123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Vegan verzorgingsproducten

Vegan verzorgingsproducten bestellen?

Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod aan vegan verzorgingsproducten. Vegan shampoo, vegan douchegel of vegan handzeep? Wij verkopen het allemaal. Al deze producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten én proefdiervrij. 

1 - 0 van 0

Bestel vegan verzorgingsproducten op 123schoon.nl

Bent u op zoek naar vegan verzorgingsproducten? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod. Deze producten zijn geschikt voor iedereen met een veganistische levensstijl, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn bovendien ook proefdiervrij. En als u ze in onze webshop bestelt, ontvangt u ze morgen al in huis.

Welke vegan verzorgingsproducten zijn er?

Op 123schoon.nl koopt u diverse vegan verzorgingsproducten van bekende duurzame merken als Marcel's Greep Soap, Human+Kind en Treaclemoon. Ons ruime assortiment bestaat uit de volgende producten:

  • Doucheproducten: In onze webshop koopt u onder andere vegan shampoo, vegan douchegel en vegan doucheschuim, waarmee uw lichaam en haar gereinigd kunnen worden tijdens het douchen. Deze producten zijn voorzien van prettige geuren, die een extra dimensie toevoegen aan iedere douchebeurt.
  • Lichaamsverzorging: De rest van uw lichaam verzorgt en voedt u met onze vegan bodycrème, vegan bodylotion en vegan bodyscrub. Vegan producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hierdoor zacht en mild voor de huid. De ingrediënten zijn vaak een stuk minder chemisch, waardoor allergische reacties hiermee minder gauw voorkomen. Perfect voor diverse huidtypes dus.
  • Gezichtsverzorging: Uw gezicht reinigt en verzorgt u met onze veganistische gezichtsverzorging. Zo verkopen wij vegan gezichtscrème en vegan gezichtsreiniging. Ook deze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Vegan gezichtsverzorging is bijna altijd vrij van chemicaliën en kleur- en geurstoffen, waardoor dit soort producten ook geschikt zijn voor de gevoelige huid.
  • Geschenksets: Deze sets van diverse bekende merken bevatten een combinatie van verschillende verzorgingsproducten in een feestelijke cadeauverpakking. Het ideale cadeau voor iedereen met een bewuste of veganistische levensstijl.

Wat zijn veganistische verzorgingsproducten?

Veganisme is in opmars. Steeds meer mensen kiezen ervoor om, bijvoorbeeld qua voeding, producten te gebruiken die geen dierlijke ingrediënten bevatten en waar verder ook geen dieren voor gebruikt worden. Ook qua verzorgingsproducten dienen mensen met een veganistische levensstijl op te passen. Veel 'normale' verzorgingsproducten bevatten namelijk wél dierlijke ingrediënten, zoals shellac (geplette insecten) of glycerine (een dierlijk vet).

 

Een product is daarnaast ook niet vegan als er dieren gebruikt zijn bij het vervaardigen of vervoeren hiervan. Zo zijn er een hoop douchegels met honing op de markt, maar worden er voor het winnen van honing bijen geëxploiteerd, waardoor ook dit niet aansluit op een veganistische levensstijl. Alle producten die u op deze pagina kunt vinden zijn wél vegan proof. Ze bevatten géén dierlijke ingrediënten en zijn verder ook gemaakt zonder het gebruik van dieren.

 

De vegan verzorgingsproducten op 123schoon.nl zijn bovendien ook proefdiervrij. Dit betekent dat er geen enkel ingrediënt op dieren getest is en dat ook het eindproduct niet op dieren is getest.

Andere vegan producten kopen?

Naast vegan verzorgingsproducten bestelt u op 123schoon.nl ook andere vegan producten. Zo verkopen wij vegan toiletreinigers om uw toiletruimte mee schoon te maken. Ook vegan vaatwastabletten bestelt u bij ons.

 

Weet u niet precies welke vegan (verzorings)producten u moet kopen en wilt u ons advies? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen!