123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Leifheit mop

Leifheit mop kopen?

Bekijk op deze pagina al onze Leifheit mopsets en vervangingskoppen. Geschikt voor het schoonmaken van allerlei soorten vloeren zoals parket, laminaat of tegels. Bekijk het volledige assortiment van Leifheit als u op zoek bent naar een ander schoonmaakartikel.


Bestel Leifheit mopset online

Maak uw vloer stralend schoon met een mop van Leifheit. De Leifheit Clean Twist is in 2022 zelfs uitgeroepen tot beste dweilsysteem. Dit laat zien dat de mopsets van Leifheit daadwerkelijk grondig schoonmaken en zelfs de beste genoemd worden binnen deze categorie. Lees hieronder meer over de Leifheit mop of bestel bovenaan de pagina de schoonmaakproducten die u nodig heeft.

De Leifheit mopsets

Leifheit heeft verschillende soorten mopsets: van de classic mopset tot de Clean Twist tot de vloerwissers. Zo is er altijd een mop die aansluit bij uw behoeftes. Elke set bevat een mop en emmer met uitwringsysteem. Leifheit biedt de volgende mopsets en gerelateerde producten aan:
  • Mopset (12 liter)
  • Mopset (6 of 8 liter en mogelijk op wieltjes)
  • Individuele mop
  • Vervangingskoppen
  • Uitwringpers
  • Clean Twist Disc

Schoonmaken met de Leifheit Clean Twist Disc

De Leifheit Clean Twist Disc is in 2022 uitgeroepen tot beste dweilsysteem. Het is een uitgebreid dweilsysteem met alles er op en er aan. De mop heeft een telescoopsteel die verstelbaar is, zodat u comfortabel te werk kunt. Met dank aan de 180 graden kantelscharnier kunt u overal gemakkelijk bij. Het Click Systeem maakt het mogelijk om de mopkop te vervangen. Het uitwringen van de mop is moeiteloos door het bijbehorende uitwringsysteem. Door de mop in het uitwringsysteem te drukken en de hendel op de steel open te klappen, centrifugeert u de dweil en maakt u deze met precisie droog.

Hoe mop ik mijn vloer het best?

Voordat u de Leifheit mop gebruikt is het belangrijk om de vloer goed schoon te maken met een vloerwisser of stofzuiger. Gebruik een koud sopje met een klein beetje vloerreiniger of allesreiniger voor het moppen. Met een koud sopje zorgt u dat zeepresten van het schoonmaakmiddel niet op de vloer achterblijven. Een mopset van Leifheit is perfect voor het reinigen van de vloer. Het is ideaal om tijdens het moppen naar de uitgang toe te werken en voor het beste resultaat is het handig om in vaste banen schoon te maken.

Een Leifheit mop of dweil wassen

Na het schoonmaken met een Leifheit mop is het mogelijk om de mop te wassen. Het wassen van de mop garandeert dat u de volgende keer weer om met een schone mop te werk te gaan en er niet onnodig vuil door uw huis wordt verspreid. Voor het wassen van een mop wordt er aangeraden om het wasvoorschrift te handhaven. De meeste moppen kunnen worden gewassen op 60 graden in de wasmachine.

Het Click Systeem van Leifheit

Het Click Systeem maakt het mogelijk om één steel te gebruiken voor meerdere schoonmaakklussen. Haal het opzetstuk van de steel af en klik een ander opzetstuk op de steel. Dankzij het kliksysteem hoeft u niet meerdere stelen in huis te halen. Het is alleen nodig om het opzetstuk dat u nodig heeft aan te schaffen. Hiermee bespaart u ruimte én geld. U heeft namelijk minder producten nodig voor diverse schoonmaak klusjes.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Kan de Leifheit mop in de wasmachine?

De mopkoppen van Leifheit zijn wasbaar in de wasmachine. U kunt de dweilkop het beste wassen op 60 ° C. In het assortiment van 123schoon vindt u een ruim aanbod aan Leifheit mopkopppen.

Hoe vaak moet een vloer gedweild worden?

Gemiddeld halen mensen twee keer per week de dweil door het huis. Zo houdt u het huis lekker schoon en fris. Indien uw vloeren sneller vies worden, dan is het verstandig om vaker te dweilen.
 

Heeft u vragen over de Leifheit mopsets of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.