123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

WC papier

Voordelig toiletpapier bestellen?

Op deze pagina vindt u ons ruime assortiment met toiletrollen van ons voordelige huismerk en bekende A-merken zoals Page en Edet. Gebruik de filters hieronder om te selecteren op merk, aantal rollen, aantal vellen en aantal laags en vind zo eenvoudig het gewenste product.


1 - 10 van 10

Bestel voordelig toiletpapier

In ieder toilet of sanitaire ruimte heeft u wc-papier nodig , thuis, op kantoor, in een restaurant. Toch zijn er verschillende toiletrollen te verkrijgen, denk hierbij aan het aantal lagen, het materiaal van het papier en de kleur. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende soorten toiletpapier of bestel direct hierboven het gewenste product.

Verschil tussen het aantal lagen wc-papier

Toiletpapier is er in verschillende soorten en maten en daarnaast ook in verschillende aantal lagen, maar hoeveel lagen is nu eigenlijk nodig? De meeste wc-rollen bevatten tussen de één en vier lagen papier. Hoe meer lagen één velletje toiletpapier bevat, hoe zachter en meer absorberend het velletje zou moeten zijn.

  • 1-laags wc-papier: deze wc-rollen worden vaak gezien als budget toiletpapier. Deze wc-rollen bieden minder comfort dan meerlaags papier. Dit toiletpapier wordt vaak gezien bij grote evenementen. 1-laags papier is echter goedkoop maar doet alsnog goed waar het voor bedoeld is.
  • 2-laags wc-papier: het meest gekozen wc-papier zijn de toiletrollen met 2-laags papier. Dit wc-papier absorbeert voldoende vloeistof, is stevig genoeg om te voorkomen dat het snel scheurt en heeft een goed comfort. Doordat de absorptie beter is dan 1-laags papier hoeft er ook minder papier gebruikt te worden per toiletbezoek dan bij 1-laags wc-papier.
  • 3-laags wc-papier: dit papier wordt vaak gezien als ‘luxer’ toiletpapier. Het papier is zeer sterk, absorbeert veel vloeistoffen en biedt veel comfort. Dit wc-papier is erg zacht en afvegen wordt als zeer comfortabel ervaren.
  • 4-laags wc-papier: dit toiletpapier is het allersterkste, biedt het meeste comfort, absorbeert de meeste vloeistoffen, maar is ook het duurste. Merken bieden 4-laags wc-papier ook aan als Ultra Soft of Kussenzacht.

Soorten materialen toiletpapier

Het materiaal waarvan het toiletpapier is gemaakt speelt ook een belangrijke rol bij de absorptie en het comfort. Er zijn meerdere soorten materiaal waarvan wc-papier gemaakt kan zijn:

  • Naturel: naturel papier is gerecycled 1-laags wc-papier en voelt vaak stugger aan, dit papier wordt vaak als onprettig ervaren en vindt u vooral terug op evenementen. Dit papier is het goedkoopste van allemaal.
  • Cellulose: Cellulose papier wordt gemaakt van nieuwe papiervezels en is daarom het meest witte toiletpapier dat u kunt vinden. Doordat cellulose papier gemaakt wordt van nieuwe papiervezels, is dit papier erg zacht en is het toiletpapier zeer comfortabel in gebruik. Dit papier is meestal ook duurder dan de andere soorten wc-papier.
  • Recycled papier: dit toiletpapier is gemaakt van oud papier en is meestal grijs. Gerecycled wc-papier is zacht en sterk en zijn geproduceerd met een lage milieubelasting.

In ons assortiment is het grootste deel gemaakt van cellulose en recycled papier. Het is wel belangrijk om toiletpapier te kopen dat is voorzien van een FSC-keurmerk, ECO-label of EU-label.

Tip: wanneer u regelmatig last heeft van verstoppingen in uw wc kunt u het beste kiezen voor cellulose papier. Dit papier lost namelijk beter op in water dan gerecycled papier en zo kunt u het aantal verstoppingen verminderen of zelfs helemaal voorkomen. Blijft uw wc na deze overstap nog steeds verstoppen? Dan heeft u misschien last van een hardnekkige verstopping in uw wc. Neem in dit geval dan eens een kijkje bij onze ontstoppers.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is 2 of 3-laags wc-papier beter?

2-laags wc-papier is het meest verkochte toiletpapier. Dit papier is sterk genoeg om te voorkomen dat het scheurt en absorbeert daarnaast voldoende vloeistoffen. 3-laags wc-papier is nog sterker, erg zacht en kan nog meer absorberen dan 2-laags papier. 3-laags is wel een stuk duurder dan 2-laags papier.

Waar kan ik voordelig toiletpapier vinden?

Op de webshop van 123schoon.nl vindt u een groot aanbod toiletpapier van bekende A-merken zoals Page en Edet en ons eigen huismerk. Bij ons betaalt u de laagste prijs voor toiletpapier en hebben wij standaard aantrekkelijke aanbiedingen zodat u uw wc-papier tegen bodemprijzen kunt aanschaffen.

Hoeveel wc-rollen moet ik kopen?

Een persoon gebruikt per dag gemiddeld 25 pelletjes per dag, dit komt ongeveer anderhalve rol wc-papier per week. Hoeveel wc-rollen u nodig heeft, is afhankelijk van de grootte van uw gezin en de periode die u wilt overbruggen. Voor een periode van een maand met een gezinsgrootte van 4 personen zou u ongeveer 24 rollen toiletpapier nodig hebben.

Waarom bestaat wc-papier uit één of meerdere lagen?

Wc-papier bestaat uit één of meer laagjes om afvegen comfortabeler te maken en om vervelende ongelukjes te voorkomen. 2-laags wc-papier biedt al meer comfort, is zachter voor de huid en absorbeert meer vloeistoffen. Hoe meer lagen een velletje wc-papier heeft, hoe zachter en comfortabeler het wc-papier zal aanvoelen.
 

Heeft u nog vragen over toiletrollen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.