123schoon - Schoonmaakmiddelen en Schoonmaakartikelen - Homepage logo
123schoon B.V.
Koningsbeltweg 52
1329 AK Almere
Telefoon: 0294-787125
Fax: 0294-787126
E-mail: info@123schoon.nl
meer dan 4 miljoen klanten! Thuiswinkel Waarborg

powered by 123inkt.nl

Volledig assortiment van Scrub Daddy

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% BTW)

Populaire producten

Persoonlijke verzorging aanbieding

Bestel persoonlijke verzorgingsartikelen in de aanbieding

Voor uw gezondheid is het van belang om veel waarde te hechten aan uw persoonlijke verzorging. Denk hierbij aan het wassen van uw haren en lichaam, het poetsen van uw tanden en het aanbrengen van deodorant. Persoonlijke verzorging hoeft niet duur te zijn dankzij onze aanbiedingen. Bekijk al onze aanbiedingen hierboven of lees hieronder meer over ons assortiment.

Wat zijn persoonlijke verzorgingsproducten?

Persoonlijke verzorgingsproducten zijn er om uw lichaam te verzorgen. Door uw lichaam schoon en fris te houden verminderd u de kans op ziektes en infecties. In ons assortiment wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende verzorgingsproducten:

  • Douchegel: Met douchegel maakt u uw huid heerlijk schoon. Ook ruikt u na het gebruik van douchegel weer fris en fruitig. Bij ons vindt u vaak bekende merken als Axe, Dove en Nivea in de aanbieding.
  • Deodorant: Met deodorant maskeert of voorkomt u nare geurtjes. Bij ons vindt u vaak bekende merken als Axe, Sanex en Fa in de aanbieding.
  • Tandpasta: Met tandpasta verzorgt u uw tanden. Iedereen krijgt maar één paar tanden. Het is dus belangrijk om hier zuinig op te zijn. Voor elk type gebit is er een unieke tandpasta voor een ideale reiniging. Bij ons vindt u vaak bekende merken in de aanbieding, zoals: Sensodyne, Aquafresh en Elmex.
  • Shampoo: Met shampoo reinigt u uw haar. Voor elk type haar is er een shampoo dat uw haar perfect reinigt en levendig laat ogen. Bij ons vindt u vaak bekende merken in de aanbieding, zoals: Andrélon, Schwarzkopf en Marcel’s Green Soap.
  • Handzeep: Met handzeep reinigt u uw handen. Dit is van belang omdat iedereen gedurende de dag veel doet met zijn handen. Met schone handen voorkomt u het krijgen en overdragen van ziektes en infecties. Bij ons vindt u vaak bekende merken als Unicura, Palmolive en Dettol in de aanbieding.

Persoonlijke verzorgingsproducten in de aanbieding

Persoonlijke verzorgingsproducten worden door iedereen gebruikt en jaarlijks gaan er in de meeste huishoudens veel verzorgingsproducten doorheen. Het is daarom fijn om deze producten in de aanbieding te kopen. Daar bespaart u een hoop geld mee en is ook perfect als u een voorraad wilt aanleggen.

Zoekt u iets anders? Mogelijk ook interessant:

Veelgestelde vragen

Waarom is persoonlijke verzorging belangrijk?

Het onderhouden van uw persoonlijke hygiëne zorgt ervoor dat u ziektes en infecties voorkomt. Door uw handen te wassen, regelmatig te douchen en uw tanden te poetsen gaat u ziekteverwekkers tegen en voorkomt u dat u ziekteverwekkers verspreid.

Wat zijn persoonlijke verzorgingsproducten?

Persoonlijke verzorgingsproducten zijn producten waarmee u uzelf kunt reinigen om ziektes en infecties te voorkomen. Hieronder vallen douchegel, shampoo, tandpasta, zeep en deodorant.
 

Heeft u vragen over ons persoonlijke verzorging aanbiedingen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.