123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Joseph Joseph vuilniszakken

Afval scheiden met de Joseph Joseph vuilniszakken

Met de Joseph Joseph vuilnisbakken kost afval scheiden geen moeite meer. De prullenbakken zijn namelijk zo ontworpen dat u hierin heel gemakkelijk tot wel drie verschillende soorten afval kunt scheiden. Met de bijbehorende vuilniszakken die u op 123schoon.nl vindt gaat dit nog eenvoudiger. 

Joseph Joseph prullenbakken

De Joseph Joseph prullenbakken zijn ontworpen door de Britse tweelingbroers Anthony Joseph en Richard Joseph, die met hun merk Joseph Joseph een assortiment op de markt brengen vol creatieve, functionele en probleem-oplossende producten, die allemaal geschikt zijn voor het huishouden. Ook de prullenbakken die de broers op de markt gebracht hebben zijn praktisch. Zo bestaan de bakken uit verschillende compartimenten die afzonderlijk van elkaar te verplaatsen zijn, wat ideaal is voor als u aan het opruimen of schoonmaken bent. Er zit bijvoorbeeld ook een klein GFT-bakje bij dat u heel snel op uw aanrecht kunt zetten tijdens het koken.

Het fijne aan de Joseph Joseph prullenbakken is dat er bijpassende vuilniszakken beschikbaar zijn. Deze passen perfect in de bakken. Dit betekent dat u geen last meer heeft van een vuilniszak die afzakt of juist net niet helemaal goed past. Ook hebben de meeste vuilniszakken voorgevormde hoeken, waardoor ze perfect passen in uw vuilnisbak. U kunt bij de meeste vuilniszakken direct doorklikken naar de bijpassende vuilnisbak.

Vuilniszakken van Joseph Joseph

De Joseph Joseph vuilniszakken hebben nog een hoop andere voordelen. Zo hebben ze een hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van extra sterk kunststof, waardoor ze niet snel zullen scheuren en er geen gaten zullen ontstaan. Bovendien zijn de zakken voorzien van een trekband. Zeer handig, want hiermee kunt u ze niet alleen snel dichtknopen, maar ook heel makkelijk uit de bak tillen en vervoeren. Het verwisselen van de zak gaat hierdoor op een eenvoudige en efficiënte wijze.

De kleine vuilniszakjes, die perfect passen in de GFT-bakken die bij de Joseph Joseph prullenbakken geleverd worden, zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dit betekent dat u deze zakken gewoon bij het GFT-afval kunt doen, zonder dat hiermee de afvalverwerking in de weg gestaan wordt. Voor elke bak (van Joseph Joseph) is er dus de ideale vuilniszak.

Joseph Joseph vuilniszakken kopen bij 123schoon.nl

Heeft u vragen over de vuilniszakken van Joseph Joseph of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.
 
Bel 0294-787125 Mail naar klantenservice@123schoon.nl
Op werkdagen van 9.00 tot 22.00 uur Binnen 1 werkdag antwoord