123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Stofzuigerzakken

Goedkope stofzuigerzakken kopen?

Op deze pagina vindt u voordelige stofzuigerzakken voor alle stofzuigermerken. Door te zoeken op het merk, de naam van uw specifieke stofzuiger of het typenummer kunt u altijd een geschikt product bestellen.

1 - 0 van 0
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord

Voordelige stofzuigerzakken bestellen

Op deze pagina kunt u stofzuigerzakken voor alle bekende stofzuigermerken bestellen. Koop naast microvezel of papieren stofzuigerzakken ook nog andere accessoires voor uw stofzuiger, zoals diverse opzetstukken of borstelsetjes. Alle producten bestelt u bij ons voor een goede prijs en ontvangt u razendsnel al in huis.

Welke stofzuigerzakken zijn er?

Er zijn veel verschillende stofzuigerzakken op de markt. Over het algemeen heeft u de keuze uit microvezel stofzuigerzakken en papieren zakken. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor originele producten of voor producten van ons voordelige huismerk. Wij bieden voor ieder stofzuigermodel een geschikte stofzuigerzak aan.

 

De stofzuigerzakken verschillen dus onder andere van elkaar op het gebied van materiaal. Dit zijn de opties:

  • Microvezel stofzuigerzakken: Deze stofzuigerzakken leveren merkbaar betere prestaties, door zelfs zeer kleine stofdeeltjes op te vangen. Hierdoor is de microvezel stofzuigerzak de juiste keuze voor mensen met een stofallergie. Bovendien zijn dit soort zakken beter bestand tegen kleine hoeveelheden vocht en zijn ze makkelijker te plaatsen en te verwisselen. Een microvezel stofzuigerzak maakt het bovendien mogelijk om te allen tijde op volle kracht te stofzuigen.
  • Papieren stofzuigerzakken: Deze stofzuigerzakken zijn een economische keuze en zijn zeer geschikt voor mensen die zo min mogelijk aan hun stofzuigerzakken willen uitgeven. Deze goedkope zakken doen wat ze moeten doen: ze vangen stof en vuil op en houden dit vervolgens perfect vast.

S-bag stofzuigerzakken

Naast het verschil tussen de materialen – microvezel en papieren stofzuigerzakken – hebben wij in ons assortiment ook andere soort stofzuigerzakken, namelijk de S-bag stofzuigerzakken. Dit zijn stofzuigerzakken waarvan het sluitsysteem opnieuw is ontworpen. Het is namelijk gemaakt van sterker materiaal en een nieuwe afsluit technologie die ervoor zorgt dat de zak niet lekt of breekt, doordat de zak iedere keer sluit.

 

Het vervangen van de S-bag is nu ook eenvoudiger en hygiënischer, omdat de stofzuigerzak automatisch sluit wanneer u deze verwijderd.

Welke stofzuigerzakken moet ik kopen?

Welke stofzuigerzakken voor u geschikt zijn, hangt af van verschillende factoren. U moet onder meer rekening houden met de stofzuiger en het model, om te voorkomen dat de stofzuigerzak niet goed past. Houd daarnaast rekening met het materiaal. Voor een lage prijs stofzuigerzakken kopen? Kies voor papieren zakken van het 123schoon-huismerk. Liever een zak die extra scheurbestendig is? Ga dan voor microvezel stofzuigerzakken.

Hoe vind ik de juiste stofzuigerzakken?

U vindt de juiste stofzuigerzakken door allereerst te zoeken op merk. Op onze webshop kunt u vervolgens eenvoudig navigeren aan de hand van de naam van de stofzuiger (en eventueel de collectie waartoe deze behoort) of het typenummer. Gebruik de zoekbalk om in een paar seconden onze volledige collectie te bekijken.

 

Het typenummer vindt u op het typeplaatje van uw stofzuiger of op de verpakking van uw huidige stofzuigerzakken. Op deze manier weet u zeker dat de stofzuigerzak die u bij ons bestelt in uw stofzuiger past.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik de stofzuigerzak vervangen?

Vervang de stofzuigerzakken tenminste iedere twee maanden, bij gemiddeld gebruik van twee keer per week. Doe dit tijdig en niet pas als deze bijna vol is. Het is namelijk niet goed voor uw stofzuiger om te blijven zuigen met een volle zak. Dit is zeer belastend voor de motor en kan zelfs (blijvende) schade veroorzaken.

Hoe vind ik de juiste stofzuigerzak?

U kunt dit op onze website via 2 manieren doen, namelijk via merk of door uw typenummer in de zoekbalk onderaan de merken in te vullen. Wanneer u via merk zoekt, kunt u nadat u uw merk heeft aangeklikt, de serie van uw stofzuiger aanklikken om de geschikte zakken te zien. Wanneer u via typenummer wilt zoeken, kunt u het nummer vinden op het typeplaatje van uw stofzuiger of op de verpakking van uw huidige stofzuigerzakken.

Waar koop ik stofzuigerzakken?

U koopt voordelig stofzuigerzakken bij 123schoon.nl. Hier heeft u keuze uit onder andere microvezel zakken, papieren zakken en S-bag stofzuigerzakken. Vandaag besteld, is morgen in huis.
 

U bestelt op onze website dus niet alleen de beste stofzuigerzakken voor uw stofzuiger, maar ook allerlei belangrijke accessoires. Komt u er niet helemaal uit of wilt u ons advies bij het bestellen van de juiste producten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.