123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Leifheit

Effectief en voordelig schoonmaken met Leifheit

Leifheit schoonmaakartikelen
 

Van schoonmaken een feestje maken? Dat kan met de producten van Leifheit! Het merk staat voor het produceren van producten met een goede kwaliteit, waarbij gewerkt wordt met de beste materialen die een lange levensduur hebben. Lees hieronder meer over ons assortiment van Leifheit of bestel bovenaan de pagina de producten die u nodig heeft.

De schoonmaakproducten van Leifheit

De producten van Leifheit zijn al ruim 60 jaar op de markt. Met hun motto, 'altijd een beter idee', zijn de makers altijd bezig met het creëren van innovatieve producten. Baanbrekende designs en hoge kwaliteit zijn belangrijke aspecten die alle producten van Leifheit bezitten. Het doel? Het vereenvoudigen en verbeteren van het leven van klanten.

Het assortiment bestaat uit huishoudelijke producten, met name voor vloer-, raam- en oppervlaktereiniging. Met al deze producten moeten klanten hun huis eenvoudig en snel brandschoon kunnen maken. Zowel hoge functionaliteit als een aantrekkelijk en vooral praktisch design zijn altijd belangrijk geweest bij het creëren van alle Leifheit-producten.

Wat voor soort producten maakt Leifheit dan zoal? Hierbij een overzicht:

  • Click Systeem: Eén steel, meerdere mogelijkheden? Dat kan met het clicksysteem van Leifheit. Aan de (telescopische) steel kunt u een grote hoeveelheid opzetstukken bevestigen. Het gaat hierbij zowel om oppervlaktereinigers als om raam- en vloerreinigers. U kunt aan de multifunctionele steel bijvoorbeeld een plumeau bevestigen of een raamwisser. Zo hoeft u niet voor elke reinigingsklus een nieuwe steel in huis te halen. Scheelt ruimte én geld.
  • Vloerreiniging: Leifheit heeft een groot aanbod aan producten om de vloer mee te reinigen. Hierin vindt u bijvoorbeeld vloerwissers en vloermoppen voor het dweilen van vloeren, vloertrekkers om de vloer mee schoon te maken, stoffer en blik en stof- of dweilzuigers om vuil mee weg te halen.
  • Raamreiniging: Ook ramen en spiegels worden keurig schoon met de producten van Leifheit. Raamwissers kunnen bijvoorbeeld op een telescoopsteel bevestigd worden, zodat ook de hoogste ramen bereikt worden. Of ga voor de handige raamzuiger met opvangbak. Welk product u ook kiest, uw ramen worden altijd streeploos schoon.
  • Professionele reiniging: Ook aan de professional heeft Leifheit gedacht. Dankzij de Leifheit Professional collectie beweegt iedereen zich gemakkelijk door grote ruimtes heen met de reinigingskarren, terwijl de inwassers, moppen, raamtrekkers en andere schoonmaakproducten ideaal zijn voor professionele schoonmakers. De telescoopstelen zijn bijvoorbeeld in lengte uitrekbaar, zodat ze passend gemaakt kunnen worden voor diverse lichaamslengtes.
Met alle producten van Leifheit wordt uw huis of werkvloer dus weer stralend schoon. Schoonmaken was nog nooit zó makkelijk.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het Leifheit Click Systeem?

Het Click Systeem van Leifheit bestaat uit diverse stelen en opzetstukken. Door het unieke kliksysteem kunnen al deze onderdelen met elkaar worden uitgewisseld. Dit scheelt tijd, opslag én geld omdat u zo minder producten nodig heeft voor al uw schoonmaakklussen. Bekijk het assortiment op 123schoon.nl.

Kan ik mijn Leifheit dweil of mop wassen?

De mopkoppen en vloerwissers van Leifheit zijn wasbaar in de wasmachine. Afhankelijk van het wasvoorschrift kunnen de meeste op 60 graden worden gewassen. Als u dit regelmatig doet, blijven ze altijd hygiënisch schoon.

Jaloezieën schoonmaken met Leifheit Jalousetta

De Leifheit Jalousetta is hét huishoudelijke hulpmiddel als het gaat om het afstoffen van uw jaloezieën. Door de speciale vorm reinigt u meerdere lamellen tegelijk en dankzij de krachtige microvezels wordt het stof opgenomen in plaats van verplaatst.

Welke soorten Leifheit producten zijn er te koop?

De schoonmaakproducten van Leifheit zijn speciaal ontworpen voor de meest voorkomende schoonmaakklussen, thuis of op de werkvloer. Vloeren dweilen, ramen lappen en afstoffen, voor al deze klusjes biedt Leifheit de juiste producten. 123schoon.nl biedt een ruim assortiment aan van Leifheit.
 

Heeft u vragen over de Leifheit schoonmaakproducten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.