123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste reinigers tegen groene aanslag

Stofzuigerzakken

Voordelige stofzuigerzakken bestellen

Op deze pagina kunt u stofzuigerzakken voor alle bekende stofzuigermerken bestellen. Koop naast microvezel of papieren stofzuigerzakken ook nog andere accessoires voor uw stofzuiger, zoals diverse opzetstukken of borstelsetjes. Alle producten bestelt u bij ons voor een goede prijs en ontvangt u razendsnel al in huis.

Welke stofzuigerzakken zijn er?

Er zijn veel verschillende stofzuigerzakken op de markt. Over het algemeen heeft u de keuze uit microvezel stofzuigerzakken en papieren zakken. Daarnaast kunt u op 123schoon.nl ook kiezen voor originele producten of voor producten van ons voordelige huismerk. Wij bieden voor ieder stofzuigermodel een geschikte stofzuigerzak.


De stofzuigerzakken verschillen dus onder andere van elkaar op het gebied van materiaal. Dit zijn de opties:

  • Microvezel stofzuigerzakken: Deze stofzuigerzakken leveren merkbaar betere prestaties, door zelfs zeer kleine stofdeeltjes op te vangen. Hierdoor is de microvezel stofzuigerzak de juiste keuze voor mensen met een stofallergie. Bovendien zijn dit soort zakken beter bestand tegen kleine hoeveelheden vocht en zijn ze makkelijker te plaatsen en te verwisselen. Een microvezel stofzuigerzak maakt het bovendien mogelijk om te allen tijde op volle kracht te stofzuigen.
  • Papieren stofzuigerzakken: Deze stofzuigerzakken zijn een economische keuze en zijn zeer geschikt voor mensen die zo min mogelijk aan hun stofzuigerzakken willen uitgeven. Deze goedkope zakken doen wat ze moeten doen: ze vangen stof en vuil op en houden dit vervolgens perfect vast.

Welke stofzuigerzakken moet ik kopen?

Welke stofzuigerzakken voor u geschikt zijn, hangt af van verschillende factoren. U moet onder meer rekening houden met de stofzuiger en het model, om te voorkomen dat de stofzuigerzak niet goed past. Houd daarnaast rekening met het materiaal. Voor een lage prijs stofzuigerzakken kopen? Kies voor papieren zakken van het 123schoon-huismerk. Liever een zak die extra scheurbestendig is? Ga dan voor microvezel stofzuigerzakken.

Hoe vind ik de juiste stofzuigerzakken?

U vindt de juiste stofzuigerzakken door allereerst te zoeken op merk. Op 123schoon.nl kunt u vervolgens eenvoudig navigeren aan de hand van de naam van de stofzuiger (en eventueel de collectie waartoe deze behoort) of het typenummer. Gebruik de zoekbalk om in een paar seconden onze volledige collectie te bekijken.


Het typenummer vindt u op het typeplaatje van uw stofzuiger of op de verpakking van uw huidige stofzuigerzakken. Op deze manier weet u zeker dat de stofzuigerzak die u bij ons bestelt in uw stofzuiger past.

Hoe vaak moet ik de stofzuigerzak vervangen?

Vervang uw stofzuigerzak tijdig en niet pas als deze bijna vol is. Het is namelijk niet goed voor uw stofzuiger om te blijven zuigen met een volle zak. Dit is zeer belastend voor de motor en kan zelfs (blijvende) schade veroorzaken. Vervang de stofzuigerzakken tenminste iedere twee maanden, bij gemiddeld gebruik van twee keer per week.

Andere producten voor uw stofzuiger bestellen?

Op deze pagina vindt u meer dan alleen stofzuigerzakken. Als u naar de juiste pagina genavigeerd heeft, kunt u hier ook de volgende producten vinden:

  • Stofzuigerfilters: Een goede stofzuigerfilter zorgt ervoor dat alleen schone lucht de stofzuiger verlaat. Doordat niet al het stof namelijk in de zak terechtkomt, kan het normaal gesproken zo zijn dat kleine stof- of vuildeeltjes tijdens het stofzuigen vrijkomen. Een filter vangt deze dan alsnog op. Hoewel veel stofzuigers al een filter hebben, is deze na een tijdje (meestal na ongeveer een jaar) verzadigd en is het belangrijk om hem te vervangen. Bestel bij ons eenvoudig een nieuwe.
  • Stofzuiger luchtverfrissers: Met stofzuiger luchtverfrissers verspreidt u tijdens het stofzuigen een subtiele, frisse geur. Stofzuigerparfum en geurstaafjes dient u in de zak te plaatsen of op te zuigen nadat u een nieuwe zak geplaatst heeft. Tijdens het zuigen wordt vervolgens telkens een beetje van het frisse parfum losgelaten.
  • Stofzuigeropzetstukken: Wilt u het stofzuigen echt goed aanpakken? Dan kunt u specialistische stofzuigerborstels bestellen. Er zijn opzetstukken speciaal voor parketvloeren of vloerbedekking en opzetstukken met turboborstel of plumeau-borstel. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van uw stofzuiger.

U bestelt op 123schoon.nl dus niet alleen de beste stofzuigerzakken voor uw stofzuiger, maar ook allerlei belangrijke accessoires. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten