123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Weekdeals

Voordelige weekdeal kopen?

Op deze pagina vindt u onze weekdeals die wij voor een zeer scherpe prijs aanbieden. Bestel hier voor de laagste prijs uw schoonmaakartikelen en andere producten van verschillende A-merken. Het aanbod op deze pagina verandert wekelijks dus bekijk regelmatig onze deals om niets te missen! Vandaag voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.

 

Weekdeals voor bodemprijzen

Profiteer van hoge kortingen met onze weekdeals. Iedere week is er weer een divers aanbod tegen de laagste prijzen. Kies voor grootverpakkingen of losse producten. Bestel uw gewenste weekdeal hierboven of lees hieronder meer over het aanbod.

Al onze weekdeals

Bij ons geniet u wekelijks van mooie aanbiedingen voor de laagste prijzen. Wekelijks veranderen onze weekdeals, zodat er gegarandeerd een geschikte aanbieding voor u tussen zit. Bij de weekdeals zitten altijd populaire artikelen voor in het huishouden zoals onder andere wasmiddel, vaatwastabletten en nog veel meer. Hieronder een voorbeeld van mogelijke aanbiedingen uit ons brede assortiment:

  • Vaatwastabletten
  • Machinereiniger
  • Afwasmiddel
  • Wasmiddel

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de beste weekdeals?

Bij 123schoon.nl vindt u wekelijks de beste weekdeals. Iedere week is er een ander aanbod waardoor er altijd een geschikt product voor u tussen zit.

Welke producten zijn er in de aanbieding?

Ons aanbiedingsassortiment verandert regelmatig. De weekdeals veranderen wekelijks maar op de website vindt u ook vaste aanbiedingen. Mocht er geen geschikt product bij de weekdeals zitten, neem dan een kijkje bij de overige aanbiedingen.

Welke aanbieding is het beste?

Welke aanbieding het beste is, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en het product dat u nodig heeft. 123schoon.nl heeft een divers aanbod met verschillende scherp geprijsde aanbiedingen. Zo kunt u zelf de beste aanbieding kiezen van het product dat u nodig heeft.
 

Heeft u vragen over onze weekdeals of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.