123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Zwembad schoonmaken

Koop voordelig zwembad schoonmaakmiddelen

Zwembadreiniging
 

Een zwembad schoonmaken is zeer belangrijk voor het gezond houden van het water. Door ongezond zwembadwater kan er bijvoorbeeld groene aanslag ontstaan in uw filtersysteem en kan het water zelfs schadelijk voor uw eigen gezondheid worden. In ons ruime assortiment vindt u alle producten waarmee u uw zwembadwater daarom schoon houdt.

Ons assortiment zwembad schoonmaakmiddelen

Om uw zwembad of zwembadwater schoon te houden bestaan er verschillende producten voor zwembadonderhoud. Naast de basisreinigers zijn ook chloortabletten, vlokmiddelen, anti-alg reiniger, pH-verhoger of pH-verlager essentieel voor gezond zwembadwater.

 

Bij ons vindt u alle producten voor een schoon zwembad. Welke middelen heeft u hiervoor nodig?

  • PH-waarde: De pH-waarde van uw zwembad is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat u regelmatig de waarde van uw bad test en dat u een pH-verhoger of pH-verlager gebruikt als de waarde niet tussen 7,2 en 7,6 ligt.
  • Desinfecteren: Het desinfecteren van het zwembad zorgt ervoor dat bacteriën en algen geen kans hebben. Desinfectie kunt u doen met chloortabletten, die langzaam oplossen in het water en zorgen voor continue desinfectie. Ook met andere reinigers in vloeibare vorm kunt u het bad desinfecteren.
  • Schoonmaken: Gebruik vlokmiddelen om vertroebelingen en zwevende deeltjes samen te laten binden. Het zwembadfilter vangt ze dan eenvoudig op. Gebruik daarnaast een speciale reiniger om de randen van het zwembad schoon te maken.
  • Bestrijden: Heeft u last van algengroei? Gebruik dan één van onze anti-alg middelen of pas een shockbehandeling toe met een desinfectiemiddel. Anti-alg is tevens geschikt voor het voorkomen van algengroei.

Zwembad schoonmaakmiddel gebruiken

In ons assortiment vindt u allerlei producten voor het schoonhouden van uw zwembad(water). Soms heeft een product de tijd nodig om goed te kunnen oplossen in het water en zijn werking te kunnen doen. Zo is anti-alg preventief te gebruiken. Door dit wekelijks te gebruiken zorgt u ervoor dat de groei van algen in de toekomst voorkomen kan worden. Gebruik dit dus op voorhand om groene aanslag of algenvorming te voorkomen. Meer informatie en tips voor het onderhoud van uw zwembadwater leest u in onze blog over zwembadonderhoud.

 

Met ons ruime assortiment aan zwembad schoonmaakmiddelen gaat u voor gezond zwembadwater. De producten worden snel geleverd en hebben een voordelige prijs, zodat u hiermee altijd uw zwembad kunt onderhouden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik de bodem van een zwembad schoon?

Wanneer een zwembad leeg is kunt u makkelijk bij de bodem komen om dit met de hand schoon te maken, maar voor het schoonmaken van de bodem van een vol zwembad kunt u een zwembad stofzuiger gebruiken. Dit zijn oplaadbare stofzuigers met wieltjes en een lange steel waarmee u eenvoudig vervuilingen van de bodem haalt.

Welk schoonmaakmiddel voor mijn zwembad?

Voor de algemene reiniging van een zwembad raden wij zwembadreiniger of groene zeep aan. Ook is er randreiniger die vooral bij het schoonmaken van vervuilingen op de waterlijn kan helpen, waar vetten van bijvoorbeeld zonnebrandcrèmes zich opstapelen.

Hoe krijg ik alg van de bodem van mijn zwembad?

Voor het bestrijden van alg in een zwembad kunt u het beste anti-alg of algenbestrijder gebruiken. Door deze vloeibare middelen worden de algen afgebroken waarna deze vanzelf verdwijnen. Wees er wel van bewust dat een goede chloorwaarde ook belangrijk is voor het voorkomen van nieuwe algengroei. Ook hiervoor vindt u de middelen bij 123schoon.nl.
 

Wilt u meer weten over onze artikelen voor het schoonmaken van een zwembad, of heeft u vragen over de juiste schoonmaaktechnieken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.