123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Afwasmiddelen

Afwasmiddelen kopen?

Op deze pagina bestelt u afwasmiddelen van diverse A-merken, zoals Dreft, Ecolab, HG en Neutral. Selecteer uw favoriete merk of klik door naar de ‘alle merken’-pagina om te kunnen filteren op capaciteit en soort. Zo vindt u altijd de geschikte producten voor het creëren van een schone vaat.

1 - 0 van 0

Afwasmiddelen voor een schone vaat bestellen

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment van afwasmiddelen van een groot aantal A-merken. Kies voor verschillende geuren, duurzame afwasmiddelen of afwasmiddelen voor mensen met een gevoelige huid. En vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe producten morgen al in huis.

Welke soorten afwasmiddelen zijn er?

In onze ruime collectie vindt u een hoop verschillende soorten afwasmiddelen, die onder meer van elkaar verschillen op het gebied van geur en samenstelling. Als u hierop wilt selecteren kunt u op de ‘alle merken’-pagina filteren op soort. Op deze manier kunt u navigeren tussen de verschillende geuren die de afwasmiddelen hebben.

Ieder merk brengt verder ook producten op de markt met hun eigen specifieke kenmerken en voordelen. Hieronder hebben wij de verschillen tussen de afwasmiddelen van de diverse merken voor u toegelicht.

  • At Home afwasmiddel: At Home is een merk dat bekendstaat om zijn voordelige en krachtige producten. Ook de afwasmiddelen zorgen op effectieve wijze voor een schone vaat en zijn beschikbaar in verschillende varianten.
  • Dreft: Bij ons vindt u een ruim aanbod aan afwasmiddelen van Dreft. Wij verkopen een hoop verschillende varianten, zoals een Extra Hygiëne afwasmiddel waarmee de vaat beschermd wordt tegen de aangroei van bacteriën en een Original Purclean afwasmiddel dat geen kleurstoffen en parfum bevat en hierdoor geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.
  • Neutral: Producten van dit merk zijn speciaal geschikt voor de gevoelige huid, doordat ze geen kleurstoffen en parfums bevatten. De milde formule verkleint de kans op irritaties tijdens het afwassen. Dermatologische tests hebben dit uitgewezen.

Extra krachtige afwasmiddelen

Bepaalde merken staan bekend om het ontwikkelen van extra krachtige afwasmiddelen, waarmee zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen verdwijnen. U kunt hiervoor bij de volgende merken kijken:

  • Dubro: Dubro afwasmiddelen zijn extra krachtig, waardoor hiermee zelfs de meest aangekoekte resten van de vaat verwijderd worden. Doordat de middelen verder zeer geconcentreerd zijn kunt u met de verpakkingen extra lang doen.
  • HG: De HG aangekoekte pannenreiniger is zelfs nóg krachtiger. Ook resten die met een regulier afwasmiddel niet van de vaat verdwijnen krijgt u hiermee weg. Lees de gebruiksaanwijzing altijd goed door voor optimaal gebruik.

Duurzame afwasmiddelen

Wij verkopen naast onze reguliere en extra krachtige afwasmiddelen ook verschillende duurzame producten, die gunstig zijn voor zowel de aarde als uw portemonnee. De volgende merken brengen dit soort duurzame afwasmiddelen op de markt:

  • Ecolab: Ecolab afwasmiddelen zijn zeer geconcentreerd, waardoor hiermee minder verpakkingsmateriaal nodig is en dit dus een duurzame keuze is. Groot voordeel van deze afwasmiddelen is ook dat de vaat na gebruik automatisch glanzend opdroogt, zodat u hiermee voor het beste resultaat gaat. Deze middelen zijn bedoeld voor de professionals. 
  • Marcel’s Green Soap: De afwasmiddelen van dit merk zijn gemaakt met louter natuurlijke ingrediënten. Doordat ze dus geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten en andere chemische stoffen bevatten zijn ze niet alleen voor meer dan 97% biologisch afbreekbaar, maar ook zacht voor de huid. Verder zijn de producten van dit merk proefdiervrij en geschikt voor mensen met een veganistische levensstijl.

Filteren op capaciteit? Ook dat kan op de ‘alle merken’-pagina. Zo kunt u grote verpakkingen van 900 ml of 1 liter kopen, maar ook makkelijk alle kleinere verpakkingen vinden.

Andere producten voor de vaat bestellen?

Naast afwasmiddelen kunt u bij ons nog diverse andere producten bestellen die nodig kunnen zijn bij het doen van de vaat. Zo bestelt u bij ons een afdruiprek waarop de borden, glazen, mokken en het bestek kunnen opdrogen, of kunt u hiervoor een afdruipmat aanschaffen. Ook een afwasteil bestelt u bij ons. Filter op soort, kleur of capaciteit om eenvoudig een geschikte variant te vinden.

Mogelijk ook interessant voor u:

Veelgestelde vragen

Wat is het beste afwasmiddel?

Alle afwasmiddelen die u bij 123schoon.nl vindt voeren hun functie goed uit, mits correct gebruikt. Daarnaast zijn er ook volledig ecologische afwasmiddelen te koop, afwasmiddelen met een extra ontvettende werking, of bijvoorbeeld afwasmiddelen in spray uitvoering zodat het middel makkelijker te doseren is.

Is Dreft een natuurlijk afwasmiddel?

Dit ligt aan de definitie van natuurlijk. Dreft is niet natuurlijk als het hierbij gaat om het volledig bestaan uit natuurlijke in plaats van synthetische bestanddelen. De verpakking (de fles) is wel voor 100% recyclebaar; dit houdt in dat als u het afwasmiddel heeft opgemaakt u met het correct wegwerpen van de fles geen ecologische voetdruk achterlaat.

Wat doet een afwasmiddel?

Een afwasmiddel heeft een dubbele taak. Het helpt bij het doden van bacteriën die op de feit aanwezig zijn, en het helpt bij het verwijderen van vlekken en het losweken van etensresten op basis van vet. Vooral door deze laatste functie is afwasmiddel van zoveel waarde in de keuken; verbindingen die het vet verbinden aan de vaat worden opgelost, waardoor het vet loskomt.
 

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen over onze afwasmiddelen of komt u er tijdens het bestellen niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we u helpen.