123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Vuilniszakken

Vuilniszakken nodig?

Op 123schoon.nl vindt u altijd de vuilniszakken die u zoekt. Wij hebben een ruime keuze uit standaard afvalzakken en vuilniszakken met speciale eigenschappen. Ook kunt u kiezen uit verschillende groottes. Of u dus een kleine afvalzak wilt kopen voor het prullenbakje in de toiletruimte of een grote vuilniszak voor in de kliko of afvalcontainer, het kan bij ons allemaal.

Welke vuilniszakken kiest u?

Bij het uitzoeken van een afvalzak hoeft u niet perse te kijken naar de capaciteit van de prullenbak. Er zijn namelijk andere aspecten die ook belangrijk zijn bij deze keuze. Zo bestaat er bijvoorbeeld een verschil tussen ronde of rechthoekige prullenbakken. Een afvalzak die perfect in een ronde bak past, past mogelijk niet in een rechthoekige, ook als de inhoud in liters precies overeen lijkt te komen. Maar welk formaat heeft u nu precies nodig? Bekijk de onderstaande berekeningen.

Berekening vuilniszakken voor rechthoekige bakken:
  • Meet de hoogte, breedte en diepte van uw prullenbak of binnenemmer.
  • Om de breedte van de afvalzak te berekenen telt u de breedte en diepte van de afvalbak bij elkaar op. Als uw bak een brede rand heeft, telt u er nog wat extra centimeters bij op.
  • Om de lengte van de afvalzak te berekenen telt u de hoogte van de bak op bij de helft van de breedte / diepte (de langste van de twee). Reken 10 of 20 cm extra zodat hij goed om de rand heen kan.
Berekening vuilniszakken voor ronde bakken:
  • Meet de hoogte en diameter van uw prullenbak of binnenemmer.
  • Om de breedte van de afvalzak te berekenen doet u de diameter van de bak x 3,14 en deelt u het dan door twee.
  • Om de lengte van de afvalzak te berekenen doet u de hoogte van de bak, plus de helft van de langste zijde van de bak. Reken 10 of 20 cm extra zodat hij goed om de rand heen kan.
Heeft uw afvalbak één vak of meerdere? Als uw prullenbak uit meerdere vakken bestaat kunt u makkelijker afval scheiden, maar dan hebben alle binnenemmers wel een eigen vuilniszak nodig.

Speciale vuilniszakken

Niet elke vuilniszak is hetzelfde. In ons assortiment vindt u standaard vuilniszakken, maar ook specialere zakken. Er zijn vuilniszakken met een handige trekband, waardoor u deze makkelijk dicht kunt maken en kunt verplaatsen, of vuilniszakken met een fixeerband, waarmee voorkomen wordt dat de zak continu afzakt. Nare luchtjes voorkomt u met een geparfumeerde vuilniszak.

Afval scheiden is ook zeer belangrijk. Om dit makkelijker te maken zijn er bio afvalzakken. Deze zijn biologisch afbreekbaar en kunt u dus direct in de groene bak gooien. 

Prullenbak nodig?

Naast vuilniszakken heeft u natuurlijk ook de prullenbak zelf nodig. Op 123schoon.nl hebben wij een uitgebreid assortiment. Welke prullenbak heeft u nodig? Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat prullenbakken met een inhoud tot 20 liter vooral in de badkamer, op het toilet, in de slaapkamer of op kantoor gebruikt worden, terwijl prullenbakken van 20 tot 60 liter vaker gebruikt worden in de keuken. Waar 2 tot 3 personen meestal genoeg hebben aan een prullenbak van 30 tot 50 liter, is voor een groot gezin een prullenbak van 50 tot 60 liter wel gewenst. Prullenbakken van meer dan 60 liter en zeker meer dan 100 liter worden vooral gebruikt in zakelijke omgevingen, zoals op scholen en in de horeca. Ook voor de kliko's buiten worden deze zakken van meer dan 100 liter gebruikt. Zakken van meer dan 200 liter zijn ook perfect voor afvalcontainers.

Vuilniszakken kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over vuilniszakken of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten