123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Skaza compostbakje Bokashi Organka 2 beige (inclusief 1 kg compostversneller)

€ 79,95 (Inclusief 21% BTW)
(€ 66,07 Exclusief 21% BTW)
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze keukencompostbak van Skaza zorgt ervoor dat u altijd organisch kunt tuinieren, ook als u in de stad woont. In deze afvalbak kunt u namelijk eenvoudig uw GFT-afval weggooien. Door vervolgens compostversneller toe te voegen, wat verrijkt is met effectieve micro-organismen, wordt het compostproces versneld en wordt er natuurlijk kunstmest gecreëerd, bijvoorbeeld voor uw (moes)tuin en potplanten of als natuurlijke afvoerreiniger. Zo verspilt u nooit meer afval en gaat u juist voor circulair afvalbeheer. 

Deze beige compostbak heeft een prachtig design en misstaat daarom niet in uw (moderne) keuken. Verplaats deze ook eenvoudig met de draagriem, bijvoorbeeld tijdens het koken. Doordat er verder sprake is van geurloze fermentatie heeft u hier nooit last van. 

De set bevat de volgende producten: buitenverpakking, binnenverpakking (9,6 liter), deksel, egaliseertroffel, tap, doseerschep, draagriem, compostversneller (1 kilo) en gebruiksaanwijzing. Alle producten die nodig kunnen zijn bij uw nieuwe afvalbeheer worden dus meegeleverd. Ook de compostversneller zit namelijk in dit starterspakket. Door de micro-organismen hierin worden vitamines en mineralen behouden, zodat de kunstmest die u creëert van de allerbeste kwaliteit is. 
Specificaties
Merk: Skaza Afmetingen: 25 x 24 x 33 cm (lxbxh)
Type: Compostemmer Gewicht: 1,8 kg
Kleur: Beige Materiaal: Polypropyleen