123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dove

Dove bestellen?

Op deze pagina vindt u ons assortiment met producten van Dove. Douchegel, shampoo, deodorant, conditioner en meer. Geschikt voor alle huid- en haartypen, bij ons vindt u het allemaal. Navigeer hieronder eenvoudig naar één van de groepen en kies het gewenste product.

1 - 0 van 0

Bestel voordelig Dove producten

Al meer dan 65 jaar is Dove één van de bekendste merken als het gaat om persoonlijke verzorging. De producten zijn zo ontwikkeld dat ze naast een schoon en fris gevoel geven, ook uw huid verzorgen. Dankzij hydraterende crème, dat in ieder product een vast ingrediënt is, wordt uw huid gevoed en gehydrateerd. Lees hieronder meer over de producten van Dove of selecteer hierboven direct de gewenste groep.

Ons assortiment met producten van Dove

Op onze website vindt u een breed assortiment met producten van Dove. Hieronder een greep uit het ruime aanbod van Dove producten:

  • Dove aanbieding: Dove producten tegen bodemprijzen. Aanbiedingen met 3 of 6 stuks en keuze uit verschillende producten zoals deodorant, douchegel, shampoo en meer.
  • Dove douchegel: verzorgende douchegel met ¼ hydraterende crème voor een intense voeding en verzorging van de huid tijdens het douchen. De Dove douchegel zorgt ervoor dat de huid weer zacht en soepel aanvoelt.
  • Dove deodorant: verschillende soorten verzorgende deodorant in spray-, stick- en rollervariant. De deodorant van Dove bevat ¼ hydraterende crème om de okselhuid te verzorgen. Daarnaast bieden de deodoranten langdurige bescherming tegen onaangename geurtjes.
  • Dove handzeep: u gebruikt uw handen iedere dag dus hebben uw handen naast reiniging ook extra verzorging nodig. De handzeep van Dove reinigt niet alleen uw handen, maar geven ze ook de verzorging en hydratatie die ze verdienen.
  • Dove Men+Care deodorant: geniet van bescherming en verzorging met de Men+Care deodorant. Deze deodorant is afgesteld op de behoeftes van een man en bieden daarnaast een aangename geur en verzorging van de okselhuid.
  • Dove Men+Care douchegel: reinigende en verzorgende douchegel speciaal ontwikkeld voor mannen. De douchegels laten na het douchen een aangename geur achter en verzorgen de huid zodat deze zacht en soepel blijft aanvoelen.
  • Dove bodylotion: geniet van een zachte huid en intensieve voeding met de bodylotion van Dove. De bodylotions hebben een zeer vocht inbrengende formule en herstellen de eventuele beschadigde huid.
  • Dove shampoo: verschillende soorten voedende shampoo, geschikt voor alle haartypen. De shampoo reinigt uw haar op milde wijze en voedt tot diep in de kern.
  • Dove conditioner: dankzij de hydraterende formule wordt uw haar weer glanzend en gevoed, zonder het haar te verzwaren.

Milieuvriendelijke verpakkingen van Dove

Dove probeert haar verpakkingen zoveel mogelijk plasticvrij of door middel van gerecycled plastic te maken. Door geen nieuwe, maar alleen gerecycled plastic te gebruiken probeert Dove de plasticproductie terug te dringen en de klanten bewuster te maken van het gebruik van plastic. Doordat Dove constant op zoek is naar nieuwe oplossingen en alternatieven voor plastic gebruikt, heef t Dove dit jaar al meer dan 20.000 ton plastic afval bespaard, dit is ongeveer 2,5 keer de aarde rond aan plastic.

 

Daarnaast kijkt Dove, waar mogelijk, naar herbruikbare verpakkingen voor bijvoorbeeld deodorant. Dit zou het gebruik van plastic en andere overbodige verpakkingen sterk moeten verminderen.

Diervriendelijke producten van Dove

Dove gebruikt al sinds halverwege de jaren ’80 dierproefvrije methoden om de veiligheid van Dove-producten te garanderen. Verzorging staat bij Dove centraal, niet alleen voor u als klant, maar ook voor dieren. Dove is goedgekeurd door PETA, de grootste dierenrechtorganisatie in de wereld.

 

Dove test sinds 2010 geen enkel product meer op dieren en is hiermee voorloper op andere merken, zeker omdat dierproeven in de EU pas na 2012 verboden werden.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Zijn de producten van Dove geschikt voor dagelijks gebruik?

Ja, Dove producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik dankzij hun milde en hydraterende formule. De formule droogt de huid niet uit en zal geen irritatie geven bij dagelijks gebruik. Dankzij ¼ hydraterende crème geven de producten uw huid extra voeding.

Zijn de producten van Dove geschikt voor een gevoelige huid?

Dankzij de milde formule van Dove zijn de producten ook te gebruiken voor mensen met een gevoelige huid. Daarnaast zijn de producten dermatologisch getest, zodat de producten voor alle huidtypen te gebruiken zijn.

Zijn de producten van Dove pH-neutraal?

Ja, de producten van Dove zijn pH-neutraal en drogen de huid niet uit. De producten van Dove bevatten ¼ hydraterende crème waardoor uw huid zacht en soepel blijft. De producten van Dove respecteren de natuurlijke beschermlaag van uw huid en zullen deze niet aantasten.
 

Heeft u nog vragen over Dove of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.