte vuilniszak uitkiezen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan de capaciteit van uw prullenbak en tel hier een paar liters bij op om aan de hand van het aantal liters een vuilniszak te vinden die past.

Let ook op of uw afvalbak één vak heeft of meerdere. Als uw prullenbak uit meerdere vakken bestaat kunt u makkelijker afval scheiden, maar dan hebben alle binnenemmers wel een eigen vuilniszak nodig.

Soort vuilniszak

Niet elke vuilniszak is hetzelfde. In ons assortiment vindt u standaard vuilniszakken, maar ook meer speciale zakken. Er zijn vuilniszakken met een handige trekband, waardoor u deze makkelijk dicht kunt maken en kunt verplaatsen, of vuilniszakken met een fixeerband, waarmee voorkomen wordt dat de zak continu afzakt. Nare luchtjes voorkomt u met een geparfumeerde vuilniszak.

Afval scheiden is ook zeer belangrijk. Om dit makkelijker te maken zijn er bio afvalzakken. Deze zijn biologisch afbreekbaar en kunt u dus direct in de groene bak gooien. Aan de hand van uw voorkeuren kunt u altijd een geschikte soort vuilniszak uitkiezen.

U kunt in sommige gevallen ook de juiste vuilniszak vinden door te kijken naar de kleur hiervan. Zo hebben (grote) container zakken, die u voor uw kliko kunt gebruiken, over het algemeen een blauwe kleur.

Merk van de vuilniszak

Wij verkopen vuilniszakken van een groot aantal topmerken. Brabantia, Joseph Joseph, EKO en Simplehuman hebben bijvoorbeeld afvalzakken op de markt gebracht die precies in de prullenbakken van deze merken passen. Aan de hand van lettercodes vindt u op deze manier eenvoudig de perfecte vuilniszak, die nooit te groot of te klein is.

Naast deze op maat gemaakte vuilniszakken bestelt u bij ons nog veel meer vuilniszakken van andere merken, bijvoorbeeld van Swirl of ons voordelige 123schoon-huismerk

Prullenbak nodig?

Naast vuilniszakken heeft u natuurlijk ook de prullenbak zelf nodig. Ook daarvan bieden wij een uitgebreid assortiment. Welke prullenbak heeft u nodig? Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat prullenbakken met een inhoud tot 20 liter vooral in de badkamer, op het toilet, in de slaapkamer of op kantoor gebruikt worden, terwijl prullenbakken van 20 tot 60 liter vaker gebruikt worden in de keuken. Waar 2 tot 3 personen meestal genoeg hebben aan een prullenbak van 30 tot 50 liter, is voor een groot gezin een prullenbak van 50 tot 60 liter wel gewenst.

Prullenbakken van meer dan 60 liter en zeker meer dan 100 liter worden vooral gebruikt in zakelijke omgevingen, zoals op scholen en in de horeca. Ook voor de kliko's buiten worden deze zakken van meer dan 100 liter gebruikt. Zakken van meer dan 200 liter zijn ook perfect voor afvalcontainers.

Heeft u vragen over vuilniszakken of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.