123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Shampoo

1 - 0 van 0

Uw haar zit altijd goed met onze shampoos

Als uw haar maar goed zit! Met ons ruime assortiment aan haarverzorgingsproducten gaat dat wel lukken. Welk haartype u ook heeft, u kunt bijvoorbeeld altijd de juiste shampoo bij ons kopen, zodat uw haar in topconditie is en blijft. Bekijk snel ons assortiment, voordat u de perfecte shampoo mist en spijt heeft als haren op uw hoofd.

De verschillende soorten shampoo

Iedereen is gebaat bij een andere shampoo. Waar de een snel vettig haar heeft, heeft de ander juist weer last van droog en pluizig haar. Daarom zijn er veel verschillende shampoos op de markt, die ieder een andere werking hebben.

We hebben shampoos die geschikt zijn voor:

  • Dagelijks gebruik: Shampoos die op een niet-agressieve wijze vuil verwijderen zijn geschikt om dagelijks te gebruiken. De meer agressieve shampoos kunt u hier beter niet voor gebruiken.
  • Roos: Voor mensen die last hebben van roos zijn anti-roos shampoos een uitkomst. Ook mensen die in eerste instantie denken geen last te hebben van roos kunnen baat hebben bij anti-roos shampoo. Dertig tot vijftig procent van de mensen heeft namelijk een zeer lichte mate van roos waar u bijna niks van merkt, maar waardoor wel schilfertjes en jeuk kunnen ontstaan. Door de actieve ingrediënten in de shampoos wordt de hoofdhuid geneutraliseerd en worden dit soort ongemakken verminderd.
  • Krullen: Iedereen met krullen weet dat ze af en toe onhandelbaar zijn. Een goede shampoo kan ervoor zorgen dat u er net wat meer grip op heeft dan met een 'normale' shampoo. Dit komt door de hydraterende ingrediënten die in dit soort shampoos verwerkt zitten.
  • Haaruitval of beschadigd haar: Door een shampoo te gebruiken die het haar versterkt, voorkomt u dat uw haar afbreekt tijdens het borstelen of zelfs uitvalt. Beschadigd haar kan ontstaan door te veel te föhnen, touperen, kammen of verven en kan zorgen voor een doffe en droge look. Shampoo met veel verzorgende ingrediënten is dan aan te raden.
  • Vet haar: Als u van nature erg vet haar heeft, is het verstandig om een shampoo te gebruiken die speciaal ontwikkeld is om de vettige componenten uit uw haar te verwijderen. Bovendien wordt het haar zo ook minder snel weer vet.
  • Gekleurd haar: Als u uw gekleurde haar niet goed verzorgd kunnen de kleuren gauw dof en minder helder worden. Voorkom dit door de juiste shampoo te gebruiken en niet té vaak te wassen. Zo kunt u het langst genieten van uw nieuwe kleurtje.
  • Dof haar: Wilt u dat uw haar meer gaat glanzen? Dat het er gezonder uitziet? Gebruik dan shampoo die speciaal geschikt is om uw haar minder dof te maken. Wat daarnaast ook kan helpen bij dof haar is om de wasbeurt te eindigen met koud water en hierna niet te ruw uw haren te drogen. Hierdoor krijgt het haar zijn glans weer terug.
  • Weinig volume: Haar dat futloos zit, kan voor veel onzekerheid zorgen. Volume-shampoos zijn ideaal voor het vergroten van het volume van het haar, waardoor het minder slap wordt en weer beter in model te brengen is.
  • Als u geen tijd heeft om te douchen: Tussen wasbeurten door is het gebruik van droogshampoo ideaal. Hiermee wordt uw haar niet alleen weer fris, maar krijgt het ook gelijk wat meer volume.

In onze webshop kunt dus shampoos voor allerlei doeleinden en van allerlei merken bestellen, zoals Andrélon, Dove, Nivea, Schwarzkopf, Syoss en nog veel meer. Kijk daarnaast ook eens naar ons online aanbod aan crèmespoelingen, conditioners, haarmaskers en andere haarproducten. Met onze producten kunt u er voor een haarscherp prijsje weer perfect uitzien.


Heeft u vragen over shampoos of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.