123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
bijna 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Zwembaden, zwembad onderhoud en zwembad artikelen

Haarnetjes

Haarnetjes en andere hoofdbescherming voor verhoogde hygiëneHaarnetjes zijn niet alleen geschikt voor bescherming van het hoofd, maar ook voor bescherming van datgene waar u tijdens het dragen mee bezig bent (zoals producten of patiënten). De hygiëne wordt op deze manier dus behoorlijk verhoogd. Op 123schoon.nl vindt u daarom verschillende wegwerp haarnetjes en andere hoofdbescherming.

Haarnetjes verhogen de hygiëne

Een mens verliest een hoop haren per dag, gemiddeld vijftig tot honderdvijftig. In de voedingsmiddelenindustrie is dit behoorlijk link. Er mag natuurlijk geen haar in het eindproduct terechtkomen. Ook in de horeca is dit een risico dat te allen tijde uitgebannen dient te worden. Haarnetjes zijn dan ideaal. Deze zorgen ervoor dat er geen haren terechtkomen in het voedsel of de verpakking.

Ook in andere werkgebieden zijn haarnetjes ideaal. Zo zorgen ze er in de gezondheidszorg voor dat kruisbesmetting voorkomen wordt. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen, verzorgingshuizen, tandartspraktijken en laboratorium is het gebruik van hoofdbescherming dan ook ten zeerste aan te raden. Hiermee wordt de patiëntveiligheid verhoogd.

Ook in de bouw komen haarnetjes van pas. Als de bouw- of veiligheidshelmen namelijk door verschillende mensen gedragen worden, is dit niet altijd even hygiënisch. Dan kunt u er beter een haarnetje onder dragen om de persoonlijke hygiëne te verhogen. Dit is ook ideaal voor bijvoorbeeld kartbanen, motorrijscholen, skibanen en andere plekken waar het dragen van een veiligheidshelm verplicht is.

Soorten haarnetjes

U vindt verschillende soorten haarnetjes in het assortiment van 123schoon.nl, namelijk: 
  • Traditionele haarnetjes: Deze haarnetjes hebben de vorm van een baret of bouffant cap en zorgen ervoor dat losse haren opgevangen worden. De netjes zijn geschikt voor universeel gebruik.
  • Haarnetjes met clip: Dankzij de clip van deze haarnetjes worden de haren nog beter opgeborgen. Ook de oren worden hiermee goed beschermd. Met een haarnetje met clip bent u verzekerd dat uw haren, ook als u veel beweegt, niet in de eindproducten terechtkomen.
  • Haarnetjes met klep: Het haarnet met klep staat professioneel en zorgt ervoor dat medewerkers er verzorgd, autoritair en representatief uitzien. Daarnaast wordt hiermee extra bescherming geboden tegen de overdracht van bacteriën.
  • Pet met haaropvang: In deze totaaloplossing wordt niet alleen gezorgd dat medewerkers er representatief uitzien, maar wordt er ook algehele bescherming geboden.

Haarnetjes voor kleurgecodeerde PBM

Hoofdbescherming is beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor zijn ze ideaal voor in bedrijven (bijvoorbeeld in de voedingsindustrie) die met een kleurgecodeerd systeem werken. Dit betekent, net als bij kleurgecodeerde schoonmaaksystemen, dat de werkplek is opgedeeld in verschillende zones, waarin PBM kleding in een bepaalde kleur gedragen wordt. Hierdoor wordt gezorgd dat er geen kruisbesmetting tussen de verschillende zones mogelijk is. De hygiëne binnen het bedrijf wordt zo verhoogd en de risico's worden verminderd.

Hoofdbescherming kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over hoofdbescherming of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten