123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dishmatic

Dishmatic schoonmaakartikelen goedkoop bestellen

Uw huis wordt weer stralend schoon dankzij de schoonmaakartikelen van Dishmatic. Van (navulbare) afwasborstels tot aan wondersponzen en microvezeldoeken. Natuurlijk vindt u bij ons ook de navullingen. Zo kunt u efficiënt schoonmaken en bespaart u op de aanschaf van nieuwe afwasborstels. Filter hieronder op type om snel het gewenste product te vinden. Als u vandaag nog besteld, dan ontvangt u het artikel morgen al in huis.


1 - 17 van 17

Dishmatic artikelen voordelig kopen

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan Dishmatic schoonmaakproducten. Dishmatic was de eerste producent van hervulbare afwasborstels. Vandaag de dag is Dishmatic nog steeds bezig met het produceren van innovatieve schoonmaakartikelen die het schoonmaken een stuk efficiënter maken. Lees hieronder meer over Dishmatic of bestel hierboven direct het artikel dat u zoekt.

Efficiënt schoonmaken met Dishmatic

Schoonmaken wordt makkelijk en snel met behulp van Dishmatic. Gebruik de afwasborstel om de vaat binnen een mum van tijd weer stralend schoon te maken. Dishmatic biedt keuze uit afwasborstels die navulbaar zijn met afwasmiddel en ook borstels met staalspons en krasvrije borstelharen. Ook de wondersponzen laten geen krassen achter. Deze sponzen zijn namelijk voorzien van een flexibel materiaal. Zo wordt deze hard in koud water en zacht in warm water. Dit maakt het mogelijk om oppervlaktes normaal schoon te maken en zelfs hardnekkig vuil weg te boenen. Daarnaast kunt u de schoonmaakpads en microvezeldoeken gebruiken voor veelzijdige schoonmaaktaken. Dishmatic heeft dus alles in huis voor het schoonmaken van uw hele huis.

Het gebruiken van de Dishmatic afwasborstel

De unieke Dishmatic afwasborstel is zeer functioneel en handig. Toch werkt deze net een beetje anders dan de reguliere afwasborstel, maar is hierdoor juist nog makkelijker in gebruik. Hieronder leggen wij uit hoe deze werkt:

  1. Draai de dop van de handgreep van de afwasborstel.
  2. Vul deze met uw favoriete afwasmiddel.
  3. Draai de dop er weer goed op.
  4. Maak de afwasspons nat en u kunt beginnen met afwassen.

Als de spons aan vervanging toe is, kunt u deze gemakkelijk van de houder afschuiven. Vervolgens kunt u één van de navullingen erop schuiven . Zo zit u nooit meer zonder afwasborstel en kunt u direct doorgaan met effectief afwassen.

De duurzaamheid van Dishmatic

De producten van Dishmatic zijn zeer duurzaam. Dit komt door twee belangrijke punten. Ten eerste zijn de plastic onderdelen van de artikelen gemaakt van gerecycled plastic. Het tweede punt is het design van de artikelen. Zo heeft Dishmatic voor onder andere de afwasborstel navullingen. Hierdoor hoeft alleen de spons vervangen te worden en hoeft er niet een hele nieuwe borstel gekocht te worden. Bovendien zorgt het hervulbare design van de afwasborstels ervoor dat er minder water gebruikt wordt tijdens het afwassen.

 

Dishmatic producten hebben bovendien een lange levensduur. Hierdoor hoeft u niet met regelmaat sponsjes, doeken of borstels weg te gooien en een vervanger te kopen. Dit maakt Dishmatic een duurzame optie om uw huis mee schoon te houden.

Dishmatic: ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende Dishmatic artikelen met diverse specialiteiten. Hieronder zetten wij deze voor u op een rijtje:

  • Afwasborstel: Dismatic heeft een ruim aanbod aan afwasborstels. Zo vindt u afwasborstels voor voerbakken, met staalspons en met krasvrije haren. Veel van deze afwasborstels zijn hervulbaar met afwasmiddel en hiervan zijn de sponzen te vervangen als deze niet meer goed werken. De navullingen koopt u ook voordelig bij ons.
  • Wonderspons: met deze sponzen maakt u verschillende plekken schoon, zowel harde als gevoelige oppervlaktes. De sponzen worden namelijk hard in koud water en zacht in warm water. Zo heeft u altijd de juiste spons voor uw schoonmaakklus. Bovendien zijn de sponzen krasvrij.
  • Microvezeldoek: deze doeken zijn ideaal voor het afstoffen of opruimen van vocht zonder vlekken of strepen achter te laten. De doekjes maken stralend schoon met alleen een beetje water.
  • Schoonmaakpads: deze pads zijn voorzien van een schrob en microvezel kant. Dit maakt ze geschikt voor veelzijdig gebruik.

Dankzij het ruime assortiment zit er gegarandeerd een Dismatic schoonmaakartikel tussen die bij u past.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vervang ik de sponskop van mij Dishmatic afwasborstel?

De sponskop is eenvoudig te vervangen met een nieuwe navulling door deze eerst van de handgreep af te schuiven. U kunt vervolgens de nieuwe sponskop erop schuiven en weer direct aan de slag met afwassen.

Is de Dishmatic afwasborstel geschikt voor alle oppervlaktes?

De afwasborstels met sponskop zijn te gebruiken voor bijna alle oppervlaktes. Zo is het geschikt voor afwas zoals glas, non-stick pannen en keramiek. De staalspons afwasborstel is hier niet geschikt voor.

Hoe moet ik mijn Dishmatic afwasborstel bewaren?

De Dishmatic hervulbare afwasborstels kunt u het beste rechtopstaand bewaren. Zo zullen deze niet leeglopen en kunnen deze goed drogen. Afwasborstels waar het hervullen niet mogelijk is, zijn vaak voorzien van een ophangoog. Zo kunt u deze ophangen, zodat deze goed kunnen drogen.
 

Heeft u vragen over Dishmatic of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.