123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

De beste deals op vaatwas, wasmiddel, schoonmaakmiddel en meer

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)
De beste groene aanslagreinigers voor uw tegels en terras

Aanbieding: Vaseline Balm Dry Skin Healing (6x 250 ml)

€ 49,50 (Inclusief 21% BTW) (€ 40,91 Exclusief 21% BTW )
beperkte voorraad
Omschrijving
Deze aanbieding bestaat uit 6 potten van 250 ml.

Vaseline Expert Care Dry Skin Healing Body Balm helpt de droge huid van je lichaam te herstellen vanaf het eerste gebruik. Deze volle body balm kan rijkelijk over de zeer droge huid verdeeld worden voor verzachting en een intense hydratatie van maar liefst 72 uur. De Vaseline Dry Skin Healing Balm is huidverzorging voor een extra droge huid, maar is niet zomaar een balm voor de droge huid. De huidherstellende formule zorgt voor een krachtige hydratatie, hierdoor gaat de huid zich herstellen, zachter aanvoelen en er gezonder uitzien.

De Vaseline Dry Skin Healing Balm is geschikt voor dagelijks gebruik en ook ideaal om ‘s nachts de zeer droge huid mee in te smeren. De Dry Skin Healing Body Balm is gemaakt voor de droge en extreem droge huid en helpt de droge huid vanaf de eerste gebruikt te verlichten.

De huidherstellende formule combineert de kracht van glycerine, pro-lipiden en microdruppels van de Vaseline Original Protecting Jelly. Deze formule helpt de drogo huid vanaf het eerste gebruik herstellen. De Vaseline Dry Skin Healing Balm is dermatologisch getest en geurvrij waarmee hij ook geschikt is voor de gevoelige huid. De Vaseline Dry Skin Healing Balm is geschikt voor het hydrateren van de droge huid, zeer droge huid, gevoelige huid en droge geïrriteerde huid.

​​​​​​​Getoonde afbeelding van het product kan afwijken i.v.m. overgang verpakking.
Specificaties
Merk: Vaseline Inhoud: 250 ml
Type: Balsem Aantal: 6 stuks
Soort: Dry Skin Healing