123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Handdoekdispensers

1 - 0 van 0

Handdoekdispensers voor in professionele sanitaire ruimtes

In elke (professionele) sanitaire ruimte moet er de mogelijkheid zijn om de handen te drogen. Dispensers met handdoeken of handdoekrollen zijn dan de ideale oplossing. Hiermee wordt hygiëne gewaarborgd en verbruik in de hand gehouden. Op 123schoon.nl vindt u verschillende handdoekdispensers voor sanitaire ruimtes met een klein tot groot bezoekersaantal.

Wat voor soort handdoeken?

Een belangrijke factor in de keuze voor een dispenser is het soort handdoekjes dat erin gaat. Er zijn hier verschillende opties voor, namelijk:
  • C-vouw: Handdoekjes met een C-vouw liggen als een omgekeerde U op elkaar in de dispenser. Hierdoor steekt er geen papier uit, wat een nette indruk maakt. Dit soort handdoekjes zijn bij uitstek geschikt voor dispensers met een vel-voor-vel-dosering, omdat ze los van elkaar gepakt moeten worden. Het nadeel hiervan is dat verbruik lastig te doseren is en dat er een risico bestaat dat bezoekers onnodig veel papier uit de dispenser trekken.
  • Z-vouw: Handdoeken met een Z-vouw (of een zigzag-vouw) zijn als een Z in elkaar gevouwen. De onderkant van het doekje hangt uit de dispenser en omdat de handdoekjes zo in elkaar gevouwen zijn komt het tweede handdoekje direct uit de dispenser als het eerste gepakt wordt. Ook deze handdoeken zijn daarom geschikt voor dispensers met een vel-voor-vel-dosering.
  • Multivouw: Deze handdoeken zitten meerdere keren in elkaar gevouwen. Hierdoor nemen ze ondanks hun grotere formaat minder ruimte in, waardoor ze geschikt zijn voor in kleine dispensers. Ook hierbij gebeurt weer hetzelfde als bij de Z-vouw handdoekjes: als een handdoek uitgenomen wordt, glijdt de volgende op een hygiënische manier in positie. Hierdoor raakt de bezoeker alleen de eigen handdoek aan.
  • Continue: Ook deze handdoeken zijn meermalig in elkaar gevouwen en verlaten in een continue stroom de dispenser. Hierdoor is het ideaal voor druk bezochte sanitaire ruimtes, waarin er een snelle doorloop dient te zijn.
  • Handdoekrol: Handdoekrollen hebben vaak een grote capaciteit. Eén handdoekrol staat gelijk aan ongeveer acht stapels gevouwen handdoeken. Ze zijn geschikt voor dispensers met een vel-voor-vel-dosering, maar ook voor dispensers met zelfsnijdende mechanismen. Hierbij kan de bezoekers zelf zijn gebruik doseren, waardoor overmatig gebruik een risico is.

Wat voor soort handdoekdispenser?

De keuze voor een handdoekdispenser kan dus gemaakt worden op basis van het soort handdoekjes dat u de bezoeker wilt aanbieden. Ook het design van de dispensers is een belangrijke factor in de keuze. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten dispensers in verscheidene kleuren, formaten en stijlen. Zo vindt u altijd een dispenser die bij uw sanitaire interieur past.

Er zijn daarnaast ook dispensers met en dispensers zonder sensor. Een dispenser met sensor (ook wel automatische handdoekdispenser genoemd) is hygiënischer, omdat deze garandeert dat de bezoekers de dispenser niet hoeven aan te raken. Zo wordt kruisbesmetting voorkomen.

Bij elke dispenser staat aangegeven welke vullingen er in passen. Op deze manier kunt u gemakkelijk direct een complete set aanschaffen, waarmee uw sanitaire ruimte voorzien is van hygiënische handdroging.

Handdoekdispensers kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over handdoekdispensers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord