123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Tegelreiniger

Tegelreiniger voor tuintegels kopen?

Bestel hier tegelreinigers voor het schoonmaken van uw terrastegels. Wij bieden een ruim aanbod aan voordelige en kwalitatieve reinigers van HG en WS Products, die speciaal geselecteerd zijn voor het reinigen van uw tuintegels. 


Tegelreinigers voor uw tuin kopen

Gebruik een speciale tegelreiniger voor het schoonmaken van uw terrastegels. Met de veelzijdige middelen reinigt u terrastegels, maar kunt u ook verticale oppervlakken als muren en deuren schoonmaken. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan voordelige reinigers, bijvoorbeeld een speciale HG tegelreiniger.

 

De tegelreinigers die u in onze webshop vindt hebben een hoge kwaliteit en zijn speciaal geselecteerd om de klus zo goed mogelijk te kunnen klaren. Tuintegels worden hiermee perfect gereinigd. Zo bereikt u hiermee de beste en de schoonste resultaten.

Groene aanslagreiniger kopen?

Groene aanslag kan het aanzien van uw mooie tuintegels behoorlijk bederven. Verwijder de groene waas van algen en mos met speciale groene aanslagreinigers. Binnen een aantal dagen ziet u hiermee al resultaat. Bovendien wordt er met de gespecialiseerde reinigers ook gezorgd dat algengroei in de toekomst voorkomen wordt. Met de groene aanslagreinigers gaat u dus voor een langdurig resultaat.

 

Ook op uw tuinmeubelen kan er groene aanslag ontstaan. Uw tuinmeubelen reinigen doet u met speciale reinigers. Hoe u dit precies moet doen leest u in onze blog over tuinmeubelen schoonmaken. Zo maakt u naast uw terrastegels ook uw tuinmeubelen vrij van algen, mos en andere groene aanslag.

Concentraat vs. kant-en-klaar

Bestel bij ons zowel een kant-en-klare groene aanslagreiniger als een concentraat. Het concentraat dient aangelegd te worden met water (verhouding 1:20). Dit betekent dat u iets meer moeite moet doen voor het schoonmaken met dit middel. U kunt hiermee wel veel meer meters behandelen. Per liter behandelt u met een kant-en-klare groene aanslagreiniger 10 m2 en met het concentraat tot wel 200 m2. In verhouding is het concentraat dus een stuk voordeliger!

Schoonmaakproducten voor uw tuin kopen?

Bekijk ons ruime aanbod aan producten waarmee u uw hele tuin zomerklaar kunt maken. Zo koopt u op onze webshop onder andere:

123schoon.nl helpt u zo bij het voordelig reinigen en schoonmaken van de gehele tuin, zodat u in de zomer het meeste tuinplezier beleeft.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe bereid ik mijn vloer voor tegelreiniging voor?

Om het beste schoonmaakresultaat te behalen tijdens het reinigen van uw tegels raden we aan om eerst de vloer te ontdoen van algemeen vuil, zoals zand en stof. Daarom is het handig eerst even de bezem te pakken, zodat er geen ander vuil in de weg zit op het moment dat u tegelreiniger op uw tuintegels wilt toepassen.

Kan ik schoonmaakazijn gebruiken in plaats van tegelreiniger?

Wij raden het gebruik van schoonmaakazijn op tegels af. Dit heeft te maken met de hoeveelheid zuur dat in schoonmaakazijn zit. Dit breekt bijvoorbeeld de kalk af die in de meeste steensoorten zit, waardoor de kwaliteit van de tegels achteruit gaat en er zichtbare plekken kunnen ontstaan. Gebruik daarom altijd neutrale middelen (warm water) bij lichte vervuilingen, of speciale tegelreinigers als het nodig is.

Hoeveel tegelreiniger moet ik gebruiken?

Dit ligt aan de soort tegelreiniger die u koopt. Kant-en-klare tegelreiniger kunt u namelijk zonder deze te verdunnen of aan te lengen op de vervuilde of verkleurde plekken van de tegels toepassen. Bij 123schoon.nl vindt u echter ook concentraat. Dit dient u aan te lengen met water, in een verhouding van concentraat tot water van 1:20.
 

Heeft u vragen over tegelreinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.