123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Tuin

Schoonmaakproducten voor uw tuin kopen?

Bestel hier alle schoonmaakproducten en benodigdheden voor een nette tuin. Van tegelreinigers tot BBQ reinigers en van onkruidborstels tot ongediertebestrijding; u vindt het hier allemaal.

Tip: Gebruik hieronder onze zoekbalk om snel uw keuze te maken.

Tuinmeubelen schoonmaken


Snel zoeken
Uitgelichte series
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Bestel producten om uw tuin schoon te maken

Niks is fijner dan thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis. En als u dan uit het raam kijkt en een nette tuin ziet, wordt u nóg vrolijker. Voor het schoonmaken van uw huis en tuin kunt u bij ons alle middelen vinden die u nodig heeft. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, reinigers en andere benodigdheden.

Uw tuin schoonmaken

Een schoon huis valt natuurlijk in het niet als uw tuin er niet een beetje netjes uitziet. Gelukkig bestaat ons assortiment ook uit middelen waarmee u uw tuin kunt schoonmaken. Ons assortiment bestaat onder andere uit de volgende producten:
  • BBQ reiniger: Een heerlijke zomeravond in de tuin is niet compleet zonder barbecue. En dan is het fijn als uw barbecue schoon en fris is. Gebruik hiervoor onze barbecuereinigers.
  • Onkruidverdelger: Zorg ervoor dat uw tuin niet meer ontsierd wordt door onkruid met onze onkruidverwijderaars, onkruidbranders en onkruidborstels.
  • Tegelreiniger: Ook uw terras ziet er keurig uit, voorzien van glanzende, schone tegels. Met deze reinigers heeft u niet langer last van groene aanslag of een grauw terras.
  • Ongediertebestrijding: Heeft u last van vervelende insecten in uw tuin? Schaf dan één van onze middelen aan, waarmee u de vervelende beestjes gauw kunt verwijderen.
  • Meubilair: Uw (houten) tuinmeubilair ziet er weer glanzend en netjes uit. Bescherm de meubels bovendien tegen uitdroging, vuil en vlekken.
  • Zwembad: Geen last meer van algen, kalk, troebel water en andere vervelende zaakjes in uw zwembad. En ook uw vijver blijft met onze reinigers verlost van al deze vervelende zaakjes.
  • Overig: Ook voor andere producten voor in de tuin kunt u bij 123schoon.nl terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonneschermreinigers en hogedrukreinigers.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik speciale middelen voor mijn tuin nodig?

Schoonmaak- en onderhoudsklussen buiten vereisen andere middelen en artikelen dan binnen. Dit heeft met een aantal zaken te maken, maar de belangrijkste factor is dat materialen buiten staan blootgesteld aan de natuur, en de natuur staat blootgesteld aan de middelen die u gebruikt.

Kan ik schoonmaakmiddelen voor buiten ook binnen gebruiken?

In een aantal gevallen kan dit zeker, maar dit gaat eerder om de artikelen die u kunt gebruiken om deze schoonmaakmiddelen toe te passen. Denk aan bezems en borstels. Ook kunt u vaak middelen om ongedierte te bestrijden binnen toepassen. Lees wel altijd goed de instructies om te kijken of dit mogelijk is.

Zijn middelen voor in de tuin biologisch afbreekbaar?

Ja in veel gevallen zijn schoonmaakmiddelen die buiten toegepast kunnen worden biologisch afbreekbaar zodat ze geen schade kunnen toebrengen als ze in het grondwater terecht komen. Dit is echter niet altijd het geval, en het is dan ook goed altijd de productinformatie aandachtig door te lezen.

Wilt u meer weten over onze producten om uw tuin schoon te maken, of heeft u vragen over andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.