123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Batterijen

Batterijen kopen?

Op deze pagina vindt u verschillende batterijen, die gebruikt kunnen worden voor allerlei huishoudelijke apparaten. Bestel voor een goede prijs AA- en AAA-batterijen en ontvang uw bestelling morgen al in huis.


1 - 24 van 24

Bestel voordelig batterijen in de aanbieding

Bij ons vindt u voordelig batterijen in de aanbieding. Of u nu op zoek bent naar een AA, AAA, 9V of knoopcel batterij, we hebben het allemaal. Lees hieronder meer over ons assortiment of bestel hierboven direct de batterijen die u nodig heeft, voordat de aanbieding verloopt.

Soort batterijen in ons assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten batterijen in de aanbieding. Om u een goed beeld hiervan te geven hebben we enkele van deze batterijen hieronder benoemd met als toelichting enige specificaties en toepassingen.

 

Allereerst zijn de batterijen in ons assortiment op te delen in chemische samenstellingen (lithium en alkaline batterijen) en in oplaadbaar en niet-oplaadbaar. Maar naast dat, ziet u ook een verschil in formaten.

AA batterijen

U vindt onder andere AA batterijen in de aanbieding. Dit zijn een van de meest gebruikte batterijen en hebben over het algemeen een spanning van 1,5 volt. AA batterijen worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen, zoals keukenapparatuur, afstandsbedieningen en wekkers.

AAA batterijen

Daarnaast hebben we ook nog AAA batterijen in ons assortiment. Wij verkopen deze batterijen van merken zoals ons 123accu huismerk Xtreme Power, maar ook Duracell. Dit soort batterijen hebben over het algemeen een spanning van 1,5 V en worden gebruikt in alledaagse elektrische producten zoals afstandsbedieningen, wekkers en keukenapparatuur.

C Batterijen

Verder vindt u bij ons ook C batterijen van ons 123accu huismerk Xtreme Power. Deze hebben een spanning van 1,5 V en worden gebruikt in apparaten zoals zaklampen, speelgoed en audioapparatuur.

9V batterijen

In ons assortiment verkopen wij ook 9V batterijen. Deze batterijen hebben een langere levensduur en worden gebruikt in apparaten met een constante hoge spanningsvraag, zoals rookmelders, alarmsystemen, klokken en communicatieapparatuur.

D batterijen

Ook de D batterijen in ons assortiment hebben een langere levensduur en worden voornamelijk gebruikt in apparaten zoals radio’s en zaklampen. Deze batterijen in ons assortiment batterij aanbiedingen zijn van ons 123accu huismerk en hebben een spanning van 1,5 V.

CR batterijen

Tot slot vindt u bij ons ook enkele lithium knoopcellen (CR), zoals de CR123A, CR2025, CR2430, CR2450 en CR2032. Deze knoopcellen worden veel gebruikt in kleine huishoudelijke apparaten en hebben een spanning van 3 V en een capaciteit van tussen de 160 en 1600 mAh.

Iets anders nodig? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waar vind ik de beste batterijen aanbiedingen?

Deze vindt u voordelig op 123schoon.nl of u vindt de beste batterijen aanbiedingen op 123accu.nl. Wij bieden een breed assortiment aan batterijen aan. Bestel direct de juiste aanbieding voordat de aanbieding is verlopen en krijg het morgen al thuisbezorgd.

Waarom zou ik kiezen voor batterijen in de aanbieding?

Omdat deze batterijen een stuk voordeliger zijn dan op andere webshops. Onze huismerk batterijen zijn al voordeliger dan de batterijen van A-merken en met deze aanbiedingen ontvangt u extra voordeel.
 

Heeft u nog vragen over onze batterijen aanbiedingen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.