123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Tuinmeubelen schoonmaken

Speciale tuinmeubelreinigers bestellen?

Koop hier alle producten die nodig zijn bij het reinigen van uw tuinmeubelen. Onze producten zijn geschikt voor verschillende materialen, bijvoorbeeld voor kunststof, aluminium, riet of hout. Filter direct op type om het juiste product te vinden. Of vind meer informatie in onze blog over het schoonmaken van tuinmeubelen

1 - 0 van 0

Bestel alle producten voor het reinigen van tuinmeubelen

Op deze pagina vindt u onder andere producten voor het reinigen, beschermen en vernieuwen van uw tuinmeubelen. Zo kunt u de levensduur van de tuinmeubelen verlengen en zorgen dat ze er weer uitzien als nieuw. De middelen zijn geschikt voor allerlei verschillende soorten meubelen. En als u ze vandaag bestelt, heeft u ze morgen al in huis.

Reinigers voor verschillende tuinmeubelen

In onze webshop koopt u verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor uw tuinmeubelen. Zo verkopen wij reinigers die geschikt zijn voor bepaalde materialen, bijvoorbeeld voor kunststof, aluminium of hout. Het gebruik hiervan is belangrijk omdat deze reinigers echt speciaal geproduceerd zijn voor deze materialen, waardoor uw tuinmeubels makkelijk schoon te krijgen zijn en u ervan verzekerd bent dat er geen beschadigingen op de oppervlakken ontstaan.

 

Meer weten over het schoonmaken van tuinmeubelen met specifieke materialen? Lees onze blog over het reinigen van tuinmeubelen voor een overzicht van al onze tips en tricks.

Verschillende schoonmaakproducten voor uw tuinmeubelen

In onze webshop vindt u verschillende producten van HG voor uw tuinmeubelen:

  • Tuinmeubelreinigers: Met tuinmeubelreinigers kunt u hardnekkig en vastgehecht vuil makkelijk van meubels verwijderen. Hierdoor zien de tuinmeubelen er weer schoon uit.
  • Meubelolie: Houten tuinmeubelen hebben het nodig om regelmatig een uitgebreidere behandeling te krijgen, waarbij het materiaal gevoed en beschermd wordt. Houtolie gebruiken is dan een van de belangrijkste stappen. Door dit middel trekt er namelijk geen water in uw tuinmeubels, waardoor ze langdurig mooi blijven en een langere levensduur krijgen.
  • Meubelvernieuwer: Tuinmeubelen van kunststof of van hout kunnen na verloop van tijd een doffe uitstraling krijgen, bijvoorbeeld door regen of zon. Met meubelvernieuwer wordt de originele kleur van de meubels weer teruggebracht en worden lelijke plekken verwijderd.
  • Meubelwas: Met meubelwas kunt u uw kunststof of houten tuinmeubelen zeer glanzend maken. Bovendien wordt er met dit middel een beschermlaag aangebracht waarmee de meubelen onder andere beschermd worden tegen uitdroging.
  • Meubelglans: Door het aanbrengen van een glanslaag op kunststof of houten tuinmeubelen zijn vlekken en vingerafdrukken minder goed zichtbaar. Zo zien uw meubels er een stuk netter uit.

Ook de andere producten die u nodig heeft bij het reinigen van uw tuinmeubelen bestelt u bij ons. Zo koopt u bij ons microvezeldoeken of andere zachte doeken, waarmee alle middelen veilig aangebracht kunnen worden op de meubelen. Het gebruik van hardere doeken of borstels is vaak niet verstandig, omdat daarmee krassen kunnen ontstaan op de oppervlakken. En zitten er glazen onderdelen op uw (aluminium) meubels? Hiervoor verkopen wij speciale glasreinigers, waarmee ook deze onderdelen zeer schoon worden. Alle producten die u in onze webshop bestelt worden razendsnel geleverd en zijn extra voordelig.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik kunststof tuinmeubelen schoon?

Het schoonmaken van kunststof tuinmeubelen kan op verschillende manieren. De meest eenvoudig methode is om gebruik te maken van een sopje van warm water en bijvoorbeeld een (milde) allesreiniger of een soda. Hiermee kunnen de meeste vlekken worden verwijderd. Daarnaast vindt u bij 123schoon.nl middelen voor een specialistische reiniging, zoals kunststofreinigers van Zep of HG.

Hoe maak ik hardhouten tuinmeubelen schoon?

Hardhouten meubelen kunnen wat oppervlakkige vervuilingen betreft net zo worden schoongemaakt als ander tuinmeubilair; met behulp van een sopje van warm water en soda of een (milde) allesreiniger. Er is echter één verschil: u heeft in de meeste gevallen een harde borstel nodig om met de nerf mee de vervuilingen uit de nerven te halen. Ook vindt u bij 123schoon.nl speciale middelen voor het reinigen van hout.

Hoe verwijder ik groene aanslag van mijn tuinmeubelen?

Wanneer u groene aanslag niet met een sopje weg krijgt kunt u gebruikmaken van de krachtige reinigingsmiddelen van Zep of HG. Daarnaast is het goed om, afhankelijk van het materiaal van het tuinmeubel, gebruik te maken van een onderhoudsmiddel, zoals een kunststofvernieuwer of een olie voor hardhout, om te zorgen dat de groene aanslag minder snel terugkomt op het tuinmeubel.
 

Wilt u graag geholpen geworden bij het kiezen van de juiste producten voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen? Neem dan contact ons op, wij helpen u graag.