123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Kalkreinigers

Kalkreinigers kopen?

Verwijder kalk moeiteloos met behulp van een kalkreiniger. Met een ontkalker maakt u eenvoudig koffieapparaten, stoomapparaten, toiletten, kranen, douchekoppen en andere plekken waar kalkaanslag ontstaat schoon. Bestel hieronder het merk waar u naar op zoek bent of bekijk alle merken in ons assortiment. Vandaag besteld, dan ontvangt u de kalkreiniger morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Kalkreinigers voordelig bestellen

Bij ons bestelt u kalkaanslagreinigers van diverse merken. Van sprays tot specialistische kalkaanslagreinigers voor specifieke oppervlakken, bij ons vindt u het allemaal. Kies hierboven voor het merk waar u naar op zoek bent of lees hieronder meer over kalkreinigers.

Wat zijn kalkreinigers?

Met een ontkalker verwijdert u moeiteloos kalk van diverse oppervlakken. Daarnaast kunnen de meeste kalkreinigers gebruikt worden om kalkaanslag, een witte waas en vuilvorming te voorkomen. Kalkreinigers bevatten zuren, zoals: citroenzuur, melkzuur, fosforzuur, zoutzuur en meer, die reageren als het middel in contact komt met kalk. Deze reactie maakt ontkalkers ideaal voor het verwijderen van kalkaanslag.

Welk soort ontkalker is geschikt waarvoor

Onder de ontkalkers zijn diverse soorten kalkaanslagreinigers verkrijgbaar. Zo zijn antikalkaanslag sprays vaak geschikt voor in de badkamer, het toilet of de keuken en worden daarom ook wel badkamer- of keukenreinigers genoemd. Met deze sprays maakt u het toilet, de douchekop, de kraan en tegels weer kalkvrij. Naast deze universele antikalkreinigers zijn er ook gespecialiseerde ontkalkers, zoals: toiletreiniger, koffiezetapparaat ontkalkers en stoomapparaat ontkalkers.

Maak diverse oppervlakken schoon met kalkreiniger

Ontkalker kunt u gebruiken om kalkaanslag te verwijderen van diverse oppervlakken, zowel thuis als op de werkvloer, zoals:

 • Koffiezetapparaten en waterkokers.
 • Toiletten.
 • Waterleidingen.
 • Kranen en douchekoppen.
 • Wasmachine.
 • Strijkijzers.
 • Tegels.

Ontkalkers in ons assortiment

In ons assortiment vindt u kalkreinigers van diverse A-merken. Hieronder lichten wij de merken en type kalkreinigers kort toe:

 • Antikal: Gespecialiseerd in het verwijderen van kalkaanslag in uw badkamer en keuken. Daarnaast voorkomen de middelen ook de terugkeer van kalkaanslag.
 • HG: Hier vindt u diverse kalkreinigers in spray of fles. HG heeft algemene badkamerreinigers, maar ook specialistische reinigers voor waterkokers, koffiezetapparaten en meer.
 • Ecolab: Ontkalk hiermee uw (industriële) vaatwasmachine of andere oppervlakken op een milieuvriendelijke manier.
 • Durgol: Specialistische reinigers voor wasmachines, koffiemachines, melksysteemreinigers, stoomapparaten, waterkokers en meer. Ook hier vindt u milieuvriendelijke varianten.
 • Cillit Bang: Geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen van kalk, vuil en zeepresten in de badkamer of keuken.
 • At Home: Verwijdert effectief kalkaanslag en watervlekken. Na gebruik hecht kalkaanslag zich ook minder snel.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat werkt het beste tegen kalk?

Kalk kunt u het efficiëntst en veiligst verwijderen met behulp van een kalkreiniger. De reinigers bevatten namelijk zuren die activeren als het middel in contact komt met kalk. Hierdoor zijn ontkalkers ideaal voor het verwijderen van kalkaanslag. Ontkalkers verwijderen niet alleen kalk, het voorkomt en vertraagt de terugkeer van kalkaanslag én vuil. Op 123schoon.nl vindt u diverse kalkreinigers, zo zit er gegarandeerd een ontkalker voor u tussen.

Hoe haal ik kalkaanslag weg?

Kalkaanslagreinigersprays zijn vaak zeer eenvoudig in gebruik en hoeft u alleen op het oppervlak te spuiten, laat het middel inwerken en spoel het oppervlak grondig af met water. Specifieke reinigers, voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, moeten vaak in het reservoir worden leeggegoten en hier moet water aan worden toegevoegd voordat u een het apparaat kunt ontkalken. Lees voor gebruik altijd de instructies in de gebruiksomschrijving en volg deze op.

Waar kan antikalk voor gebruikt worden?

Ontkalkers zijn geschikt voor het verwijderen van kalkaanslag op oppervlakken, zoals: koffiezetapparaten, waterkokers, toiletten, waterleidingen, kranen, wasmachines, tegels en meer. Kalkreiniger kan ook worden gebruikt voor het voorkomen van kalkaanslag en het verwijderen van vuil en een witte waas.
 

Heeft u vragen over onze kalkreinigers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.