123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dove Care by Nature Uplifting Ritual douchegel (225 ml)

€ 3,49 (Inclusief 21% BTW) (€ 2,88 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
Omschrijving
Over Dove Care by Nature Uplifting Douchegel: Stimuleer en voed uw huid met de natuurlijke reiniger van Dove. Met de Dove Care by Nature Uplifting Douchegel met mangoboter en amandelextract geeft u uw huid elke douchebeurt het allerbeste. Deze douchegel is geschikt voor alle huidtypen en stimuleert en hydrateert de huid op weldadige wijze. Uw huid is na het douchen direct meer gehydrateerd en voelt daardoor zachter aan. U geniet van de kracht van de natuur, maar dan onder uw eigen douche. Zo stapt u fris en stralend uw douche uit, elke dag opnieuw.

Dove Uplifting Douchegel bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten. De douchegel bevat 5 verschillende ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals prebiotische voedingsstoffen, plantaardig extract, milde plantaardige reinigers en plantaardige huidvoedende- en vochtinbrengende bestanddelen. Hierdoor wordt uw huid versterkt tijdens elke douchebeurt, zonder dat de natuurlijke huidmicrobioom wordt aangetast.

De verzorgende formule van Dove Care by Nature Uplifting geeft onmiddellijke en langdurige voeding aan de huid, op een natuurlijke manier. Dove Uplifting Douchegel is door PETA gecertificeerd als 'Vegan'.

Hoe te gebruiken: Knijp een scheutje douchecrème in uw  handpalm. Masseer de luxe schuimende formule op uw huid en geniet van het rijke schuim en de frisse geur. Spoel af met warm water om een zachte, verfriste en gevitaliseerde huid te onthullen.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Dove Inhoud: 225 ml
Type: Douchegel Aantal: 1 stuks
Soort: by Nature Uplifting Ritual Extra: Veiligheidsinformatie
Aanbieding:

Aanbieding: Dove Care by Nature Uplifting Ritual douchegel (6x 225 ml) van € 35,70 € 19,50