Vanwege de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging langer duren dan u gewend bent. Meer informatie
123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
 
meer dan 3 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Vochtvreters

Vochtvreters online kopen bij 123schoon.nl

Last van vocht in uw huis of kantoor? Vochtvreters, ook wel vochtopnemers genoemd, zijn ideaal om de luchtvochtigheid op peil te houden in vochtige en slecht geventileerde ruimtes. De producten zorgen ervoor dat de luchtcirculatie wordt versterkt en neutraliseren vieze luchtjes.

Hoe werkt een vochtvreter? Rubson, Bison en HG zijn alle drie merken die een vochtvreter aanbieden met bijbehorende navulling. De vulling bestaat uit korrels of tabletten die vocht opnemen in de ruimte waar de vochtvreter staat.

Welk type vochtvreter moet ik kopen?

Gebruik Bison voor een effectief resultaat. De vochtvreter van dit merk bestrijdt vochtige omgevingen en neemt een halve liter vocht op in ongeveer drie maanden. Bestel Bison vochtvreters hier.

Kies HG voor het terugbrengen van de relatieve luchtvochtigheid. HG heeft naast neutrale navulling ook de optie van een prettige lavendelgeur. HG vochtvangers bestelt u hier.

Rubson heeft heel veel verschillende typen vochtopnemers. Een kleine ruimte ontvochtigen? Gebruik dan Rubson GO voor een direct resultaat. Ideaal voor kleine ruimtes en beschikbaar in dennengeur, bloemengeur en vruchtengeur. Grotere omhulsels van Rubson? Kies dan voor de Aero 360 vochtopnemer of Sensation vochtopnemer. Ieder type van Rubson heeft verschillende navullingen die ook te verkrijgen zijn met heerlijke geuren zoals vanille of lavendel. Bestel Rubson vochtopnemers hier.

Vochtvreters kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over vochtvreters of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.