123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Bison Vochtvreter® Neutraal (2x900 gram)

€ 14,50 (Inclusief 21% BTW)
(€ 11,98 Exclusief 21% BTW)
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Voorkom een hoge luchtvochtigheid in huis met de Bison Original Neutraal vochtvreter 900 gram. De vochtvreter voorkomt condens, vocht en muffe geurtjes. Daarnaast verlaagt het een te hoge luchtvochtigheid in alle gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. De Bison Original Neutraal is geschikt voor de badkamer, slaapkamer, woonkamer, etc.

De 900 gram vochtvreter werkt ca. 3 maanden in een ruimte tot 90 m³ en absorbeert ca. 900 ml water, afhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en de grootte van de ruimte.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik voor het bijvullen de Moisture Magnet-tabs, de Vochtvreter 900g navulzak of de losse kristallen. Knip de verpakking voorzichtig open en haal de Navulzak of Vochtmagneet uit de verpakking. Haal de deksel van het apparaat en leg de Navulzak of Vochtmagneet in het bakje. Let op: zorg ervoor dat de navulzak niet uitsteekt aan de buitenkant. Zet de deksel weer terug en de vochtvreter is klaar voor gebruik. Wanneer de navulling volledig opgelost is kan het apparaat eenvoudig geleegd worden. (Gooi de lege navulzak in de vuilnisbak). Draag tijdens aanraking beschermende handschoenen.

Voor het navullen met losse kristallen: knip de verpakking voorzichtig open. Haal de kap van het apparaat en strooi de navulling gelijkmatig in het bakje tot de ‘MAX’ indicator. Zet de deksel weer terug en de Vochtvreter is klaar voor gebruik. Wanneer de kristallen volledig opgelost zijn, kan het apparaat eenvoudig geleegd worden.

Met deze aanbieding ontvangt u 1x Bison Original vochtvreter 900 gram en 2x 900 gram navulzakken.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Bison Hoogte: 142 mm
Type: Vochtvreter Lengte: 255 mm
Breedte: 190 mm Extra info: Veiligheidsinformatieblad