123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dove Bodylotion Restoring (250 ml)

€ 5,95 (Inclusief 21% BTW) (€ 4,92 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
Overal ter wereld gebruiken vrouwen natuurlijke ingrediënten om hun haar en huid te voeden en te verzorgen. Dit zijn al lang bestaande voedzame verzorgingsrituelen die bekend staan om het krijgen van zijdezacht haar dat vol is van stralende glans of een huid die extra soepel en soepel is. Zou het niet geweldig zijn als die vrouwen hun schoonheidsgeheimen met jou deelden? De Nourishing Secrets lijn is gebaseerd op verzorgingsrituelen van vrouwen over de hele wereld, die de voedende kracht van Dove combineert met ingrediënten geïnspireerd door de natuur.

Indianse vrouwen gebruiken al meer dan 4000 jaar kokosolie in hun verzorgingsrituelen voor huidgenezing. Samen met amandelmelk worden ze beiden gebruikt in de Ayurveda (een type van traditionele Indiase geneeskunde) vanwege hun herstellende eigenschappen. De Dove Nourishing Secrets Restoring Bodylotion is geïnspireerd op deze natuurlijke rituelen. De bodylotion is een rijke lotion die kokosolie en amandelmelk combineert en zorgt voor een hersteld en zacht gevoel. De bodylotion is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.

Voor het beste resultaat kunt u deze crème 's ochtends en/of 's avonds gebruiken als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine, bij voorkeur na een douche of bad. Rijkelijk inmasseren in uw huid, met name op de hielen, knieën, ellebogen en andere gebieden die snel uitdrogen.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Dove Inhoud: 250 ml
Type: Bodylotion Aantal: 1 stuks
Soort: Restoring Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

Aanbieding: Dove Bodylotion Restoring (6x 250 ml) € 32,50