123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers kopen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment luchtverfrissers voor in uw badkamer, toilet, woonkamer of andere ruimte in huis. Hier vindt u zowel elektrische luchtverfrissers als luchtverfrissers voor dispensers. Selecteer het geschikte type luchtverfrisser om uw favoriete geur snel in huis te halen.

1 - 0 van 0

Voordelig luchtverfrissers kopen

Vieze geurtjes in huis zijn vaak ongewenst. Met luchtverfrissers worden deze nare geurtjes verbloemd en andere lekkere luchtjes juist verspreid. Ideaal voor in de wc, badkamer of woonkamer, maar ook voor andere ruimtes, zoals de slaapkamer of kelder.

De werking van een luchtverfrisser

Luchtverfrissers worden thuis of bij bedrijven en winkels al geruime tijd gebruikt in het toilet. Nare geurtjes kunnen direct geëlimineerd worden zodat de WC weer fris ruikt voor de volgende bezoeker. De ingrediënten van een luchtverfrisser zijn zo sterk, dat ze de nare geurtjes overheersen. Hierdoor ruiken wij de heerlijke geur die achterblijft. Tegenwoordig worden luchtverfrissers ook gebruikt in andere ruimtes, zoals de woonkamer of de slaapkamer. Ze zijn dan beter bekend onder de naam 'huisparfum' of 'kamerspray'. Er zijn ook steeds meer varianten daarvoor verkrijgbaar; denk aan geurstokjes of geurverspreiders. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan diverse luchtverfrissers, selecteer hierboven de categorie waar u naar op zoek bent of lees hieronder meer over onze producten. 

Ruim assortiment luchtverfrissers

Er zijn verschillende manieren om de geur in huis aangenaam te maken. Hieronder zetten we de soorten luchtverfrissers die u bij ons kunt kopen op een rij:

  • Standaard luchtverfrissers: Met deze luchtverfrissers geniet u de hele dag van een lekkere geur. In deze categorie vindt u onder andere (automatische) sprays en spuitbussen, niet alleen voor toiletten en badkamers, maar ook bijvoorbeeld voor de keuken, de kattenbak en stinkende vuilnisbakken.
  • Elektrische luchtverfrissers: Luchtverfrissers die op elektriciteit werken steekt u in het stopcontact. Deze verspreiden dan automatisch een heerlijke geur in uw huis. U bepaalt zelf de specifieke eigenschappen van uw luchtverfrissers, zoals de geurintensiteit, zodat het altijd naar uw smaak is.
  • Geurstokjes: Met geurstokjes wordt op de meest subtiele manier geur verspreid, waar u de hele dag van kunt genieten. Dit soort luchtverfrissers kunt u daarnaast ook gebruiken als decoratie voor in uw kamers.
  • Geurverspreiders: Door etherische oliën in een geurverspreider te druppelen wordt voor langere tijd (gemiddeld 3.5 tot 6 uur) een heerlijke geur verspreid. Zo ruikt de hele ruimte lekker. Het enige wat u nodig heeft is geurolie (met een geurtje dat u het lekkerst vindt) en water. De geurverspreiders die u op 123schoon.nl kunt vinden zijn daarnaast ook voorzien van led-verlichting, waardoor ze ook gebruikt kunnen worden als lamp.
  • Huisparfum: Deze handige luchtverfrissers zijn ideaal om direct nare geurtjes te laten verdwijnen in bijvoorbeeld de woonkamer. Door de handige sprayflacon is de fles overal gemakkelijk neer te zetten en te gebruiken.
  • WC sprays: Maskeer snel en effectief ongewenste geurtjes in het toilet met onze WC sprays. 
  • Luchtverfrissers voor dispensers: Dispensers zijn hygiënisch, zorgen voor regulatie van het gebruik en zien er ook eens zeer stijlvol uit. Hiermee valt de luchtverfrisser in uw toilet of badkamer niet zo op, maar wordt er ondertussen wel een heerlijke geur verspreid.
  • Stofzuiger luchtverfrissers: Laat na het stofzuigen een heerlijke geur achter in de ruimte dankzij deze geurstaafjes. Plaats ze in de stofzuigerzak of -bak en zorg zo automatisch voor een frisse geur.

Er zijn veel dus verschillende soorten luchtverfrissers. Waarschijnlijk wilt u ze gebruiken in uw badkamer of uw toilet. Wilt u niet alleen een lekker geurtje verspreiden in uw huis, maar ook de lucht reinigen en de droge lucht bevochtigen? Bij ons vindt u ook luchtbevochtigers en luchtreinigers, waarmee de lucht gezonder en natuurlijker wordt. Zo gaat u voor schone en frisse lucht, elke dag weer.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Voor welke ruimtes is een luchtverfrisser geschikt?

Luchtverfrissers worden al geruime tijd gebruikt in het toilet. Tegenwoordig verfrissen ze ook andere ruimtes in een woning, zoals de woonkamer of badkamer. De luchtverfrissers zijn dan vooral bekend onder de term ‘huisparfum’ of ‘kamerspray’. Maar ook bedrijven, kantoren en winkels gebruiken luchtverfrissers om ongewenste geurtjes te maskeren.

Wat is het verschil tussen een luchtverfrisser of geurstokjes?

Een luchtverfrisser zorgt direct voor het verdwijnen van nare geurtjes in een ruimte. De nieuwe frisse geur is doeltreffend op de plek waar het wordt gebruikt maar is wel slechts van korte duur en dient herhaald te worden als de vieze geur terugkeert. Geurstokjes verspreiden hun geur de hele dag en nacht. De stokjes staan in een open houder waardoor de geur continu te ruiken is, ook als er geen ongewenste geurtjes zijn.

Hoe kunt u geurstokjes optimaal gebruiken?

In een kleine ruimte zoals het toilet heeft u minder geurstokjes nodig dan in een grotere ruimte zoals de woonkamer. Gebruik altijd eerst een klein aantal geurstokjes en kijk na een paar uur of u de geur goed genoeg ruikt. Zo niet, dan kunt u meer stokjes toevoegen. Om een extra boost te geven aan de geur kunt u om de paar dagen de geurstokjes omdraaien.


Heeft u vragen over onze luchtverfrissers of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.