123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 3,5 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Stofzuigerzakken

Voordelige stofzuigerzakken bestellen

Op deze pagina kunt u stofzuigerzakken voor alle bekende stofzuigermerken bestellen. Koop naast microvezel of papieren stofzuigerzakken ook nog andere accessoires voor uw stofzuiger, zoals diverse opzetstukken of borstelsetjes. Alle producten bestelt u bij ons voor een goede prijs en ontvangt u razendsnel al in huis.

Stofzuigerzakken: ons uitgebreide assortiment

Wij bieden een groot assortiment van stofzuigerzakken voor allerlei stofzuigers. U kunt bij ons kiezen voor originele producten of voor producten van ons voordelige 123schoon-huismerk. Daarnaast verkopen wij ook zakken van verschillende materialen, namelijk:

  • Microvezel stofzuigerzakken: Deze stofzuigerzakken leveren merkbaar betere prestaties, door zelfs zeer kleine stofdeeltjes op te vangen. Hierdoor is de microvezel stofzuigerzak de juiste keuze voor mensen met een stofallergie. Bovendien zijn dit soort zakken beter bestand tegen kleine hoeveelheden vocht en zijn ze makkelijker te plaatsen en te verwisselen. Een microvezel stofzuigerzak maakt het bovendien mogelijk om te allen tijde op volle kracht te stofzuigen.
  • Papieren stofzuigerzakken: Deze stofzuigerzakken zijn een economische keuze en zijn zeer geschikt voor mensen die zo min mogelijk aan hun stofzuigerzakken willen uitgeven. Deze goedkope zakken doen wat ze moeten doen: ze vangen stof en vuil op en houden dit vervolgens perfect vast.

Hoe vind ik de juiste stofzuigerzak?

Voor elk stofzuigermerk zijn er een groot aantal verschillende stofzuigerzakken beschikbaar. Wij maken het vinden van de juiste stofzuigerzak makkelijk voor u. Klik hierboven op het merk van uw stofzuiger. Vervolgens kunt u eenvoudig zoeken op de naam van de stofzuiger (of de collectie waartoe deze behoort) of het typenummer. Dit typenummer kunt u vinden op het typeplaatje of op de verpakking van uw huidige stofzuigerzakken. Op deze manier weet u zeker dat de stofzuigerzak die u bij ons bestelt in uw stofzuiger past.

Vervang uw stofzuigerzak tijdig en niet pas als deze bijna vol is. Het is namelijk niet goed voor uw stofzuiger om te blijven zuigen met een volle zak. Dit is zeer belastend voor de motor en kan zelfs (blijvende) schade veroorzaken. 

Andere producten voor uw stofzuiger bestellen?

Op deze pagina vindt u meer dan alleen stofzuigerzakken. Zo kunt u bij ons terecht voor stofzuigerfilters. Een goede stofzuigerfilter zorgt ervoor dat alleen schone lucht de stofzuiger verlaat. Doordat niet al het stof namelijk in de zak terechtkomt kan het normaal gesproken zo zijn dat kleine stof- of vuildeeltjes tijdens het stofzuigen vrijkomen. Een filter vangt deze dan alsnog op. Hoewel veel stofzuigers al een filter hebben is deze na een tijdje (meestal na ongeveer een jaar) verzadigd en is het belangrijk hem te vervangen. Bestel bij ons eenvoudig een nieuwe.

Daarnaast verkopen wij ook geurstaafjes. Hiermee verspreidt u tijdens het stofzuigen een subtiele, frisse geur. Stofzuigerparfum en geurstaafjes dient u in de zak te plaatsen of op te zuigen nadat u een nieuwe zak geplaatst heeft. Tijdens het zuigen wordt vervolgens telkens een beetje van het frisse parfum losgelaten. Wilt u het stofzuigen echt goed aanpakken? Dan kunt u specialistische stofzuigeropzetstukken bestellen. Er zijn opzetstukken speciaal voor parketvloeren of vloerbedekking en opzetstukken met turboborstel of plumeau-borstel. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van uw stofzuiger.

U bestelt op 123schoon.nl dus niet alleen de beste stofzuigerzakken voor uw stofzuiger, maar ook allerlei belangrijke accessoires. En komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% BTW)

Populaire producten