123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers kopen?

Op deze pagina bestelt u een geschikte luchtverfrisser voor in uw badkamer, toilet, woonkamer of andere ruimte in huis. Hier vindt u zowel elektrische luchtverfrissers als luchtverfrissers voor dispensers. Selecteer het geschikte type luchtverfrisser om ons gehele assortiment te bekijken.

Het ruikt altijd lekker met luchtverfrissers

Vieze geurtjes in huis kunnen erg vervelend zijn. Met luchtverfrissers worden deze nare geurtjes verbloemd en andere lekkere luchtjes juist verspreid. Ideaal voor in de badkamer of het toilet, maar ook voor andere ruimtes, zoals de woonkamer.

Verschillende soorten luchtverfrissers

Er zijn verschillende manieren om de geur in huis aangenaam te maken. Hieronder zetten we de vijf soorten luchtverfrissers die u op 123schoon.nl kunt kopen op een rij:

  • Standaard luchtverfrissers: Met deze luchtverfrissers geniet u de hele dag van een lekkere geur. In deze categorie vindt u onder andere (automatische) sprays en spuitbussen, niet alleen voor toiletten en badkamers, maar ook bijvoorbeeld voor de keuken, de kattenbak en stinkende vuilnisbakken.
  • Elektrische luchtverfrissers: Luchtverfrissers die op elektriciteit werken steekt u in het stopcontact. Deze verspreiden dan automatisch een heerlijke geur in uw huis. U bepaalt zelf de specifieke eigenschappen van uw luchtverfrissers, zoals de geurintensiteit, zodat het altijd naar uw smaak is.
  • Luchtverfrissers in dispensers: Dispensers zijn hygiënisch, zorgen voor regulatie van het gebruik en zien er ook eens zeer stijlvol uit. Hiermee valt de luchtverfrisser in uw toilet of badkamer niet zo op, maar wordt er ondertussen wel een heerlijke geur verspreid.
  • Geurverspreiders: Door etherische oliën in een geurverspreider te druppelen wordt voor langere tijd (gemiddeld 3.5 tot 6 uur) een heerlijke geur verspreid. Zo ruikt de hele ruimte lekker. Het enige wat u nodig heeft is geurolie (met een geurtje dat u het lekkerst vindt) en water. De geurverspreiders die u op 123schoon.nl kunt vinden zijn daarnaast ook voorzien van led-verlichting, waardoor ze ook gebruikt kunnen worden als lamp.
  • Geurstokjes: Met geurstokjes wordt op de meest subtiele manier geur verspreid, waar u de hele dag van kunt genieten. Dit soort luchtverfrissers kunt u daarnaast ook gebruiken als decoratie voor in uw kamers.

Er zijn dus verschillende soorten luchtverfrissers. Waarschijnlijk wilt u ze gebruiken in uw badkamer of uw toilet. Wilt u niet alleen een lekker geurtje verspreiden in uw huis, maar ook de lucht reinigen en de droge lucht bevochtigen? Op 123schoon.nl vindt u luchtbevochtigers en luchtreinigers, waarmee de lucht gezonder en natuurlijker wordt. Zo gaat u voor schone en frisse lucht, elke dag weer.

Heeft u vragen over luchtverfrissers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten