123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Dove Deodorant Pear Aloe Vera (200 ml)

€ 4,49 (Inclusief 21% BTW) (€ 3,71 Exclusief 21% BTW )
direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een anti-transpirant met een heerlijke frisse en lichtzoete geur? Dan is Dove Go Fresh Pear & Aloe Vera Anti-Transpirant Deodorant Spray iets voor jou! De Dove Advanced Care anti-transpiranten maken deel uit van de meest verzorgende lijn van Dove, met de verbeterde gepatenteerde formule zijn ze zacht voor de huid. Het Advanced Care assortiment van Dove biedt met de Triple Moisturising technologie tot 72 uur bescherming tegen zweet. De hele dag een fris en verzorgd gevoel – wat de dag je ook brengt!

Deze deodorant spray met verzorgende eigenschappen van aloë vera helpt om je gevoelige huid te herstellen van irritatie veroorzaakt door het scheren. De heerlijke geur is alles wat je nodig hebt om dat frisse gevoel de hele dag door te behouden. Dus houd je Dove Advanced Care anti-transpirant spray in de buurt als je 's ochtends uit de douche stapt en houd je oksels zacht en verzorgd. De semi-compressed spuitbus van 200 ml gaat even lang mee als de gewone versie van 250 ml, bovendien zorgt onze compressed technologie dat onze deodorants hun gas langzamer afgeven, zodat hij ook milder is voor de huid.

Hoe te gebruiken?
Schud de spuitbus, houd de bus op ongeveer 15 cm van je oksel en spray kort en stevig. Dove biedt naast anti-transpiranten ook deodoranten aan. Beide geven een langdurig fris gevoel en hebben een verzorgende werking voor de kwetsbare okselhuid. Anti-transpiranten bevatten aluminiumzouten die de hoeveelheid zweet verminderen en ervoor zorgen dat je oksels droog blijven, zodat onaangename geurtjes geen kans krijgen. Deodoranten bevatten geen aluminiumzouten, maar wel actieve ingrediënten die ongewenste geurtjes bestrijden. Beide formules zijn vrij van alcohol en verrijkt met de Triple Moisturising technologie. Dus welke je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op bescherming, frisheid en heerlijk zachte, gladde en verzorgde oksels.

Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Dove Inhoud: 200 ml
Type: Deodorant Aantal: 1 stuks
Soort: Pear Aloe Vera Extra: Veiligheidsinformatie
Geschikt voor: Dames
Aanbieding:

Aanbieding: Dove Deodorant Pear Aloe Vera (6x 200 ml) van € 44,94 € 21,50