123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Bekijk het volledige assortiment van Scrub Daddy

Huis en Tuin

Alles voor uw huis en tuin kopen?

Bestel hier alle schoonmaakproducten en benodigdheden voor een schoon huis en een nette tuin. Van luchtreinigers tot BBQ reinigers en van onkruidborstels tot stofzuigers; u vindt het hier allemaal. Bekijk alles voor uw tuin of alles voor uw huis.

Zoek op merk

Alles voor een schoon huis en een nette tuin

Niks is fijner dan thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis. En als u dan uit het raam kijkt en een nette tuin ziet, wordt u nóg vrolijker. Voor het schoonmaken van uw huis en tuin kunt u op 123schoon.nl alle middelen vinden die u nodig heeft. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, reinigers en andere benodigdheden.

Uw tuin schoonmaken

Een schoon huis valt natuurlijk in het niet als uw tuin er niet een beetje netjes uitziet. Gelukkig bestaat ons assortiment ook uit middelen waarmee u uw tuin kunt schoonmaken. Ons assortiment bestaat onder andere uit de volgende producten:
 • BBQ reiniger: Een heerlijke zomeravond in de tuin is niet compleet zonder barbecue. En dan is het fijn als uw barbecue schoon en fris is. Gebruik hiervoor onze barbecuereinigers.
 • Onkruidverdelger: Zorg ervoor dat uw tuin niet meer ontsierd wordt door onkruid met onze onkruidverwijderaars, onkruidbranders en onkruidborstels.
 • Tegelreiniger: Ook uw terras ziet er keurig uit, voorzien van glanzende, schone tegels. Met deze reinigers heeft u niet langer last van groene aanslag of een grauw terras.
 • Ongediertebestrijding: Heeft u last van vervelende insecten in uw tuin? Schaf dan één van onze middelen aan, waarmee u de vervelende beestjes gauw kunt verwijderen.
 • Meubilair: Uw (houten) tuinmeubilair ziet er weer glanzend en netjes uit. Bescherm de meubels bovendien tegen uitdroging, vuil en vlekken.
 • Zwembad: Geen last meer van algen, kalk, troebel water en andere vervelende zaakjes in uw zwembad. En ook uw vijver blijft met onze reinigers verlost van al deze vervelende zaakjes.
 • Overig: Ook voor andere producten voor in de tuin kunt u bij 123schoon.nl terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonneschermreinigers en hogedrukreinigers.

Uw huis schoonmaken

Maar in welke volgorde kunt u uw huis schoonmaken? Eén van onze tips is om een vast schema aan te houden wat betreft het schoonmaken, zodat u hier een goede routine in krijgt. Werk bijvoorbeeld van hoog naar laag: dus begin op zolder, dan de badkamer en de slaapkamers en vervolgens de keuken, woonkamer en het toilet. Of kies er juist voor om het per huishoudelijk klusje op te delen. Eerst overal stofzuigen, dan het hele huis poetsen. Een schoonmaakschema biedt in ieder geval houvast.

Ons assortiment bestaat uit schoonmaakmiddelen die u kunnen helpen in uw routine: 
 • Badkamer: Reinig onder andere ramen, spiegels en glazen douchewanden met onze glasreinigers. Ook kalk en schimmel zijn verleden tijd en uw voegen zullen er keurig uitzien. En voorkom een rommelige badkamer met onze handige badkamer accessoires, zoals douchemanden, handdoekrekken en haken.
 • Keuken: U hoeft nooit meer te koken in een smerige keuken dankzij onze afvalbakken, keukenpapier en reinigers. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw staal en RVS er mooi uit blijft zien, dat al uw verstoppingen eenvoudig verholpen worden en dat u geen last meer heeft van hardnekkig vet.
 • Toilet: Ook het toilet blijft keurig fris met ons uitgebreide assortiment van onder andere luchtverfrissers, handzepen, toiletreinigers en hygiënezakjes.
 • Vloeren: Verwijder het meest hardnekkige vuil van uw vloeren en laat ze weer stralend glanzen. De reinigers zijn onder andere geschikt voor laminaat, kunststof, natuursteen, parket, tapijt en tegels.
 • Meubels: Uw meubels zien er weer als nieuw uit met onze meubelreinigers. Maak hiermee uw houten, leren en stoffen meubels schoon.
 • Lucht: Het hele huis ruikt weer fris dankzij luchtverfrissers. Bovendien zorgen luchtbevochtigers ervoor dat de lucht niet te droog is en verwijderen luchtreinigers vervelende stoffen uit de lucht.
 • Overige: Ook voor andere producten voor in uw huis kunt u bij 123schoon.nl terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stofzuigers, een vliegenhor, zonnepanelen reiniger of een ultrasoon reiniger.
Zoals u kunt zien hebben wij een ruim assortiment van producten waarmee u uw tuin en huis kunt schoonmaken. Hiermee weet u zeker dat uw huis en tuin er altijd piekfijn uitzien!

Huis- en tuinproducten kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over huis- en tuinproducten of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten