123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Handzeep

Zeep kopen?

Bestel op deze pagina handzeep van uw favoriete merk. Hier vindt u zowel zeeppompjes, zeepblokken en navullingen van diverse bekende merken, zoals: Dettol, Unicura en Palmolive. Vandaag besteld? Dan ontvangt u uw nieuwe zeep morgen in huis.

1 - 0 van 0

Bestel handzeep online

Maak uw handen weer stralend schoon met ons brede assortiment aan zeep. U kunt kiezen uit verschillende geurtjes, vormen en verpakkingen. Zo zit er gegarandeerd een zeep tussen dat aansluit op uw behoeftes.

Zeep: ons assortiment

Ons assortiment aan zeep is erg uitgebreid. Om u te helpen bij het maken van uw keuze is het assortiment onderverdeeld in drie categorieën. Deze categorieën worden hieronder uitgelicht:

  • Zeeppompjes: Zeeppompjes komen perfect van pas in de keuken of in een sanitaire ruimte. Met een pomp doseert u gemakkelijk de hoeveelheid zeep op uw hand. Ook laten zeeppompjes weinig rommel achter. Is het pompje leeg? Dan kunt u deze gemakkelijk bijvullen met een navulling of andere zeep. In ons assortiment vindt u merken als Dettol, Unicura, Palmolive, Dove, Marcel’s Green Soap, Neutral en HG.
  • Zeep navulling: Het gebruiken van een navulling is erg makkelijk. Met sommige navullingen hoeft u alleen het pompje van de lege fles te draaien en deze op de nieuwe pomp te plaatsen. Sommige navullingen giet u over in uw lege zeeppompje. In ons assortiment vindt u merken als Dettol, Marcel’s Green Soap, Palmolive en Unicura.
  • Zeepblokken: Met zeepblokken maakt u gemakkelijk uw handen schoon. Perfect voor in de badkamer of keuken. In ons assortiment vindt u merken als Dettol, Dove, Palmolive en Unicura.

Hygiënisch uw handen wassen

Handen wassen is iets wat iedereen meerdere keren per dag doet, maar wat is nu de beste manier om uw handen goed te reinigen? Hieronder wordt dit stap voor stap uitgelegd:

  • Maak uw handen goed nat.
  • Plaats de gewenste hoeveelheid vloeibare zeep of een zeepblok in uw handen en wrijf uw handen over elkaar. Neem zowel de boven- als onderkant van uw handen mee. Vergeet uw vingertoppen en de plekjes tussen uw vingers niet. Ook kunt u het beste uw polsen meenemen tijdens het wassen van uw handen.
  • Spoel uw handen af met stromend water.
  • Droog uw handen zorgvuldig, ook tussen uw vingers.

Wilt u hier meer over lezen? Lees dan onze blog over het tegengaan van verspreiding van bacteriën en virussen.

Handzeep in de aanbieding

Heeft u een klein budget? Of bent u een echte koopjesjager? Voor deze mensen hebben wij regelmatig aanbiedingen op onze al laag geprijsde zepen. Met deze aanbiedingen bespaart u een hoop geld. Deze aanbiedingen zijn ook ideaal als u een voorraad aan handzeep wilt aanleggen. Zo geniet u langer van schone handen.

 

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Is een zeeppomp hygiënischer dan een zeepblok?

Dat zeepblokken onhygiënisch zijn is een fabel. Een zeepblok kan namelijk helemaal geen bacteriën overdragen. Wel is het van belang dat een zeepblok goed moet kunnen drogen voor een hygiënische reiniging van uw handen. Bij een zeeppompje wordt de pomp regelmatig aangeraakt en deze is niet bacterie werend. Een zeeppomp moet dus regelmatig worden schoongemaakt. Beide opties zijn hygiënisch indien het product correct wordt gebruikt en gereinigd.

Is zeep goed voor mijn huid?

Zeep kan gebruikt worden om uw handen en lichaam te reinigen. Personen met een droge huid moeten wel voorzichtiger zijn met het gebruik van zeep. Zeep droogt de huid namelijk uit. Natuurlijke zepen zijn beter voor de huid. Deze bevatten geen geur- en kleurstoffen en ook geen chemische bestandsdelen.

Hoe kan ik mijn handen het beste wassen?

Maak uw handen eerst goed nat. Neem wat vloeibare zeep op uw handen en wrijf uw handen over elkaar. Zorg dat zowel de bovenkant als de onderkant van uw handen bedekt zijn met zeep. Wrijf uw vingertoppen goed in en vergeet de plekjes tussen uw vingers niet. Neem uw polsen ook mee. Spoel vervolgens de zeep af met stromend water en droog uw handen zorgvuldig . Meer informatie nodig? Lees dan onze blog over het tegengaan van verspreiding van bacteriën en virussen.

Kan ik mijn gezicht wassen met zeep?

Het is mogelijk om uw gezicht te wassen met zeep. Onthoud dat de huid op uw gezicht erg gevoelig is. Zeep bevat vaak elementen die uw huid snel uitdrogen en hierdoor zijn niet alle soorten zeep geschikt om uw gezicht mee te wassen. Natuurlijke zepen zijn beter voor de huid.

Kan zeep over de datum gaan?

Harde blokken zeep kunnen niet bederven. In sommige blokken zeep worden oliën gebruikt die wel kunnen gaan stinken. Voor vloeibare zepen geldt vaak een houdbaarheidstermijn van 6 tot 12 maanden na het eerste gebruik. Dit wordt op de verpakking van de fles aangegeven.

Heeft u vragen over zeep of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.