123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden?

Heeft u last van bedwantsen en wilt u hier van af? Bestel dan bedwantsen bestrijdingsmiddelen en elimineer eenvoudig bedwantsen uit uw kamer. Vandaag besteld? Dan kunt u morgen direct aan de slag.


Voordelig artikelen om bedwantsen te bestrijden kopen

Bedwantsen bijten niet alleen, maar zijn ook erg onhygiënisch. Bestel daarom hierboven direct een middel om bedwantsen te bestrijden of lees hieronder meer over bedwantsen en het elimineren van deze beestjes.

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen, ook wel bekend als wandluis, zijn beestjes die leven in en rond het bed. Deze wantsen zijn voornamelijk in de avond actief, ze houden namelijk niet van licht, maar wel van warme lucht. Dankzij de platte vorm zijn ze erg goed in verstoppen en verstoppen ze zich graag in kiertjes en naden. De wantsen leven van bloed van mensen en dieren. Daarom kunnen de beestjes zorgen voor kleine beten die erg jeuken. Verder zijn de beten van bedwantsen niet gevaarlijk.

 

Bedwantsen komen in uw huis als u heeft gelogeerd op een plek waar bedwantsen zijn. Deze wantsen reizen met u mee in de koffer en gaan zich vervolgens nestelen in uw leefomgeving.

Kom erachter of u bedwantsen heeft

U kunt er op meerder manieren achter komen of u bedwantsen heeft. Als u regelmatig wakker wordt met jeukende, rode bultjes, dan is het mogelijk dat deze komen van bedwantsen. De beestje zijn erg klein, maar volwassen bedwantsen en eitjes zijn wel te zien met het blote oog. Als u denkt dat u bedwantsen heeft, neem dan overdag een kijkje tussen de kieren en naden van uw bed of matras, achter plinten, in stopcontacten en op andere kleine plekken. Bedwantsen hebben een bruine kleur.

 

Als u geen bedwantsen kunt vinden, kunt u ook op zoek gaan naar sporen van bedwantsen. In kieren kunt u ook kleine, witte, ovale eitjes vinden. Dit zijn de eieren van de bedwantsen. Ook kunt u rode en zwarte vlekjes vinden in uw bed. Dit zijn de uitwerpselen van de wantsen. Wantsen vervellen 5 keer in hun leven, het is dus ook mogelijk om deze vervellingen te vinden. Bovendien ruiken veel mensen een zoete geur als het om een groot aantal bedwantsen in de kamer gaat.

Het verwijderen van bedwantsen

Bedwantsen kunt u zelf verwijderen of u kunt een professional inhuren om het te laten verwijderen. Indien u het probleem zelf wilt oplossen, dan leggen wij hieronder uit hoe u dat kunt aanpakken:

  • Sluit alle ramen en deuren in de te behandelen ruimte
  • Spuit op elke plek in en rondom uw bed voor 1 seconde.
  • Houd het middel minstens 50 cm van de wanden of voorwerpen dat u bespuit.
  • Houd de ruimte 10 minuten gesloten en laat het daarna grondig luchten.
  • Was uw beddengoed.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien of ik bedwantsen heb?

Bedwantsen zijn aan meerdere dingen te herkennen. Als u wakker wordt met jeukende bultjes, kan dat mogelijk komen door bedwantsen. Bedwantsen zijn bruin en erg klein, een volwassen bedwants is met het menselijk oog te zien. De beestjes kunnen zorgen voor donkere ontlastingsvlekjes in uw bed of leggen hier kleine, witte eitjes. Bedwantsen verstoppen zich op donkere plekken dichtbij uw bed.

Hoe krijg ik bedwantsen uit mijn huis?

Voor het verwijderen van bedwantsen kunt u zelf een spray gebruiken of de hulp van een professionele verdelger inschakelen. Indien u zelf aan de slag gaat, moet u eerst alle ramen en deuren sluiten en vervolgens de spray op 50 cm afstand van het oppervlak sprayen voor 1 seconde. Doe dit op alle plekken waar mogelijk bedwantsen aanwezig zijn. Houd de ruimte 10 minuten na het sprayen gesloten en laat het daarna goed luchten. Was vervolgens ook uw beddengoed.

Op wat voor een plekken zitten bedwantsen?

Bedwantsen zitten voornamelijk in slaapkamers. Deze beestje zijn namelijk te vinden in en rondom het bed, in en onder het tapijt, achter plinten, in gaatjes en kieren, tussen planken, in en achter kastjes, in stopcontacten en andere donkere, kleine plekjes.

Hoe ziet een beet van een bedwants eruit?

De beet zorgt voor een klein bultje dat vergelijkbaar is met die van een muggenbeet. Het verschil is te zien in dat bedwantsen vaak zorgen voor meerdere builtjes naast elkaar of dicht bij elkaar.
 

Heeft u vragen over ons assortiment van bedwants bestrijders? Of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen.