123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Leifheit

Effectief en voordelig schoonmaken met Leifheit

Leifheit schoonmaakartikelen

Van schoonmaken een feestje maken? Dat kan met de producten van Leifheit! Het merk staat voor het produceren van producten met een goede kwaliteit, waarbij gewerkt wordt met de beste materialen die een lange levensduur hebben. Koop deze producten op 123schoon.nl!

De producten van Leifheit

De producten van Leifheit zijn al ruim 60 jaar op de markt. Met hun motto, 'altijd een beter idee', zijn de makers altijd bezig met het creëren van innovatieve producten. Baanbrekende designs en hoge kwaliteit zijn belangrijke aspecten die alle producten van Leifheit bezitten. Het doel? Het vereenvoudigen en verbeteren van het leven van klanten.

Het assortiment van Leifheit bestaat uit huishoudelijke producten, voor bijvoorbeeld reiniging van de keuken. Met al deze producten moeten klanten hun huis eenvoudig en snel brandschoon kunnen maken. Zowel hoge functionaliteit als een aantrekkelijk design zijn altijd belangrijk geweest bij het creëren van alle Leifheit-producten.

Wat voor soort producten maakt Leifheit dan zoal? Hierbij een overzicht:
  • Click Systeem: Eén steel, meerdere mogelijkheden? Dat kan met het clicksysteem van Leifheit. Aan de steel kunt u een grote hoeveelheid reinigers bevestigen. Het gaat hierbij zowel om oppervlaktereinigers als om raam- en vloerreinigers. U kunt aan de multifunctionele steel bijvoorbeeld zowel een plumeau bevestigen als een raamwisser. Zo hoeft u niet voor elke reinigingsklus een nieuwe steel in huis te halen. Scheelt ruimte én geld.
  • Vloerreiniging: Leifheit heeft een groot aanbod aan producten om de vloer mee te reinigen. Hierin vindt u bijvoorbeeld vloerwissers en vloermoppen voor het dweilen van vloeren, vloertrekkers om de vloer mee schoon te maken, stoffer en blik en stofzuigers om vuil mee weg te halen én stoomreinigers.
  • Professionele reiniging: Ook aan de professional heeft Leifheit gedacht. Met de professionele reinigingskarren beweegt iedereen zich gemakkelijk door grote ruimtes heen, terwijl de inwassers, moppen, raamtrekkers en andere schoonmaakproducten ideaal zijn voor professionele schoonmakers. De telescoopstelen zijn bijvoorbeeld in lengte uitrekbaar, zodat ze zowel door kleine als door grote medewerkers gebruikt kunnen worden.
  • Raamreiniging: Ook ramen worden keurig schoon met de producten van Leifheit. Raamwissers kunnen bijvoorbeeld op een telescoopsteel bevestigd worden, zodat ook de hoogste ramen bereikt worden.
Met alle producten van Leifheit wordt uw huis dus weer stralend schoon én was schoonmaken nog nooit zo makkelijk.

Leifheit schoonmaakproducten kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over Leifheit-producten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten