123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Luiers

Luiers bestellen?

Bekijk op deze pagina ons ruime aanbod aan luiers, van maat 0 tot maat 6 en voor kinderen van 1 tot 15+ kg. Voordelig luiers kopen? Bekijk direct onze luiers aanbiedingen om ze voor de scherpste prijzen te bestellen.

1 - 0 van 0

Bestel luiers op 123schoon.nl

Op 123schoon.nl vindt u altijd de juiste wegwerpluiers. Wij hebben een hoop verschillende maten en soorten, zodat u een perfect passende variant vindt voor baby's, peuters en dreumesen van elke leeftijd en van ieder gewicht. De luiers van Pampers beschermen uw kleintje dag en nacht. Vandaag besteld? Dan ontvangt u ze morgen al in huis, zodat u nooit zonder zit.

Welke maat luiers heb ik nodig?

Het is zeer belangrijk om de juiste luiers voor uw baby, dreumes of peuter aan te schaffen. Een goed passende luier zit namelijk lekkerder, waardoor uw baby niet belemmerd wordt bij het bewegen, omrollen, kruipen en spelen. Bovendien is dit wel zo prettig voor u, want een goede luier voorkomt doorlekken.

 

U kunt de juiste luier uitkiezen aan de hand van het gewicht van uw baby. Wij verkopen namelijk luiers van Pamper in maat 0 tot maat 6. Luiers met maat 0 zijn geschikt voor prematuur baby's van 1 tot 2,5 kg en luiers van maat 6 zijn speciaal gemaakt voor peuters die zwaarder zijn dan 15 kg. Bij elke maat staat duidelijk aangegeven voor welk gewicht het geschikt is, zodat u aan de hand van hoe zwaar uw kindje is een geschikte verpakking kunt uitkiezen. Bekijk hierbij het overzicht:

 
Maat  Gewicht
Maat 0 1 tot 2,5 kg
Maat 1 2 tot 5 kg
Maat 2 3 tot 6 kg
Maat 3 5 tot 9 kg
Maat 4 8 tot 16 kg
Maat 4+ 9 tot 20 kg
Maat 5 11 tot 23 kg
Maat 5+ 13 tot 25 kg
Maat 6 15+ kg

Welke luiers kunt u bij ons kopen?

Op 123schoon.nl vindt u een ruim assortiment van wegwerpluiers, geschikt voor eenmalig gebruik. Al onze luiers zijn geproduceerd door het gerenommeerde merk Pampers, waardoor een hoge kwaliteit en een grote betrouwbaarheid hiermee gegarandeerd worden. Wij verkopen onder andere de bekende Pampers Baby Dry luiers. Deze luiers zijn door hun extra absorberende banen nóg betrouwbaarder en zijn bijvoorbeeld perfect voor 's nachts. Of bestel Pampers Pure Protection luiers, die speciaal gecreëerd zijn om de huid van uw kleintje te beschermen, doordat ze gemaakt zijn zónder parfum, lotion, chloorbleekmiddelen en latex. Doordat deze luiers vervaardigd zijn uit plantaardige materialen is dit ook nog eens een milieubewuste keuze.

 

Voor het zwemmen verkopen wij overigens speciale zwemluiers. Deze nemen geen water op, waardoor uw dreumes of peuter hiermee zonder problemen in het water kan. Deze zwemluiers zijn beschikbaar in maat 3, maat 4 en maat 5/6.

Wat heeft u nog meer nodig bij het verschonen van de luier?

Bij het verschonen van de luier zijn er een aantal producten die ook zeer belangrijk zijn. Zo kunt u billendoekjes gebruiken voor het schoonmaken van de billetjes en het voorkomen van luieruitslag. Ook een luieremmer kan in de kinderkamer eigenlijk niet ontbreken. Luiers worden hierin in de meeste gevallen bacterievrij, luchtdicht en geurloos verpakt, zodat dit de hygiëne in de kamer behoorlijk verbetert.

 

Heeft u ons advies nodig bij het uitkiezen van de juiste luiers? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.