123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Toiletreinigers

Toiletreinigers kopen?

Bestel voordelig de meest effectieve toiletreinigers voor een schone wc. In ons assortiment vindt u toiletreinigers van een groot aantal merken, zoals WC-Eend, Glorix, Mr. Proper en Witte Reus. Ook koopt u bij ons toiletreinigers zonder bleek en reinigers die biologisch afbreekbaar zijn. Bestel vandaag en u ontvangt de toiletreiniger morgen al in huis.

1 - 0 van 0

Bestel toiletreinigers online

Niemand wil gebruikmaken van een smerig of stinkend toilet. Houd uw toilet daarom heerlijk fris met onze wc-reinigers en zorg zo dat alle gebruikers een prettig gevoel krijgen. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten reinigers, waarmee vlekken, viezigheden en bacteriën snel en gemakkelijk verwijderd worden. Hiermee verlaat iedereen vrolijk het toilet.

Ons assortiment toiletreinigers

We hebben een ruime keuze aan wc-reinigers van verschillende merken, namelijk Ajax, Cif, Cillit Bang, Glorix, Harpic Active, HG, Mr. Proper en WC-eend. Elke reiniger heeft zijn eigen toepassingen en eigenschappen. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld reinigers met of zonder bleek. Gebruikt u dus liever geen bleek omdat u bang bent voor bleekvlekken en een bleekgeur? Ook dan zit u hier goed.

 

We hebben tevens andere producten, zoals schoonmaakazijn en allesreinigers. Deze reinigers komen ook van pas bij klusjes elders in het huis, bijvoorbeeld in de badkamer of in de keuken. Heeft u juist last van meer specifieke klachten in uw toilet(ruimte), zoals kalkaanslag of een smerige toiletbril? In ons assortiment vindt u ook producten om dit soort klachten op te lossen. Hiermee worden uw gehele toilet én toiletruimte helemaal spic en span.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Wat doet toiletreiniger?

Een toiletreiniger gebruikt actieve stoffen en bestandsdelen die reageren met vet en vuil om zo op een effectieve manier deze te verwijderen uit de toiletpot. Zo kunnen bijvoorbeeld eenvoudig vervuilingen als kalk, ontlastingsresten en urinesteen worden verwijdert waardoor het toilet er weer schoon en fris uitziet.

Hoe kan ik het beste de wc schoonmaken?

Met elke toiletreiniger kan goed de wc worden schoongemaakt. Het is vooral belangrijk om goed ook alle verborgen plekken te bereiken met de toiletreiniger; spuit bijvoorbeeld ook onder de toiletrand en maak de onderzijde van de bril en de hals van de wc goed schoon. U kunt het beste de toiletborstel gebruiken om na het intrekken van de toiletreiniger de vervuilingen weg te schrobben. Spoel tot slot door.

Hoe krijg ik bruine aanslag uit de wc?

Net als bij andere vervuilingen in de toiletpot kunt u bij het verwijderen van bruine aanslag gebruikmaken van toiletreiniger; pas een flinke dosis reiniger op de schoon te maken plek toe, laat dit enkele minute intrekken, en gebruik vervolgens de toiletborstel om de vlek weg te schrobben. Spoel door, en het toilet is weer schoon.
 

Wilt u meer weten over de toiletreinigers in ons assortiment? Of heeft u vragen over onze andere producten? Neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen.