123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Zwembad schoonmaken

Koop zwembad schoonmaakmiddelen

Zwembadreiniging
 

Een zwembad schoonmaken is zeer belangrijk voor het gezond houden van het water. Door ongezond zwembadwater kan er bijvoorbeeld groene aanslag ontstaan in uw filtersysteem en kan het water zelfs schadelijk voor uw eigen gezondheid worden. In ons ruime assortiment vindt u alle producten waarmee u uw zwembadwater daarom schoon houdt.

Welke schoonmaakmiddelen voor zwembaden zijn er?

Om uw zwembad of zwembadwater schoon te houden bestaan er verschillende producten voor zwembadonderhoud. Naast de basisreinigers zijn ook chloortabletten, vlokmiddelen, anti-alg reiniger, pH-verhoger of pH-verlager essentieel voor gezond zwembadwater. Al deze middelen kunt u kopen bij 123schoon.nl.


Bij ons vindt u alle producten voor een schoon zwembad. Welke middelen heeft u hiervoor nodig?

  • PH-waarde: De pH-waarde van uw zwembad is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat u regelmatig de waarde van uw bad test en dat u een pH-verhoger of pH-verlager gebruikt als de waarde niet tussen 7,2 en 7,6 ligt.
  • Desinfecteren: Het desinfecteren van het zwembad zorgt ervoor dat bacteriën en algen geen kans hebben. Desinfectie kunt u doen met chloortabletten, die langzaam oplossen in het water en zorgen voor continue desinfectie. Ook met andere reinigers in vloeibare vorm kunt u het bad desinfecteren.
  • Schoonmaken: Gebruik vlokmiddelen om vertroebelingen en zwevende deeltjes samen te laten binden. Het zwembadfilter vangt ze dan eenvoudig op. Gebruik daarnaast een speciale reiniger om de randen van het zwembad schoon te maken.
  • Bestrijden: Heeft u last van algengroei? Gebruik dan één van onze anti-alg middelen of pas een shockbehandeling toe met een desinfectiemiddel. Anti-alg is tevens geschikt voor het voorkomen van algengroei.

Hoe gebruik ik zwembad schoonmaakmiddel?

Bij 123schoon vindt u allerlei producten voor het schoonhouden van uw zwembad(water). Soms heeft een product de tijd nodig om goed te kunnen oplossen in het water en zijn werking te kunnen doen. Zo is ant-alg preventief te gebruiken. Door dit wekelijks te gebruiken zorgt u ervoor dat de groei van algen in de toekomst voorkomen kan worden. Gebruik dit dus op voorhand om groene aanslag of algenvorming te voorkomen. Meer informatie en tips voor het onderhoud van uw zwembadwater leest u in onze blog over zwembadonderhoud.


Met het ruime assortiment aan zwembad schoonmaakmiddelen van 123schoon.nl gaat u voor gezond zwembadwater. De producten worden snel geleverd en hebben een voordelige prijs, zodat u hiermee altijd uw zwembad kunt onderhouden.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten